Er is een heel leger demonen op aarde neergedaald

 

Door: Franklin ter Horst. (aangemaakt 30 augustus 2021) (Laatste bewerking: 15 september 2022)

Wie vanuit de Bijbel de werkwijze van Gods tegenstander kent, weet dat de boze zich bedient van allerlei dubieuze tactieken om mensen te misleiden en zijn greep op hen te verstevigen. Dat gebeurt door middel van afgedwaalde herders, door het manipuleren van de media en door de diverse satanische samenzweringsorganisaties. Zij hebben zich toegelegd op de vorming van een één-wereld regering en een één-wereld religie  Chrislam”. De mensheid heeft al heel wat kwaadaardige genocidale monsters meegemaakt die de hele wereld onder hun controle willen brengen. Ze spreken over het "Ware Licht" dat zal komen maar het is niets anders dan satans misleidende voorafschaduwing van de werkelijkheid van het echte Ware Licht en de werkelijke wereldmacht die gaat komen, Gods koninkrijk op aarde onder leiding van Jezus. Hij is de enige die kan zeggen: "Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde!"

De aan grootheidswaanzin lijdende Hitler dacht de hele wereld onder zijn controle te kunnen brengen maar vele miljoenen slachtoffers verder werd zijn plan vooralsnog verijdeld.Zijn ideeën leven echter onverkort voort in de visie van Klaus Schwab een uit een nazinest afkomstige nakomeling van oorlogsprofiteurs en nazi-eugenetisten, een aan grootheidswaanzin lijdende gevaarlijke machtswellusteling die de hele wereld onder zijn controle wil brengen.

De vrijmetselaar uit een nazinest van oorlogsprofiteurs afkomstige Klaus Schwab

In deze video wordt hij de reïncarnatie van nazi-arts Dr. Mengele genoemd. De ideologie die het nazi-regime dreef is niet verdwenen. Zij is gewoon ondergronds gegaan. Schwab is de grote baas van het World Economic Forum. Hij heeft een hele serie WEF-sekte puppets ter beschikking die zijn globalitische ‘Build Back Better’,plannen aan het uitvoeren zijn.

Bekende figuren zijn onder meer Angela Merkel, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Jacinda Ardern, en de Nederlander Mark Rutte. Schwab zegt er trots op te zijn in vrijwel elke overheid ter wereld ‘geïnfiltreerd te zijn met trawanten die door zijn sekte zijn getraind en geschoold. De wereldbevolking wordt aan alle kanten belaagd door deze WEF-kliek. Kijk maar om u heen: de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland om zo maar een paar landen te noemen. In al deze landen hebben Klaus Schwabs collaborateurs het voor het zeggen. Vanaf het voorjaar van 2020 is te zien dat de Covid19 zwendel door praktisch alle 190 regeringen wereldwijd wordt opgevolgd. Sindsdien hanteren ze allemaal dezelfde uitdrukkingen, waaronder ‘het Nieuwe Normaal’. Wat de WEF-sekte probeert te bevorderen, is mondiaal fascisme. Ze maken er geen geheim van. Ze gebruiken alleen andere woorden.

Iedereen die goed geïnformeerd is, weet dat de mensheid wordt aangevallen op een manier die deze wereld nog maar zelden gezien heeft. Velen vragen zich af of er nog hoop is voor de toekomst. Wat als deze kwaadaardige entiteiten winnen? Ze plannen pandemieën, georkestreerde voedsel- en gastekorten, weeroorlogen die natuurrampen veroorzaken om de hoax van klimaatverandering te creëren, gedwongen vaccinaties die mogelijk miljoenen doden gaan kosten en overlevenden ernstig verzwakken. Daarnaast willen ze van iedereen een 100% gecontroleerde cyborg maken. Dat is ook de wens van de megalomane autoritaire Marxist Schwab. Schwab die met zijn bewondering voor Lenin, streeft naar ontmenselijking door middel van een versmelting van het menselijk lichaam met digitale techniek. Ook droomt hij van “actieve implanteerbare microchips van “slimme tatoeages” van “biologische computers” en “op maat ontworpen organismen”. Verder zegt hij dat de bevolking moet worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

 

Schwab bevestigt dit met de stelling dat een van de resultaten van het maken van elk mens een cyborg zal zijn, dat we allemaal naar één en hetzelfde bewustzijn zullen worden verheven. Een van Schwabs handlangers de sinistere en krankzinnige professor Yuval Noah Harari stelt dat het tijdperk van vrije wil en geloof in God voorbij is, aangezien elk mens nu kan worden gehackt en geprogrammeerd. Tijdens een TED-interview maakte hij geen geheim van zijn overtuiging: “We hebben de grote meerderheid van de bevolking in de vroege 21e eeuw niet nodig, omdat moderne technologieën de menselijke arbeid economisch en militair overbodig maken.”

Yuval Noah Harari

 

We stevenen af op een wereld waarin mensen ‘geen onderdeel meer zijn van het verhaal van de toekomst’, dankzij kunstmatige intelligentie en andere technologieën.” Aldus Harari in gesprek met Chris Anderson, de directeur van TED Talks. Er zijn allerlei slimme mensen in Californië, in New York en in Peking die een indrukwekkende toekomst plannen met kunstmatige intelligentie, met bio-engineering, met wereldwijde connectiviteit en dat soort zaken.

