De brutale Amerikaanse afluisterpraktijken

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 20 augustus 2004) (Laatste bewerking: 14 maart 2017) 

De brutale afluisterpraktijken van de Amerikaanse National Security Agency (NSA), letterlijk: Bureau Nationale Veiligheid, en de CIA kent inmiddels geen grenzen meer. Klokkenluiderssite WikiLeaks heeft op 7 maart 2017 een enorme hoeveelheid geheime CIA-data gelekt en meer dan 8000 documenten vrijgegeven in het kader van het mysterieuze project ’Vault 7’. Het is volgens de website het grootste lek van WikiLeaks ooit. Uit de documenten blijkt dat de Amerikaanse inlichtingendienst schadelijke software gebruikt om iPhones en andere smartphones, computers met Windows en zelfs televisie-software aan te vallen om informatie te verzamelen. De documenten beschrijven het systematisch binnendringen van vreemde computers door de CIA. De informatie is afkomstig uit een anonieme bron die een discussie wil losmaken over de vraag in hoeverre het gebruik van digitale wapens gelegitimeerd is in een democratie. Een van de manieren waarop de CIA mensen bespioneerden was volgens de uitgelekte informatie via een smart-tv van het merk Samsung, de F8000. De experts van de dienst zetten het apparaat van buiten af zogenaamd uit. Het apparaat werkte daarna als een microfoon waarmee de bezitter werd afgeluisterd. Volgens WikiLeaks beschikt de CIA over een eigen afdeling voor cyberaanvallen waar ongeveer tweehonderd experts werken.

De NSA en de CIA snuffelen rond in de opslag van gegevens in de computers van Apple, Google, Twitter en Facebook. Zelfs het Europese Hof oordeelde op dinsdag 6 oktober 2015 dat de overdracht van gegevens van Europese internet gebruikers naar de VS niet veilig zijn. Sinds 2000 bestaat de regeling voor doorgifte van data naar de VS. Deze gegevens worden opgeslagen en volgens de onthullingen van klokkenluider Edward Snowden zijn deze gegevens niet veilig want de Amerikaanse veiligheidsdiensten NSA en CIA kunnen overal bij.

De NSA valt onder verantwoordelijkheid van het Department of Defense en is opgericht op 4 november 1952 door toenmalig president Harry S. Truman. Het zijn niet alleen de gewone burgers die afgeluisterd worden, maar ook regeringsleiders. Zo reageerde de Duitse kanselier Angela Merkel geďrriteerd nadat klokkenluider Edward Joseph Snowden bekend had gemaakt dat haar privémobieltje door de Amerikanen was afgetapt. Dat afluisteren was niet een eenmalige zaak want op 26 oktober 2013 werd bekend dat het mobiele telefoonverkeer van Merkel al zo'n 10 jaar lang door de NSA wordt afgeluisterd. Tijdens Obama’s bezoek aan Berlijn op 17 juni 2013, vroeg Merkel hem tekst en uitleg te geven over de afluisterpraktijken in Duitsland. Obama was al sinds 2010 op de hoogte van het afluisteren van Angela Merkel. Dat heeft een hooggeplaatste bron binnen de veiligheidsdienst NSA gezegd tegen de Duitse krant Bild am Sonntag. Chef Keith Alexander van de NSA zou Obama in 2010 persoonlijk op de hoogte hebben gesteld over het afluisteren van Merkel. „Obama heeft de actie niet stopgezet, maar door laten lopen”, zei de bron. Later zou het Witte Huis een uitgebreid dossier over Merkel hebben opgevraagd bij de dienst.Volgens bronnen van Bild, wilde Obama „alles weten” over Merkel. „Wie is die vrouw?” zo zou hij hebben gevraagd. De geheime dienst NSA zou op initiatief van Obama zelfs de afluisteractiviteiten tegen Merkel hebben versterkt. De resultaten gingen rechtstreeks naar het Witte Huis en werden niet, zoals anders gebruikelijk, eerst door de geheime dienst geanalyseerd, aldus Bild.

