Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 22 april 2017) (Laatste bewerking: 9 november 2018)

De Fransen hebben een meestermisleider tot president gekozen.

Sinds 14 mei 2017 is hij president van Frankrijk. Net als de meeste Europese leiders is Macron een felle tegenstander van de Joodse staat. Zo heeft hij duidelijk te kennen gegeven sterk gekant tezijn tegen de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Ook is hij een trouwe bondgenoot van Angela Merkel wat betreft die deal met de geocidale Israël hetende Iraanse ayatollahs. Daarnaast veroorzaakte hij de nodige verontwaardiging door te verwijzen naar de nazi-collaborateur Marshall Phillipe Pétain. als “un grand soldat”. De Franse samenwerking met nazi-Duitsland veroorzaakte de moord op meer dan 70.000 Franse Joden tijdens de Holocaust. Macron beweert antisemitisme te bestrijden, terwijl hij zich vocaal mengt in de binnenlandse aangelegenheden van Israël. Ondertussen waarschuwde premier Edouard Phillipe in Frankrijk voor een nieuwe ‘Nacht van Gebroken Glas” (aka de Kristalnacht van 1938) , te midden van berichten dat antisemitische misdaden in Frankrijk in 2018 met 69% zijn toegenomen.

De Fransen blijken met de verkiezing van Macron op 14 mei 2017 een buitengewoon enge en arrogante narcist tot nieuwe president te hebben gekozen. Zo zegt hij Frankrijk te willen regeren als de Romeinse oppergod Jupiter. Ook blijkt hij keizerlijke ambities te hebben want hij liet meer dan 900 politici van beide Kamers van het parlement naar het paleis van Louis XIV –bijgenaamd de ‘Zonnekoning’- komen om deze toe te spreken. Hij blijkt zich met zijn zichzelf toebedachte ‘goddelijke’ manier van regeren totaal anders profileren dan de totaal geflopte voorganger François Hollande. Volgens de prominent Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori is Macron een rasechte psychopaat, en gaan de Fransen en Europeanen nog veel met hem beleven.

 Macron zegt te gaan regeren als Romeinse god Jupiter

Jupiter is in de Romeinse mythologie de oppergod en god van de hemel en het onweer. Jupiter had talloze minnaressen, zowel lagere natuurgodinnen als menselijke vrouwen, bij wie hij vele halfgoden verwekte. Met de verovering van het Imperium Romanum werd aan Jupiter de goddelijke opdracht toegeschreven om de wereld te veroveren. Het was de goddelijke taak van Rome om de wereld te veroveren in opdracht van Jupiter.

De Franse politieke elite en zowel de president als diverse ministeries hebben hem geholpen zijn campagne te lanceren. Hij is in werkelijkheid nooit een ‘onafhankelijke’ kandidaat is geweest. De Fransen hebben met deze Macron hun eigen Obama gekregen waar ze de komende jaren een zeer hoge prijs voor zullen gaan betalen. Niet alleen de Franse, maar ook de andere Europese media zwijgen als het graf over de inhoud van de enorme lading gehackte e-mails van de met grote meerderheid gekozen Macron. Uit de e-mails blijkt dat zo ongeveer alle ‘complottheorieën over Macron waarheid zijn, van het wegsluizen van miljoenen naar belastingparadijzen tot aan zijn betrokkenheid bij illegale wapen- en drugshandel. Macron is pro-EU Superstaat, pro-euro, pro-immigratie en pro-islam, en zijn klinkende overwinning is alom toegejuicht door de Europese politiek en reguliere media.

WikiLeaks heeft de grote lading gehackte e-mails, documenten, foto’s en rekeningen onderzocht, en bevestigt dat ze echt zijn. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn geweest dat de Franse kiescommissie het publiceren van deze e-mails tot criminele daad bestempelde, en dreigde iedereen te arresteren die er ook maar iets van zou publiceren – overduidelijk om de overwinning van Macron niet in gevaar te brengen. Diverse sites die er toch iets van online zetten, werden zo snel mogelijk door de Franse overheid geblokkeerd.

Macron heeft niet alleen als bankier bij Rothschild miljoenen verdiend, en het grootste deel daarvan weggesluisd naar belastingparadijzen, maar hij blijkt ook betrokken te zijn geweest bij illegale wapenhandel. Als minister van Economische Zaken zou hij zaken hebben gedaan met de beruchte Frans-Libanese wapenhandelaar Ziad Takieddine, die wapens heeft geleverd aan de islamitische terreurgroep ISIS. Een ander opzienbarend document is een bestelbevestiging per email van de Britse chemie-online firma, die legale synthetische drugs produceert. De order van het product 3-MMC is namelijk geadresseerd aan het Franse parlement. Uit het gehackte materiaal komt tevens naar voren dat de Franse politieke elite, inclusief de voormalige president Francois Hollande, van meet af aan achter Macron en zijn zogenaamd ‘onafhankelijke’ campagne stonden. Het kantoor van de president en diverse ministeries hielpen zelfs bij het lanceren van zijn campagne. Daarmee wordt bevestigd dat die ‘onafhankelijke’ status van Macron een doelbewuste misleiding van het volk was, en hij in werkelijkheid tot de kern van de linkse elitaire gevestigde orde behoort.

Ook Frankrijk zal gaan ervaren dat het niet ongestraft Israël kan demoniseren en meehelpen het Bijbelse land te verkwanselen aan het stel landrovers in Ramallah en de doodscultuur in Gaza. De Bijbel zegt duidelijk -en de geschiedenis heeft deze waarheid ontelbare keren bewezen -wanneer een volk zich tegen de Joden verheft, heeft dat ernstige gevolgen, en dat zal ook voor Frankrijk niet uitblijven. Hoe dichter de wereld de eindfase van het huidige wereldbestel nadert, des te sterker zal de haat tegen het Joodse volk en de staat Israël toenemen. Zo is dat door de Bijbelse profeten voorzegd. Maar de Jood en de huidige staat Israël, zijn het levende bewijs van Gods plan met dit land en volk en daarmee het geweten van de mensheid.

Terug naar: Inhoud