 

Het gevolg is dat het voor mensen voelt alsof ze niet nodig zijn, aldus Harari. Misschien krijgen ze wat kruimels toegeworpen als ze zich goed gedragen, zoals een basisinkomen. “We hebben het grootste deel van de bevolking gewoonweg niet nodig omdat de toekomst gaat over het ontwikkelen van meer en meer verfijnde technologie zoals kunstmatige intelligentie en bio-engineering. De meeste mensen dragen niets bij, behalve misschien hun data,” zei Harari, toevoegende dat deze technologieën mensen in toenemende mate overbodig maken.

 

Dit soort figuren zien de mensheid als vee dat moet worden uitgebuit zolang als nodig is, en vervolgens worden geruimd wanneer ze niet langer nuttig zijn. Volgens Harari komt het tijdperk van de mens op planeet Aarde tot een einde. Globalisten hebben een veelzijdig plan geactiveerd om de planeet van alle mensen te "zuiveren". afgesneden via geo-engineering, wat leidt tot wereldwijde droogtes en wijdverbreide misoogsten. De voedselvoorziening wordt gedecimeerd door de toevoer van kunstmest af te sluiten en de dieselprijzen torenhoog te laten stijgen, terwijl ook de toeleveringsketen wordt aangevallen die onderdelen van landbouwmachines levert.

Wat ze willen is het verwijderen van alle rechten en vrijheden van de mensheid, het installeren van vaccinpaspoorten waarmee ze onmenselijke samenlevingen creëren waar alleen de constant geïnjecteerde kan functioneren. Ze bouwen aan een wereld waar elke ziel dag en nacht zal worden gecontroleerd door een alomtegenwoordig bewakingssysteem.

De Verenigde Naties, de WEF-sekte samenzwering van Klaus Schwab en de Wereldgezondheidsorganisatie WHO beweren allemaal de mensheid ten dienste te staan, terwijl ze juist bezig zijn de mensheid alle vrijheden te ontnemen zoveel mogelijk te vernietigen.

Regeringen over de hele wereld beweren de mensen te dienen, terwijl ze hen onderdrukken en tot slaaf maken. De farmaceutische industrie zegt dat ze mensen genezen, terwijl ze met de zogenaamde coronavaccins de belangrijkste oorzaak zijn van chronische gezondheidsproblemen en sterfgevallen. Nieuwsmedia zegt het publiek te informeren, terwijl het iedereen bedriegt. Religie zegt dat ze God vertegenwoordigen, terwijl het maar al te vaak voorkomt dat ze juist Gods tegenstander dienen.

Wetshandhavers zeggen dat ze er voor zijn de burgers te beschermen, terwijl ze in werkelijkheid vaak het verlengstuk zijn van de wrede klauwen van de overheden. Dit is het kenmerk van het kwaad: het presenteert zichzelf altijd als precies het tegenovergestelde van wat het is. Demonen verschijnen als engelen. Waar kan de duivel zich beter verstoppen dan in de kerk? Bedenk dat Yeshua (Jezus) werd vermoord door de religieuze leiders van die tijd! Alle ware profeten werden altijd gedood door de religieuze autoriteiten. Het is niet veranderd. De slechtste van de slechtste in onze wereld, presenteren zich als de heiligste van alle mensen.

De WEF-sekte samenzweerders en al die andere satanische globalistische organisaties bewijzen het zelf en verbergen hun sporen zelfs niet meer. Fundamentele rechten en vrijheden van de mensheid zijn geroofd, universele rechten van de mens geschonden, en vele nationale en internationale wetten zijn schaamteloos overtreden. Deze krankzinnige criminelen doen er niet geheimzinnig meer over wat ze van plan zijn. Ze hebben de macht want ze bezitten letterlijk alles. Ze bezitten nagenoeg de hele wereldwijde mainstream media, radiostations, tv-agentschappen, de grote uitgevers van boeken-en hebben als zodanig een totaal monopolie op de informatiestroom en kunnen daarmee de wereldbevolking net zo vaak-en veel manipuleren als ze willen. De aanval die op de mensheid wordt gelanceerd, is onbeschrijfelijk. Het is hun plan om de mensheid te verpletteren onder georkestreerde catastrofes. De waanzin van hun plannen is zo extreem, dat iedereen die enig onderzoek doet kan zien met wat voor psychopaten wij te maken hebben.

Als we het hebben over corona moeten we onderscheid maken tussen drie fases aldus Schwab in 2020 tijdens de aankondiging van de Great Reset. De eerste fase: het bestrijden van het virus. De tweede fase: herstel en de terugkeer naar een soort nieuw normaal. En tot slot: de reset met aansluitend de post-coronafase, aldus Schwab. Volgens hem moet de wereld die we (zij) willen creëren met de Grote Reset veel veerkrachtiger zijn: “het vereist meer fysieke veiligheid, gezondheidsveiligheid – en moet inclusiever en duurzamer zijn.” Waar hij op aanstuurt is een klimaatcrisis. De Britse acteur John Bowe, die zich geregeld kritisch heeft uitgesproken over de coronamaatregelen, haalt hard uit naar Schwab: “Geef hem in vredesnaam een doos lego en laat hem de wereld bouwen die hij voor ogen heeft. Dit is complete psychopathische onzin.”