Het fignet van National Security Agency

Obama beloofde na deze affaire bevriende regeringsleiders niet meer af te luisteren, maar zoals al zo vaak blijkt deze moslimbroederschap activist een leugenaar en een bedrieger want op 4 juli 2014 is in Duitsland een nieuwe spionagerel bekend geworden. Na de onthullingen van klokkenluider Edward Snowden, is de Duitse justitie onderzoek gaan doen naar het afluisteren van de mobiele telefoon van onder meer Merkel. De Duitse veiligheidsdienst vreesde al dat leden van de onderzoekscommissie een prooi konden worden van buitenlandse spionage. Daarom kregen ze speciale mobiele telefoons waarmee ze gecodeerd met elkaar konden communiceren. Maar een 31-jarige medewerker van de Duitse inlichtingendienst BND is opgepakt, omdat hij voor de Verenigde Staten druk bezig was de onderzoekscommissie te bespioneren. De man is reeds op 2 juli aangehouden. Dat zei de Duitse Bondskanselier Angela Merkel in Peking tijdens een bezoek aan China.

Obama wil de wereld doen geloven dat het bij de spionageactiviteiten gaat om aanslagen op Amerikaanse belangen-en die van hun bondgenoten te voorkomen. Maar de man is een aartsleugenaar want daarvoor tap je niet de telefoons van bevriende staathoofden af. De Franse president François Hollande protesteerde heftig omdat de NSA maar liefst zeventig miljoen telefoontjes in Frankrijk hadden afgetapt. De Braziliaanse president Gilma Rousseff was zo boos vanwege de Amerikaanse spionageactiviteiten, dat zij een staatsbezoek aan Amerika afzegde. Daarnaast zijn er nog minstens 35 andere regeringsleiders afgeluisterd. Ook liet Obama Israël bespioneren wat tot verontwaardigde reacties in Jeruzalem heeft geleid. Op 6 mei 2014 kwam Newsweek plotseling met de beschuldiging dat Israël grenzen heeft overschreden door Amerika te bespioneren. Volgens het artikel spraken de Amerikanen in besloten vergaderingen hun toenemende zorg uit, dat de Israëlische 'vrienden' veel te ver waren gegaan bij hun spionageactiviteiten op Amerikaans grondgebied. Newsweek meldde, dat de Amerikaanse inlichtingendiensten vooral bezorgd zijn over de – volgens hen –voortdurende inspanningen van Israëli's om industriële en technologische geheimen te verkrijgen. De ambtenaren benadrukten dat hoewel alle naties dit wel doen, Israëli's veel meer in Amerika spioneren dan enige andere bondgenoot. De voormalige minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman zei voor Israel Radio: 'We hebben hier te maken met leugens en valsheid, gewoon smaad die nergens op gebaseerd is. Ik vind het jammer dat er blijkbaar anonieme elementen zijn in de Verenigde Staten die kwaadwillig proberen om valse beschuldigingen te verspreiden'. Er hangt duidelijk een stank van antisemitisme rond de beschuldiging. 

En natuurlijk spioneerde de NSA ook bij de Verenigde Naties. Toen Ban ki-Moon in april 2013 aanschoof bij Obama voor een gesprek over de Syrische chemische wapens, wisten de Amerikanen precies wat de VN-leider zou gaan zeggen. De geheime dienst NSA had de gesprekspunten van de VN-secretaris-generaal al voor de ontmoeting onderschept. Het afluisteren van de Verenigde Naties is in strijd met de internationale wetgeving, maar Washington treed dit soort verdragen met voeten.

Edward Snowden-2.jpgEdward Joseph Snowden

Volgens Snowden zijn Amerikaanse geheime diensten waaronder de NSA al jaren bezig het internetverkeer wereldwijd af te tappen via omstreden spionageprogramma’s als PRISM. Snowden is een voormalig medewerker van de CIA, die daarna als systeembeheerder via het bedrijf Booz Allen Hamilton voor de NSA werkte. Snowden lekte in juni 2013 informatie over een reeks van spionageactiviteiten door het NSA op internet, die door de kranten The Washington Post en The Guardian werd gepubliceerd. Op 14 juni 2013 werd op last van de FBI een arrestatiebevel wegens spionage tegen Snowden uitgevaardigd. Sinds 1 augustus 2013 zit hij in Rusland.

De NSA is de grootste afluisterdienst ter wereld. In 2013 onthulde The Washington Post dat de NSA al jarenlang informatie verzamelde via computerservers van onder meer Google, Apple, Facebook, Yahoo! en Microsoft. Het beschikt over een geheim computerprogramma dat het analisten mogelijk maakt om 'zo goed als alles' te verzamelen wat iemand op internet doet. Deze NWO-club maakt zich in opdracht van Washington schuldig aan het onderscheppen van al het wereldwijde dataverkeer, vastleggen, ontcijferen, analyseren en opslaan – inclusief de inhoud van privé telefoongesprekken, e-mails, internet zoekopdrachten en alles wat de mens digitaal achterlaat. De NSA kan gebruikersgegevens inzien op bijna alle typen smartphones. Dat schrijft het Duitse blad Der Spiegel op basis van geheime documenten. De NSA kan onder meer sms'jes, contactgegevens en bezochte locaties inzien op iPhones, Blackberry's en Android-toestellen. Met het programma, genaamd XKeyscore, kunnen de analisten van de NSA door de enorme databases zoeken naar e-mails, de chat- en zoekgeschiedenis van internetters over de hele wereld. In trainingsprogramma's beschrijft de NSA XKeyscore als het 'meest omvattende' programma om informatie van het internet te verzamelen. Uit een presentatie van de NSA blijkt dat het programma 'bijna alles registreert' wat de gemiddelde internetgebruiker online doet.

Voor al deze activiteiten heeft de NSA maar liefst 55.000 mensen in dienst waaronder de beste cryptoanalisten en supercomputers, waarmee onder meer versleutelde berichten van vreemde of vijandige mogendheden kunnen worden gekraakt. Voor het kraken van militaire en diplomatieke codes worden bijvoorbeeld getallenkrakers gebruikt. De NSA was lange tijd de meest geheime van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten in de VS. Ook het memorandum van Truman, gedateerd 24 oktober 1952, was geclassificeerd als Top Secret. De activiteiten van de NSA worden zo belangrijk en geheim geacht, dat weinig informatie beschikbaar is over dit agentschap. De Amerikaanse overheid heeft lange tijd het bestaan van NSA ontkend, vandaar dat men soms ook sprak over No Such Agency of Never Say Anything.

De activiteiten van de NSA zijn in september 2013 van Fort Meade overgeplaatst naar een nieuw complex in Bluffdale in de staat Utah. De locatie in Meade werd ook wel het "Hart van Lucid" (afgeleid van Lucifer) genoemd. Het nieuwe complex in Utah heet "Domint" (Domestic Intelligence). Ex-NSA medewerker, econoom John Perkins beschouwde zichzelf als een economische huurmoordenaar (EHM) bij deze club. Tot hun werkwijzen behoren frauduleuze financiële verslagen, gemanipuleerde verkiezingen, steekpenningen, afpersing en seks. Ook voor moord deinzen ze niet terug. Als zij het niet doen, doet de CIA het wel. ,,Als wij falen, komen de jakhalzen” aldus Perkins. ,,De jakhalzen, de slagers zijn er altijd, zij loeren in de schaduw. Als zij komen worden staatshoofden vermoord, staatgrepen uitgevoerd, regeringen omver geworpen of tegenstanders sterven in gewelddadige ‘ongelukken’. En als dat niet helpt sturen ze het leger erop af. Ze spelen een spel dat zo oud is als de wereld, maar dat in deze tijd van globalisering nieuwe en angstaanjagende dimensies heeft aangenomen.” 

Naast de CIA heeft Washington de beschikking over de huurlingenorganisatie Xe Services, de opvolger van het beruchte Blackwater. Xe Services was onder meer actief betrokken bij de omverwerping van het bewind van Gadhaffi in Libië. Deze organisatie heeft de beschikking over  trainingskampen in de VS, waar meer dan 50.000 mannen zijn opgeleid. Daarnaast worden deze huurlingen met steun van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) opgeleid in Zayed Military City, een trainingskamp midden in de woestijn van de VAE. Daar worden ze getraind door Britse, Franse en Duitse militaire professionals die een achtergrond hebben in paramilitaire oorlogsvoering en geheime diensten. Dit geheime leger van huurlingen kan overal operaties uitvoeren waar de NWO-Elite dat nodig acht.