In diverse landen heeft de bevolking vanaf het voorjaar van 2020 de gruwelijke onderdrukking zien toenemen. Ze hebben gezien hoe hun regeringen met een ongekende wereldwijde psychologische oorlogsvoering hun leven hebben verwoest met mensonterende dwangmaatregelen en door krankzinnige tirannie en terreur. De WEF-sekte samenzweerders hebben open en bloot voor onze ogen een machtsgreep gepleegd dat als een paard van Troje is het onze samenleving is binnengeslopen. Een machtsgreep die volledig in het openbaar is uitgevoerd, maar door velen nog steeds niet gezien wordt. De Wappies hebben gelijk gekregen door te onthullen waar machtsgreepplegers mee bezig waren. Er zijn heel veel critici, maar zodra zij hun mond opendoen, krijgen ze te maken met censuur. De social media draaien overuren om berichten van kritische artsen, die in de mainstream media zelfs ‘complotdenkers’ worden genoemd, van het internet te poetsen.

Het leven dat de WEF-sekte samenzwering van Klaus Schwab ons voorstelt is niets anders dan slavernij. Er is sprake van een vooropgezet plan, een toneelstuk, oplichterij en zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten. Covid-19 is een valse pandemie, een misdaad tegen de menselijkheid die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Tijdens de opening van de Olympische Spelen Barcelona 1992 werd het corona-virus al aangekondigd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan dat de afgelopen decennia is ontwikkeld en in 2020 is gelanceerd. In de VS is een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. De gefabriceerde pandemie was essentieel voor het in gang zetten van het proces naar het eindspel totalitarisme. Daarvoor waren strategische hoofdrolspelers nodig. De Young Gobal leaders van Klaus Schwab vormde daarvoor een ideale kweekvijver en de mainstream media doet de rest want op enkele uitzonderingen na worden die volledig gecontroleerd door de samenzweerders. Zij schotelen de mensen alleen dat voor wat de samenzweerders willen dat we lezen, horen en zien.

Hoe opvallend is het dat al WEF-sekte leden de hielen likken van Schwab alsof het om een heilige gaat en hoe opvallend is het dat al die figuren in een groot aantal landen de verkiezingen wisten te winnen en hoogste zetels te bezetten. Hebben de burgers echt op de leiders van deze landen gestemd of is er met de stemming gesjoemeld?

Nederland wordt geregeerd door de WEF-sekte puppet Mark Rutte die leugens op leugens stapelt en die zijn volledige overgave aan Klaus Schwab doet voorkomen alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Hoe trots Schwab op deze figuur is liet hij blijken door hem op 23 september 2019 te belonen met The Global Citizen Award. Dit was niet zomaar een ontmoeting, maar een voorspel, een ‘samen’ op weg naar de Great Reset. Samen op weg om ons leven, onze maatschappij en Nederland om zeep te helpen.

 Nog nooit heeft een Nederlandse regering haar burgers zoveel absurde dwangmaatregelen opgelegd met zo weinig reden. Dat alles is in Nederland agressief ondersteund door een mate van politiegeweld die onze landen nooit eerder gekend hebben. Een regering die van het Wuhan-virus een oorlogsdreiging heeft gemaakt waardoor de Nederlandse bevolking in een totale idioterie is terechtgekomen. Daarnaast zijn ze druk doende Nederland onder vreemde heerschappij te brengen.Klaus Schwab erkent openlijk er trots op te zijn dat middels het ‘World Economic Young Global Leaders program’ de meeste regeringen zijn “geïnfiltreerd”. Het heeft alles weg van een llegale staatgreep met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Klaus Schwab in DAVOS platlopen.

De kabinetten Rutte hebben Nederland stelselmatig afgebroken en inmiddels is het verval niet meer te overzien. Een energiecrisis, een zorgcrisis, een economische crisis, een asielcrisis, een stikstofcrisis, een wooncrisis, een voedselcrisis, een jeugdzorgcrisis waarbij Nederland in de Westerse wereld koploper is in het weghalen van kinderen bij hun ouders, een maatschappelijke crisis door onnodige en schadelijke coronamaatregelen. Hij weet zich te handhaven doordat de gecontroleerde media hem op een voetstuk heeft geplaatst. Het gaat echter om een figuur die zich ver verheven voelt boven de massa met een tekortschietend oordeelvermogen, incompetent leiderschap, illusies van eigen onfeilbaarheid en goddelijke ontheffing van verantwoordingsplicht en roekeloos gedrag en overmoed.

Bijna iedereen die op de hoogte is van de feiten en die kennis van zaken hebben over waar de samenzweerders mee bezig zijn, zijn  het erover eens dat het nog veel erger zal worden. De COVID-p(l)andemie was slechts het opwarmertje, en op dit ogenblik lijken wij ons in een bedrieglijke stilte voor de storm te bevinden. Wij zitten nu al onder bezetting en terreur van het globalistische misdaadsyndicaat wat bezig een totalitaire machtsgreeppoging uit te voeren. Hoe lang kunnen ze nog hun gang gaan? In Groot-Brittannië is Boris Johnson, inmiddels verdronken in zijn eigen beerput van leugens. De clown wiens echte roeping in het leven volgens de Britse schrijver en voormalig huisarts Dr.Vernon Coleman niet veel meer was dan goedkope horloges te verkopen. Hij wist zich op te werken tot premier zoals zovelen uit de Young Global leaders. Dat laat zien dat het niets zegt over intelligentie, maar alles over slaafsheid en vatbaar voor beïnvloeding en de indoctrinatie.