Het gigantische computernetwerk van de NSA decodeert en analyseert de data en rapporten afkomstig van internationale banken, geheime Genootschappen, het Vaticaan, allerlei andere organisaties en niet te vergeten burgers in 170 landen, alles en iedereen. Al deze informatie komt in bezit van de Amerikaanse overheid, dat ermee kan doen wat ze wil. De NSA begon in 2001 d.m.v. het spionagenetwerk "Echelon" met het afluisteren en controleren van persoonlijke telefoongesprekken en e-mails wereldwijd iets waarmee de organisatie willen en wetens de Amerikaanse grondwet overtrad, maar dat mocht allemaal van Washington. Echelon voorzag en voorziet in de mogelijkheden elk elektronisch dataverkeer te onderscheppen, te selecteren en te registreren, waarbij meteen wordt vastgelegd wie de gegevens heeft verstuurd en naar wie. Echelon werkt niet alleen voor de NSA. De geheime diensten van Groot-Brittannië, Australië, Canada en Nieuw Zeeland nemen actief deel aan het afluisterwerk. Zo wordt ca tachtig procent van alle Australische telefoongesprekken, e-mails, faxen en telexen via Echelon naar de NSA doorgestuurd. Voor dit afluisterwerk maakt Echelon gebruik van allerhande technologieën. Alle draadloze verbindingen worden gevolgd door 120 verschillende satellieten.

De afluistercentra van Echelon staat in de Verenigde Staten. Het grootste afluistercentrum buiten de VS staat in Zuidwest-Engeland. De voor iedereen zichtbare overkapte 22 satellietschotels van het Echelon station Menwith Hill [codenaam F-83] staan gericht op Europa. Het berichtenverkeer —elke e-mail, fax en telefoonconversatie— wordt via OCR, spraakherkenning en data-analyseprogramma’s verwerkt door de Silkworth-computer in Menwith Hill. Daarna worden de gegevens naar het NSA-hoofdkwartier in Utah gestuurd. De VS geeft jaarlijks $ 80 miljard uit aan zijn inlichtingendiensten, die in totaal 854.000 werknemers tellen. Er wordt op geen enkele manier rekenschap afgelegd over het gevoerde beleid.

Barack Hussein Obama afluister kampioen van de wereld.

Volgens Obama is het systeem opgezet om terroristen te kunnen traceren, het ontdekken van samenzweringen en zo eventuele aanslagen te kunnen verijdelen. Maar al dit afluisteren heeft hem tot dusver weinig opgeleverd. Ja, boosheid van zijn vrienden! Behalve de uitschakeling van Osama bin Laden staat er verder nog maar bar weinig op zijn erelijst. Maar daar gaat het in werkelijkheid ook helemaal niet om! Het is veel meer dan dat! Waar het in werkelijkheid om gaat is het registreren van tegenstanders van de NWO-kliek. Het is één van de voorbereidingen op de komende "Wereldstaat" onder leiding van een "Werelddictator".

Als het werkelijk om het vroegtijdig opsporen van terroristen zou gaan, hoe kan het dan dat de NSA de aanslag van de broers Tsarnajev bij de marathon in Boston op 15 april 2013 niet heeft weten te voorkomen? Zelfs de Russen waren op de hoogte en hebben gewaarschuwd maar Washington heeft daar niets mee gedaan. Er zijn talloze voorbeelden van aanslagen die men niet heeft weten te voorkomen waaronder de aanslag op Christoffer Stevens de Amerikaanse ambassadeur in Bengazi in Libië.  Stevens werd op 11 september 2012 met machinegeweren en raketwerpers vermoord. Ook drie van zijn stafleden, onder wie twee van zijn lijfwachten, kwamen hierbij om het leven. De moordpartij zou volgens Obama en Hillary Clinton een reactie zijn geweest op een satirisch islamfilmpje met de titel: ‘Innocence of Islam‘. In dit filmpje wordt de ‘profeet’ Mohammed belachelijk gemaakt. Direct na de aanslag kwam Obama met het onzinverhaal dat de moord op Stevens, was uitgevoerd door een meute Libische demonstranten die boos waren omwille van het genoemde filmpje. De aanslag was echter al ruim van tevoren gepland. Onderzoek wees al snel uit dat Obama en Clinton leugens verkondigden. Obama probeerde dat later nog te corrigeren door te zeggen dat de aanslag zou zijn uitgevoerd door een kleine radicale groep.