 

Psychopaten en narcisten hebben niet het vermogen om zelf te zien hoe geestesziek zij zijn. Dat kunnen alleen gezond denkende mensen aan hun uitspraken en gedragingen herkennen. Coleman gaat in zijn boek “Covid-19 The Greatist Hoax in History” uitvoerig in over de geplande overname van de wereld. ‘Als je niet beseft dat er iets heel sinisters gaande is, dan is er iets mis in je bovenkamer. De angst die vol enthousiasme wordt aangewakkerd, heeft niets te maken met een vrij alledaags virus en alles te maken met de ambities van de mensen die een wereldregering en totale controle over ieder aspect van ons leven willen.’

 

Dr. Vernan Coleman

Allemaal staan ze ten dienste van de Lucifer aanbidders aan de top. Elke westerse regering wordt geleid door lucifer-aanbidders en ze voeren hun openbare rituelen openlijk uit zoals te zien was tijdens het iconische beeld van de luciferiaanse rituele opening van de Britse Gemenebestspelen. Let op het gebruik van vuur en rook om een ​​"wereld in vuur en vlam" aan te duiden, terwijl Satans Baal-demonwezen nu in het midden gloeit van licht, wat aangeeft dat Satan regeert over de aarde en beveelt de naties van de wereld om oorlog te voeren en om de (tijdelijke) heerschappij van Lucifer over de aarde te vieren.

 

Centrale banken willen een financieel systeem dat een wetteloos misdaadsyndicaat is waarbij ze kunnen doen wat ze maar willen. Het is een keuze tussen tirannie en soevereiniteit, vrijheid of slavernij. Bankiers willen een digitale munt, de zogeheten Central Bank Digital Currency (CBDC). “Het is geen munt,” waarschuwt Austin Fitts in gesprek met USAWatchdog.com. “We hebben het hier over een controlesysteem dat zal worden geïmplementeerd tijdens een mondiale staatsgreep.” Deze staatsgreep is al volop aan de gang. Alle centrale bankiers proberen om een systeem te creëren waarin ze niets meer te maken hebben met wetten en overheden. Econoom Richard Werner, onthulde dat een topbankier tegen hem heeft gezegd dat ze van plan zijn om iedereen te chippen.

 

Achter de schermen zijn ze al jaren bezig de wereld klaar te maken voor hun globalistische staatsgreep de hele wereld onder controle van satan te brengen. Het gaat om een strijd tegen onze God en een poging de terugkeer van Yeshua (Jezus) op aarde te voorkomen. Voorlopig mogen ze nog een poosje acteren op het wereldtoneel en zullen er alles aan doen de wereld in totale chaos te veranderen. Het hoeft geen verbazing te wekken dat er ook atoombommen ingezet gaan worden om de boel te versnellen en het sterftecijfer zodoende op te voeren Vergist u niet! Ze zijn ertoe in staat!.

Het World Economic Forum Davos heeft aangekondigd alle betrekkingen met Rusland en president Vladimir Poetin te bevriezen. Vanwege de Russische operatie in Oekraïne weigeren ze om te gaan met “gesanctioneerde individuen” en hebben ze alle Rusland-gerelateerde betrekkingen bevroren. WEF-chef Klaus Schwab heeft nog geen commentaar gegeven. De grote vraag is of hij dat nog gaat doen want Poetin en Schwab zijn goede vrienden, Poetin zat óók in Schwabs ‘School of Young Global Leaders‘, en Schwab heeft vele connecties in Rusland. Bovendien is Rusland niet antiglobalistisch! De CEO van Sberbank bvb. (een Russische grootbank) zit eveneens in de raad van bestuur van het WEF. Rusland en China, deden net als ieder ander land ter wereld, netjes mee met de covid-lockdowns, PCR-testen, experimentele vaccinatie waarbij duizenden het leven hebben gelaten.

Vladimir Putin and Klaus Schwab globalists and big friendsVladimir Poetin en Klaus Schwab zijn dikke vrienden

 

De zogenaamde corona-vaccinaties schenden de lichaamsvrijheid van een ieder. Het berooft mensen van hun persoonlijke vrijheid en door deze vaccinaties aan te nemen verliest de mens de zeggenschap over eigen lichaam en geest. Mensen worden geïnjecteerd met een aanvalswapen, gericht op onze cellen om zoveel mogelijk schade aan te richten. De gevestigde media en overheid worden volkomen kritiekloos gevolgd terwijl berichten van tientallen echte wetenschappers steevast worden weggezet als complottheorieën. De hele wereld werkt met één stem om alle mensen op aarde te vaccineren, precies zoals Bill Gates voorspelde dat zou gebeuren. Inmiddels is het volkomen duidelijk dat het niet om vaccins gaat maar om genetische manipulatie. Dag na dag sterven er mensen die waarschijnlijk nu nog gewoon in leven zouden zijn geweest als ze zich niet hadden laten overhalen de spuit te nemen.