Hoe kan het dat ze de aanval op het winkelcentrum in Nairobi in Kenia niet hebben zien aankomen? En zo zijn er talloze andere voorbeelden. Dat het zou gaan om het opsporen van terroristen is maar een deel van de activiteiten. Er zit zoals gezegd, een ander plan achter.

Christoffer Stevens

Ook de Nederlandse burgers worden afgeluisterd, zowel door de NSA als door organisaties in eigen land. Zo is het de Algemene- en de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdiensten AIVD en MIVD toegestaan gegevensbestanden te doorzoeken, zelfs als personen niet verdacht zijn. De voormalige minister van Binnenlandse Zaken Remkes zei in 2004 dat deze diensten meer bevoegdheden dienden te krijgen om mogelijke terroristen in een vroeg stadium aan te kunnen pakken. Daarnaast was hij van plan de onder zijn leiding staande Nationale SIGINT Organisatie (NSO) opgericht in 2003, het broertje van het Amerikaanse Sigent (Signals Intelligence) centrum voor verwerking van elektronische signalen, te verzelfstandigen. Hieronder valt het onderscheppen van telefoonverkeer, het onderscheppen van fax-, radio- en internetverkeer. Ook de informatie wordt aan de Amerikaanse NSA doorgespeeld.

Eerder was al besloten om het satellietgrondstation van de NSO in het Noord-Groningse Zoutkamp (opgericht eind jaren 1970) fors uit te breiden. Deze uitbreiding ging echter niet door nadat omwonenden met succes de toestemming tot uitbreiding ongedaan hebben gemaakt via de Raad van State. De NSO wendde zich daarop in 2005 tot het Stratos-satellietgrondstation nabij het Friese Burum ('It Grutte Ear') voor de bouw van 22 nieuwe schotels. De schotels met een doorsnee van 11 meter zijn bedoeld voor het opvangen van al het langskomend satellietverkeer in het kader van de ‘terrorismebestrijding’. Hiermee is Nederland uitgroeit tot de grootste ‘luistervink’ van Europa. De NSO werd volledig operationeel in 2007, maar is begin 2014 opgaan in de nieuwe Joint SIGINT Cyber Unit (JSCU). Ook de Amerikanen zijn zelf actief in dit park. Op een deel van het terrein heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie een eigen hoek met apparatuur. Alleen Amerikaanse staatsburgers hebben toegang tot die apparatuur. Niemand weet precies wat ze daar uitspoken.

Het NSO-grondstation bij Burum (2012)

Volgens Defensie zal het afluisteren van satellieten bijdragen aan terreurbestrijding en vredesmissies. Internet providers worden verplicht hun apparatuur zodanig aan te passen dat overheidsinstanties in de gelegenheid worden gesteld internetgegevens af te tappen. De providers worden zo door de overheid verplicht de privacy van hun klanten te schenden. Sinds april 2001 is in Nederland een aftapregeling voor internet van kracht. De afgetapte internetgegevens komen bij het Landelijk Interceptie Orgaan in Den Haag terecht. Dit nationaal ‘aftapcentrum’ heeft in den lande ook regionale tapkamers, zoals in Apeldoorn. Overheidsbronnen melden dat het aftappen van internet alleen is gericht op personen die men verdenkt van terrorisme. Internet tappen is een vrij eenvoudige manier om mensen wereldwijd te volgen in hun doen en laten. Het materiaal is meteen beschikbaar.