 

Ze praten openlijk over het afsnijden van energie voor de mensheid, het uithongeren van mensen door verstoringen van de voedselvoorziening, het opnieuw instellen van de wereldwijde valuta's om de mensheid in armoede te storten en het bereiken van ontvolking door het gebruik van vaccins en dodelijke medicijnen. De Young Global Leaders zijn allemaal marionetten die bevelen aannemen van antimenselijke, antibeschaving globalisten die uit zijn op de totale vernietiging van de menselijke beschaving op de planeet Aarde. Ze hebben de wereld al deels in chaos gestort door een simpel griepvirus om te toveren tot een wereldwijde Covid-19 zwendel. Ze hebben de bevolking geterroriseerd met mensonterende dwangmaatregelen en ze gevaccineerd met troep waarbij het door God in de mens aangebrachte DNA te manipuleren. Het besef van wat er werkelijk gebeurd is bij velen nog steeds buitengewoon laag,

 

Dan is er het verwijderen van alle rechten en vrijheden van de mensheid, het installeren van vaccinpaspoorten die onmenselijke samenlevingen creëren waar alleen de constant geïnjecteerde kan functioneren, het bouwen van een wereld waar elke ziel dag en nacht zal worden gecontroleerd door een alomtegenwoordig bewakingssysteem. Deze plannen die worden uitgerold door de WEF-sekte die in bijna elk land van de wereld de hoogste zetels wisten te bezetten, zijn te absurd voor woorden. Ze maken hun krankzinnige criminele plannen inmiddels publiekelijk bekend. Hun plan is om de mensheid te verpletteren onder deze georkestreerde catastrofes, zodat we hun ene wereldregering van ongekende controle en tirannie zouden accepteren om ons te 'redden'.

In Nederland is geen echt debat over de maatregelen gevoerd. Ze zijn op een dictatoriale manier afgedwongen. Ook de Nederlandse regering onder leiding van Mark Rutte heeft krankzinnige maatregelen genomen zonder diverse echte deskundigen te raadplegen over de mogelijke gevolgen. “Blijf in huis en houdt 1½ meter afstand anders volgen er zware boetes”. Vrijheidsberoving zonder wettelijke basis! Dictatuur in wording!Wanneer de macht geen rekenschap meer hoeft af te leggen voor hun afbraakbeleid, is er sprake van dictatuur. De beschermende rol van de staat is voor de burgers volledig komen te vervallen. Het is verbazingwekkend om te zien hoe gemakkelijk weldenkende mensen te misleiden zijn. Albert Einstein zei het eens heel treffend: “een blind vertrouwen in de overheid is de grootste vijand van de waarheid.”De wereldwijde lockdowns zijn ontworpen om uiteindelijk de hele wereldbevolking de vrijheid te ontnemen en zullen tot een ongekende wereldwijde economische vernietiging leiden.

Albert Einstein

Alle internationaal genomen coronamaatregelen, van lockdowns tot social distancing en mondkapjes, blijken geen enkele invloed te hebben gehad op het verloop van het Wuhan-virus, later omgedoopt tot Covid-19. Al deze volslagen zinloze maatregelen waren niet bedoeld voor de volksgezondheid of veiligheid, maar enkel en alleen om gehoorzaamheid af te dwingen en een agenda uit te voeren. Dat mondkapjes verspreiding van het coronavirus tegengingen en dat 1½ meter afstand werkelijk effectief was, waren stellingen die op geen enkele manier wetenschappelijk bewezen zijn. Het waren niets anders dan ingrijpende vrijheidsbeperkende maatregelen waaraan de hele bevolking wordt onderworpen. Ons zelfbeschikkingsrecht hebben ze bij het oud vuil gezet zonder dat daar zwaarwegende redenen voor waren. Wij leven niet meer in een vrije maatschappij, in een rechtstaat, maar in een dictatuur, een politiestaat.

 

 

Onze wereld van voor maart 2020 is voor altijd verdwenen. Onherstelbaar. Het gaat om samenzweringen die het publiek een frauduleuze voorstelling van zaken voorschotelen. Er is sprake van een massale hersenspoeling op wereldschaal zoals nog nooit eerder is vertoond over de belangrijkste dingen die ons aangaan. Het is een strijd tegen het menselijk bewustzijn, een geconcentreerde aanval op Gods Schepping. Wereldwijd gesteund door de reguliere media samen met een uitgebreid systeem van door de propagandisten betaalde ‘factcheckers’ die hen eveneens terzijde staan door waarheidvindingen als ‘nepnieuws’ uit te leggen. FactCheck.org, een ‘factchecker’ die wordt ingezet om ‘desinformatie’ over vaccins te bestrijden, wordt indirect gefinancierd door Johnson & Johnson, de fabrikant van één van de coronavaccins.FactCheck.org, dat ‘onafhankelijk’ beweert te zijn, wordt gefinancierd door onder andere de Robert Wood Johnson Foundation, een organisatie die voor meer dan 1,8 miljard dollar aan aandelen in Johnson & Johnson bezit, en wordt gerund door Richard Besser, een voormalig directeur van het CDC, het Amerikaanse RIVM. Onder andere Michael Rectenwald, die tot 2019 als professor verbonden was aan de New York University, waarschuwt dat de vaccinmakers factcheckers financieren. Hij sprak eerder in gesprek met RT UK van een ‘samenzwering’.