Het Nederlandse kabinet wil op nog grotere schaal burgers afluisteren

Minister Plasterk (PvdA) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Hennis (VVD) van Defensie hebben besloten om een gemoderniseerde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten bij de Tweede Kamer in te dienen. Dit plan moet de geheime diensten AIVD en MIVD de mogelijkheid bieden op veel grotere schaal burgers op internet af te luisteren van iemand waarvan men denkt dat deze bezig is een aanslag voor te bereiden. De veiligheidsdiensten krijgen met deze wet de bevoegdheid grotere hoeveelheden internetverkeer te doorzoeken waaronder ook kabelgebonden telecommunicatie.

Voor Europa staat een reusachtige computer in Brussel en bij die computer is het volkomen duister welke gegevens men van de burgers heeft opgeslagen. Na de terroristische aanslag in Madrid werd door vier Europese landen een ontwerpwet gerealiseerd. Daarin werd vastgelegd dat al het communicatieverkeer van 450 miljoen Europeanen minimaal twaalf maanden en maximaal 36 maanden dient te worden opgeslagen. In de praktijk  blijken alle landen hun eigen burgers af te luisteren. De acties van de NSA en al die andere afluistervinken is een schandalige schending van de privacy. Onder het mom van terrorismebestrijding is men begonnen de hele wereldbevolking te controleren. Het gaat allemaal precies zoals de Elite het heeft gepland. Er zal zonder enige twijfel sprake zijn van selectieve vervolging, discriminatie, beknotting van de vrijheid van meningsuiting en repressie. Dictators zijn altijd wantrouwend tegenover iedereen. Zelfs naaste medewerkers kunnen geheime vijanden zijn. Hitler zou maar wat graag de middelen ter beschikking hebben gehad waarover men nu de beschikking heeft. Maar ook in zijn tijd leidde registratie tot het doelmatig uitschakelen van de Europese Joden dank zei onder meer IBM-Duitsland, de Deutsche Hollerith Gesellschaft, afgekort Dehomag. In het boek "IBM and the Holocaust" laat auteur Edwin Black zien hoe met medeweten van het hoofdkantoor in New York, Dehomag de complexe en gespecialiseerde apparatuur en de gespecialiseerde toepassingen ervan enthousiast op maat maakte voor de Nazi’s.

Dankzij IBM kwamen de Nazi’s aan de lijsten van Joden. IBM werd in 1896 door de Duitse uitvinder Herman Hollerith gesticht als tabelleerbedrijf voor volkstellingen. Toen IBM Duitsland zijn politieke en technische bondgenootschap met Nazi-Duitsland sloot, kregen volkstellingen en registraties een nieuw dimensie. IBM Duitsland was de uitvinder van de rassentellingen, waarbij niet alleen iemands godsdienstige gezindte maar ook zijn stamboom van vele generaties terug werd vastgelegd. De Nazi’s wilden niet alleen iedereen tellen maar ook identificeren. Ook de voedseltoewijzing was op databanken gebaseerd, waardoor de Duitsers de Joden konden uithongeren. De identificering, tracering en sturing van dwangarbeiders verliepen grotendeels via ponskaarten. Ponskaarten catalogiseerden de menselijke vracht en lieten de treinen precies op tijd lopen. Deze gang van zaken gebeurde met medeweten, zo niet met medeplichtigheid van de Amerikaanse regering. De topman van IBM was in die tijd Thomas J.Watson. Toen in Amerika een verbod werd uitgevaardigd geen zaken meer te doen met Nazi-Duitsland, werd Watson ongemoeid gelaten om zijn genocidale werk verder voort te zetten.