 

Het is echt belangrijk om te beseffen dat de ontwikkeling in de richting van tirannie en verlies van vrijheid noch nieuw noch toevallig is – en werkelijk niets te maken heeft met COVID of bioveiligheid op zich. Deze maatregelen waren en zijn een enorme en zeer duidelijke schending van het recht op privacy.

De vrijheidsbeperkende maatregelen zullen alleen nog maar verder toenemen. Wij zullen met verstoringen in de bevoorradingsketens naar ondermeer de supermarkten te maken krijgen. Quarantaineplicht. Onderbreking van de elektriciteits voorziening. De waanzin van deze monsters en hun plannen is zo extreem, dat zelfs een leek kan zien waar ze mee bezig zijn. Honderden miljoenen zijn het afgelopen jaar wakker geworden en dit is nog maar het begin. We leven te midden van Bijbelse profetieën die in vervulling gaan.

 

Het lijkt wel alsof er een heel leger aan demonen op aarde is neergedaald. Overal wordt verwarring gesticht en elke keer als de leiders hun mond open doen vliegen de leugens ons om de oren. Er is sprake van een opeenvolging van regelrechte leugens en verzinsels die worden gebruikt om verreikende beleidsbeslissingen te rechtvaardigen die in de loop van de afgelopen 2 ½ jaar letterlijk het leven van mensen wereldwijd hebben verwoest. "Nepwetenschap" wordt gebruikt om illegale dwangmaatregelen te rechtvaardigen. Velen vragen zich af waarom er geen uitvoerige openbare debatten worden gevoerd over de dwangmaatregelen die door de overheden aan de wereldbevolking worden opgelegd. Het antwoord is simpel: er wordt door een bende satanische machthebbers een plan uitgevoerd om de hele wereldbevolking te onderwerpen en daar passen openbare debatten niet in.

 

Ondanks de voortdurende propaganda om zich te laten vaccineren die dagelijks de huiskamers binnenkomt, blijken er toch nog heel wat mensen die er welbewust en weloverwogen voor kiezen zich niet te laten inspuiten met de aan hen opgedrongen experimentele mRNA-Covid-19 injectie, die onder de misleidende benaming “vaccins” wordt opgedrongen. Er bestaat absoluut geen enkele noodzaak voor deze vaccinaties. Het zijn maatregelen die als onaanvaardbaar en immoreel moeten worden aangemerkt. Een groot aantal vooraanstaande wetenschappers en artsen waaronder dokter Simone Gold, roepen op om het vaccineren stop te zetten. Gold zit sinds eind juli 2022 in de gevangenis vanwege haar aanwezigheid bij het Capitool op 6 januari 2021 zo wordt gezegd, terwijl ze door de Capitol-politie in het Capitool was uitgenodigd, Dr. Simone deed niets verkeerd. Hoe kon ze een overtreding hebben gemaakt terwijl ze zelfs was uitgenodigd. Ze pleegde geen geweld en verliet het gebouw toen haar werd gevraagd te vertrekken. Dat is niet de reden waarom ze vastzit. Zij is een van de weinige uitgesproken artsen in de VS die opkomt tegen de reactie van de regering op het Chinese Wuhan-virus.

 

Dr. Chris Shaw, een expert in neurologie, vaccins en de effecten van toxische elementen (vooral omdat ze verband houden met autisme) waarschuwt dringend voor de neurologische schade die wordt veroorzaakt door injecties met spike-eiwitten die als 'vaccins' worden bestempeld.

 

Dr.Simone Gold

De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough, die hoofdredacteur is van twee medische tijdschriften, zegt dat gedwongen massavaccinatie van mensen zal worden gezien als één van dodelijkste medische fouten uit de geschiedenis. “Op allerlei plekken – van overheidsagentschappen tot scholen en universiteiten – worden mensen verplicht om zich te laten vaccineren, hoewel daar geen uitbraken zijn. Het vaccin is helemaal niet veilig,” benadrukte McCullough. “Mensen krijgen hier geen informatie over. Er wordt simpelweg gezegd: ‘Neem het vaccin’. Het lijkt haast alsof dit gaat over gehoorzaamheid, dwang of controle. De bevolking wordt in feite gedwongen een prik te halen.” In een uitzending op 10 april 2022 op Newswars.com waarschuwde McCullough dat het totale aantal doden als gevolg van de COVID injectie hoger zou kunnen zijn dan de gevolgen van sommige oorlogen.

 

Deze oproepen worden onderdrukt door de mainstream media, genegeerd door de officiële autoriteiten en zelfs door kerkleiders. Onder de voorstanders van vaccinatie is bijvoorbeeld de Evangelische predikant Franklin Graham. Hij sprak met "Axios op HBO" over de noodzaak van vaccinaties. Hij schreef dat hij geloofde dat Jezus mensen zou hebben gesteund als zij zich zouden hebben laten vaccineren. Sommige van zijn evangelische aanhangers vlogen de haren overeind toen zij dit hoorden. Er zijn zelfs religieuze leiders die zeggen dat vaccins een goddelijk en patriottisch iets zijn om te doen. In een gezamenlijk statement liet de groep BioLogos weten dat zij de overheden in deze corona"crisis" in alles willen volgen, tot aan het nemen van een vaccin toe. Een enorme groep prominente christenen ondertekende dit statement. Slechts een zeer klein deel van de ‘christenen’ durft kritisch te zijn en durft zich hierover in het openbaar uit te spreken.

Ook de Jezuïet Franciscus (Jorge Mario Bergoglio) laat regelmatig van zich horen en wat hij zegt past allemaal in het straatje van de klimaat sekte, de Nieuwe Wereldorde en de Great Reset van Klaus Schwab. Bergoglio heeft samen met enkele medeprelaten, waaronder Kardinaal Maradiaga, een videoboodschap gelanceerd waarin wordt opgeroepen om zich te laten injecteren met de experimentele mRNA Covid-19-injectie. Hier volgt een citaat wat de site ‘Restkerk nieuws’ daarover schrijft: “Bergoglio noemt het een daad van “liefde” en kraamt in de video niets anders dan leugens uit. Dankzij Gods genade en het werk van velen hebben we nu vaccins om ons te beschermen tegen Covid-19. Ze brengen hoop om de pandemie te beëindigen, maar enkel als ze toegankelijk zijn voor allen en we samenwerken met elkaar.

 

Dit zijn geen echte vaccins, maar experimentele injecties waarbij de Neurenberg Code van 1947 en tal van andere verdragen worden overtreden. Nazidokter Joseph Mengele zou blozen! Vaccinatie is een “daad van liefde” voor onze corrupte politieke (vrijmetselaars) leiders. Bergoglio maakt zelfs duidelijk met de term “samenleving verbeteren” dat het om eugenetica draait.

 

Kardinaal Maradiaga kraamt dezelfde leugens uit:“De geautoriseerde vaccins zijn effectief en zijn hier om levens te redden. Ze zijn de sleutel tot de weg van persoonlijke en universele genezing.”Ook de andere bisschoppen vertellen gelijkaardige onzin. En uiteraard werd de uitspraak van de anti-paus Bergoglio onmiddellijk opgepikt door de mainstream media: “Paus zegt dat vaccinatie daad van liefde is.” Bergoglio is sluw, meedogenloos en absoluut onbarmhartig tegen al wie hem durft tegen te spreken.

Wereldwijd verzamelen vele duizenden artsen, wetenschappers en advocaten zich om internationale tribunalen voor te bereiden, waar de corrupte overheden als oorlogsmisdadigers berecht moeten worden, net zoals gebeurde in de historische Neurenberg Trials na de Tweede Wereldoorlog. De bewijzen voor de verregaande misdaden van politieke overheden, media en gezondheidsorganisaties stapelen zich op, naarmate meer en meer deskundigen zich toewijden om alles uitvoerig te documenteren. Mocht er op termijn inderdaad sprake zijn van massale sterfte door de vaccinaties zoals diverse vermaarde deskundigen beweren, dan zullen de verantwoordelijken hiervoor nooit toegeven dat dit door de vaccinaties komt want dan kunnen ze beschuldigd worden van genocide en daar staat de doodstraf op.

Zou het inderdaad zo kunnen gaan zoals een Nieuw Zeelandse miljardair heeft gelekt dat volken op termijn met grof geweld hun eigen regeringen, parlementen en overheden zullen afzetten en opruimen vanwege het verraad en de enorme schade die zij hebben aangericht? Worden ze inderdaad door de absolute machthebbers slechts als gereedschap gebruikt om hun duistere plannen uit te voeren? Op het moment dat de anarchie en puinhoop compleet is zal de nieuwe wereldregering tevoorschijn komen en zichzelf presenteren als de redder van de mensheid. Kijk ook eens naar dit interview uit 1984 met Yuri Bezmenov. In het laatste gedeelte herken je precies wat er vandaag de dag gebeurt in het kader van "subversion". Het nieuwe normaal is niets anders dan het "normalisation" stadium. Overigens is er nog een vijfde stadium: binnenlandse opstanden/anarchie of invasie van een buitenlandse macht. De geschiedenis leert dat niet alles wat gelekt wordt ook daadwerkelijk uitkomt maar gelet op de schaamteloze leugens, onmenselijke dwangmaatregelen en kwaadaardig machtsvertoon waar een deel van de wereldbevolking sinds het voorjaar van 2020 mee geterroriseerd wordt, door toedoen van de volgelingen van Klaus Schwab, zou dat zo maar bewaarheid kunnen worden.

 

Opvallend is dat het christendom zich meer en meer lijkt over te geven aan een cultuur die verzadigd raakt met antwoorden uit de occulte wereld. Ze weten de ware God niet meer te onderscheiden van een heel leger aan valse goden en afgoden. Ook in Laodicéa waren ze, op een enkeling na, Jezus’ liefde kwijt. Toch bleef Jezus’ roepstem uitgaan, omdat er mogelijk ook in deze gemeente nog een enkeling te vinden zou zijn, die Hem toch nog een plaats in zijn hart wilde geven: “Indien iemand naar mijn stem hoort”.