De tentakels van de NSA reiken nog veel verder dan de meeste mensen vermoeden. Iedereen die bijvoorbeeld gebruikmaakt van het anonieme netwerk TOR mag zich ook verheugen op extra belangstelling van de NSA. De gegevens van deze mensen worden opgeslagen in een speciale database. De naam is een afkorting van The Onion Router en is een netwerk dat internetverbindingen versleutelt en deze over een hele serie servers wereldwijd stuurt, waardoor men anoniem op internet kan surfen. Omdat gebruikers van deze systemen volgens de NSA (potentiële) extremisten zijn, zullen zij door de spionagedienst nauwlettend worden gevolgd en zullen ze proberen van deze mensen ook e-mail verkeer en dergelijke te onderscheppen. Dit, deep packet inspection of DPI, is dus iets heel anders dan wat altijd door de regering van Obama is gezegd, namelijk dat het alleen zou gaan om het verzamelen van metadata. Bij metadata gaat het niet specifiek over de inhoudelijke gegevens van een bepaald iemand, maar meer de karakteristieken die bepaalde gegevens beschrijven. Het bovenstaande wordt gemeld door de Duitse radiozenders NDR en WDR op basis van een deel van de broncode van het NSA spionageprogramma XKeyscore, het speeltje van de NSA. Ongeacht hoeveel verdere leugens de mond van Obama zullen verlaten omtrent de activiteiten van de NSA, duidelijk is dat er elektronische dossiers worden aangelegd van journalisten, activisten, bloggers, politieke dissidenten en dus ook van mensen die simpelweg waarde hechten aan hun privacy.

 

De VS heeft met de NSA een monster gecreëerd. Het is het Wereldpolitieapparaat dat handelt in opdracht van de Elite. Het is een dienst die de mogelijkheid heeft om ‘de tirannie volledig te maken’. Straks als de leiders in Washington de staat-van-beleg afkondigen, zal iedereen die als staatsgevaarlijk genoteerd staat, afgevoerd worden naar de FEMA-kampen. Als men de aard van deze duistere krachten niet verstaat, is het onmogelijk de ontwikkelingen van de gebeurtenissen in deze wereld te begrijpen.

Het Amerikaanse Departement van Justitie heeft in opdracht van de voormalige Amerikaanse president George W. Bush een spionageprogramma opgezet onder de naam Terrorism Information and Prevention Systeem (TIPS). Dit  systeem is zo opgezet dat 1 Amerikaan, 24 anderen in de gaten moet houden. Een dergelijk systeem werd ook toegepast in de voormalige DDR. Volgens de voormalige hoge Amerikaanse overheidsdienaar James Comey, die als eerste medewerker onder de minister van Justitie officieel toegang had tot geclassificeerde informatie van vijf ministeries bestaat er een lijst met de namen van miljoenen Amerikaanse burgers die om de meest triviale redenen als ‘verdacht’ worden beschouwd, en die in tijden van grote onrust onmiddellijk opgepakt en geďnterneerd kunnen worden.

Amerikanen bouwen piramide

Via het Amerikaanse Congres zijn er een aantal foto’s publiek geworden van een project van het Amerikaanse leger, ergens “in the middle of nowherein Noord Dakota. Het is op dit moment nog onder constructie, maar de beelden die beschikbaar zijn gekomen, zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen.

dak 2 dak 1


Het vormt het controlecentrum voor het waarnemen van de nucleaire raketten. De piramide heeft een oog dat letterlijk alle kanten opkijkt en wat bedoelt is om onzichtbare vliegende objecten voorbij de horizon waar te nemen. De piramide vertoont een verrassende overeenkomst met een oude Maya piramide, die van Chichén Itzá. De Amerikaanse piramide is gericht op inkomende raketten als eerste waarschuwing voor de naderende Apocalyps.

Alles is klaar om de Nieuwe Wereld Orde bij te staan met super intelligente computersystemen die de hele wereld onder controle brengen. Door de eeuwen heen hebben kleine groepjes machtige samenzweerders getracht de wereld naar hun hand te zetten en te beslissen over het leven van miljoenen. Ze zijn er echter nooit is geslaagd de wereld volledig in hun greep te krijgen. Vandaag doen de psychopaten een nieuwe poging. Dat zal in eerste instantie succesvol verlopen maar uiteindelijk in een gigantische catastrofe eindigen. De Bijbel is duidelijk over de tijd waarin wij leven. Veel van de informatie die daarin wordt genoemd is vandaag uiterst actueel. De Bijbel heeft langs profetische weg duidelijk gemaakt dat er aan het eind der tijden een wereldrijk zal ontstaan, geleid door het ‘beest’ dat alle andere megalomane schurken uit het verleden in de schaduw zal stellen.

Terug naar: Inhoud