 

Ook in onze tijd lijkt het alsof er nog maar enkelen zijn die Zijn stem horen. En hen is toegezegd dat zij met Hem op Zijn troon zullen zitten en dat zij in Zijn heerschappij zullen delen. De uitspraak van Jezus, dat Hij de gemeente van Laodicéa uit zijn mond zal spuwen is niet een waarschuwing, maar iets dat Hij zal doen. De gemeente van Laodicéa lijkt voor Jezus een misselijkmakende zaak. Natuurlijk zijn er ook in de hedendaagse kerken en gemeenten eerlijke kinderen Gods te vinden die Gods Woord serieus nemen en in afwachting leven van de terugkomst van Jezus. Vandaag lijken echter velen aangetast door de lauwe geest van Laodicéa. Valse leraren hebben het geloof in God, zoals dat in de Bijbel geopenbaard is, achter zich gelaten. Ze hebben een keuze gemaakt tegen God en zijn handlangers van Gods tegenstander geworden. En zo zijn er vele predikers die zich voordoen als Godgeleerden, maar spreken als de draak.

The Prophetic Voice: 15 - Looks Like A Lamb, Speaks Like A Dragon - YouTubeJohannes zegt het zo: 1 Johannes 2:19 Zij zijn van ons uitgegaan, maar zij waren uit ons niet; want indien zij uit ons geweest waren, zouden zij bij ons gebleven zijn”. Mede door toedoen van allerlei dwaalgeesten leven vele ‘christenen’ in volledige onwetendheid over Gods plannen met onze aarde en over de ware bedoeling van het Koninkrijk van God.

De verachting van Gods Woord en afgoderij nemen hand over hand toe. De tarwe zal spoedig gereed zijn voor de graanschuur. De tarwe en het onkruid, welke vanaf het eerste tijdperk tot heden naast elkaar zijn opgegroeid, zal worden geoogst. Met alle macht richt de valse gemeente haar aandacht op de plannen van Klaus Schwab en zijn WEF-sekte trawanten en heulen ze mee zoals ook in Nederland te zien is getuige de rol van de partijen die zich christelijk noemen. Maar er komt een moment in de nabije toekomst dat de tarwe en het onkruid niet meer naast elkaar zullen groeien. Niet langer zal het onkruid de zegeningen van God ontvangen vanwege de aanwezigheid van het koren, omdat het tarwe weggenomen zal worden en de toorn van God zal worden uitgegoten in het zesde zegel. Gelukkig zijn er vandaag nog vele gelovigen die zich niet door allerlei kerkelijke en politieke dwaalgeesten die onder invloed staan van de satanische Great Reset kliek en door hen geïntroduceerde genderwaanzin laten beïnvloeden en trouw blijven aan Gods Woord.

Daniël 12:10 “Velen zullen zich laten reinigen en zuiveren en louteren, maar de goddelozen zullen goddeloos handelen; en geen der goddelozen zal het verstaan, maar de verstandigen zullen het verstaan.”

 

De terreur gaat de hele wereld over. Praktisch alle instellingen in onze huidige wereld weerhouden de mensheid van vooruitgang, waarheid, vrijheid en geluk. Bijna zonder uitzondering is elke westerse instelling - overheid, media, entertainment, sport, onderwijs, financiën, technologie, wetenschap, geneeskunde en meer - ingehaald door anti-menselijke, luciferiaanse krachten die beleid voeren dat geworteld is in puur kwaad. Hoe meer je het niveau van puur satanisch kwaad begrijpt dat de regeringen en instellingen van de westerse beschaving heeft besmet, hoe gemakkelijker het is om te beseffen dat hun ineenstorting een noodzakelijke stap is voor de mensheid om ooit vrij te zijn van hun heerschappij van het kwaad. De enige die kan zorgen voor de totale ondergang van dit luciferiaanse globale controlekartel is Yeshua (Jezus).Zijn komst is absoluut noodzakelijk voor de heroprichting en wederopbouw van menselijke samenlevingen.

 

Dit tijdperk zal er in eindigen, dat God de hele aarde zal doen schudden en een oordeel zal uitspreken over allen die liefdebanden hebben aangeknoopt met de macht van het geld (de Mammon) en de wereld van de duisternis. Ze doen er alles aan de stemmen van de waarheidssprekers het zwijgen op te leggen. Maar wat ze niet kunnen is de Stem van onze Hemelse Schepper, die de harten van ontelbare mensen over de hele wereld bedient, het zwijgen opleggen. Een Stem die ons overtuigt van wat goed en wat kwaad is. Een Stem die ons aanmoedigt om licht te verkiezen boven duisternis, waarheid boven bedrog, moed boven verraad. Ondanks het feit dat er sprake is van een massale wereldwijde uitbarsting van het kwaad, zoals de mensheid nog nooit heeft meegemaakt, zijn er gelukkig mensen die vast blijven houden aan Gods Woord wetende dat er een verschrikkelijk oordeel zal worden uitgesproken over allen die Zijn Schepping hebben gekneveld met satanische dwangmaatregelen alleen om gehoorzaamheid af te dwingen. De ware gelovigen hebben een missie. Hun opdracht is de plannen van deze satanische criminelen te onthullen en ze met alle beschikbare middelen aan de wereld openbaren.

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud