De Fake-PCR-testen

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 6 april 2021)  (Laatste bewerking: 27 januari 2022)

Om vast te stellen of men besmet is met het coronavirus wordt de zogenaamde Polymerase Chain Reaction (PCR) test gebruikt. Deze test zegt echter helemaal niets over de aanwezigheid van corona. PCR is extreem gevoelig, wat betekent dat het zelfs de kleinste stukjes DNA of RNA kan detecteren - maar het kan niet bepalen waar deze deeltjes vandaan komen. Volgens de Britse professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan kan de PCR-test niet zomaar gebruikt worden om een besmetting aan te tonen. Zij noemen het beslist onduidelijk of iemand die positief test besmet is of in het verleden besmet is geraakt. Met de PCR testen kunnen restanten van oude en dode virussen worden opgespoord. De PCR-test is niet voor het opsporen van een levend virus bedoeld. De test zoekt enkel een heel klein stukje genetische code. Als dan een klein stukje van een dood virus wordt gevonden, ben je vervolgens ‘positief’ getest. Toch werd het ontwerp van deze PCR test binnen een dag door Eurosurveillance “goedgekeurd” en door de WHO overgenomen als de “gouden standaard”. Zonder peer-review, een buitengewoon ongebruikelijke en zeer onbetrouwbare procedure, in feite is er op gigantische schaal mee gesjoemeld. De cijfers van de fake- “registratie-pandemie” vormt nog steeds de basis voor de nog steeds voortdurende angstterreur door overheden, medische kartels en de omgekochte media.

De enorme aantallen dagelijkse testen zijn tevens de sleutel voor het realiseren van het plan van een doorlopende boostercampagne zonder einde. De onbetrouwbare PCR-testen met hun vals positieve uitslagen worden gebruikt door corrupte medische autoriteiten over de hele wereld, die ons willen doen geloven dat we boosters nodig hebben, omdat de initiële injecties na verloop van tijd hun effectiviteit verliezen. Ook dit is weer bedrog, want die effectiviteit bestond sowieso al niet. Bewijs dat de booster bescherming biedt bestaat niet. Net als de andere varianten is de Omicron-variant nooit geïsoleerd en geïdentificeerd.

Op basis van de wetenschappelijk bewezen nutteloze PCR-testen kreeg de wereldbevolking vanaf het voorjaar van 2020 te horen dat het ‘coronavirus’ aan een gevaarlijke opmars bezig was. Datzelfde werd herhaalt na wat men het Delta-virus noemde, en nu gebeurt weer hetzelfde met de Omicron- variant. Bedrog op bedrog! Dat is ook wat de Nederlandse bevolking al vanaf het voorjaar van 2020 door Rutte&CO te horen krijgt en tengevolge daarvan is geconfronteerd met een hele serie absurde dwangmaatregelen. Het gevolg is een totale ontwrichting van de wereldwijde samenleving als gevolg van dit wetenschappelijke gepruts, gefraudeer en corruptie.

Op 10 oktober 2020 zei de Nederlandse arts Elke de Klerk tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn, dat er geen sprake is van een pandemie of epidemie. “Er ontstaat paniek vanwege de PCR-tests, die een fout-positieve uitslag geven. 89 tot 94 procent van de uitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief”, aldus de Klerk.

Zie hier wat RIVM baas Van Dissel over deze PCR-test zegt en zelfs Marion Koopmans van het Outbreak Management Team (OMT) bevestigde op 26 november in de podcast Virusfeiten wat deskundigen en politici al maanden roepen, namelijk dat de coronatest geen besmettingen aantoont. Zelfs Diederik Gommers werkzaam bij het academisch ziekenhuis Erasmus MC in Rotterdam en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care zegt dat de PCR test niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop.

Deze Gommers zei op 12 april 2021 ook verder nog iets zeer opmerkelijks. Hij noemde het corona een verkoudheidsvirus. Wat???Duizenden artsen die dat van meet af aan al hebben gezegd, zijn doodgezwegen of voor samenzweerders uitgemaakt, en nu zegt de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care het zelf.

Zie ook deze video waarin moleculair analist Merel Boogaard het gebruik van de PCR test datazwendel noemt. Naturalnews meldt dat de PCR-test, niet alleen onbetrouwbaar is maar bovendien ook nog gevaarlijk: “De beste manier om zoveel mogelijk mensen vrijwillig richting corona vaccinatiespuit te duwen is door te testen, heel veel te testen. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om een test te gebruiken die daadwerkelijk een gevaarlijk virus kon opsporen. Want, als die er wel geweest zou zijn, dan zou blijken dat de hele Covid-19 één grote leugen is.” Wetenschappelijk gezien kan de PCR-test geen infectie aanduiden en wordt het misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen. De zogenaamde tweede golf, waarover overheid en pers de afgelopen tijd spraken heeft nooit bestaan, anders dan het bewust foutief aan de knoppen draaien van de nietszeggende PCR-test om besmettingen te creëren om als zodanig de dwangmaatregelen te kunnen handhaven.

Met de gehanteerde fake PCR-test maakt men een schandalige inbreuk op onze lichamelijke integriteit. Alle maatregelen, van slavenmaskers tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid want het bevat onder meer het ‘kankerverwekkend ethyleenoxide’. De machthebbers en hun trawanten hebben wetenschap en humaniteit in de ban gedaan. Ze hebben een maatschappij gecreëerd die behalve de machthebbers en hun marionetten, niemand wil.

Talloze wetenschappers bewijzen dat deze testen niets over de aanwezigheid van het coronavirus vertellen. Coronatesten blijken waardeloos. Doordat er veel getest wordt sinds 1 juni 2020, zijn er meer positieve testen. Maar een positieve test is niet hetzelfde als een besmetting. Sven Hulleman zegt daar het volgende over: “Het enige dat een positieve test aantoont is dat je wat antilichamen hebt aangemaakt omdat je te maken hebt gehad met een bepaald soort infectie. Dat kan in feite ieder virus zijn, waaronder een simpele verkoudheid. Hoe meer er wordt getest, des te meer mensen zullen dan ook een positief resultaat geven. Niet omdat ze besmet zijn door het Covid-19 virus, maar omdat ze besmet zijn door andere virussen zoals een verkoudheid. De coronacijfers worden gemanipuleerd: door hoe ze testen, door hoe ze de diagnose vaststellen en door hoe ze tellen. Er zijn namelijk geen betrouwbare tests voor het specifieke Covid-19 virus. Er zijn ook geen betrouwbare instanties of mediakanalen voor het melden van aantallen werkelijke Covid-19 virusgevallen.”

Medisch deskundigen van over heel de wereld, topvirologen, immunologen en specialisten op het gebied van medisch testen weten dat de PCR-testen niet deugen. De test is eind november 2020 al door wetenschappers van Team 22 naar de schroothoop verwezen en talloze anderen hebben deze methode al afgeschoten als vals en onwetenschappelijk en geen bewijs dat deze test geen virus kan opsporen. Toch dendert de PCR trein maar door.  Bijna iedereen lijkt positief te testen. Dat is niet verrassend omdat sommige tests een positieve uitslag geven als je in de afgelopen 10 jaar de griep hebt gehad of verkouden bent geweest.

 

De Nederlandse moleculair bioloog Peter Borger heeft samen met nog 21 andere wetenschappers 10 dodelijke fouten ontdekt in de coronatest. Hij spreekt in een interview op RD.nl van een ‘fluttest’. Hij zegt verder dat de lockdown is ingevoerd vanwege ‘nietszeggende cijfers’. Mensen die met corona in het ziekenhuis liggen, kunnen volgens hem net zo goed griep hebben.Borger cum suis ontdekten minstens 10 ‘dodelijke ontwerpfouten’ in de PCR-test. De duizenden positieve tests die dagelijks worden gemeld in Nederland, kun je dan ook geen coronabesmettingen noemen.De wetenschappers, waaronder ook de Duitse biologe Ulrike Kämmerer en de Oostenrijkse virusdeskundige Bobby Rajesh Malhotra, hebben een ‘vernietigend rapport’ geschreven over de coronatest dat ze hebben opgestuurd naar verschillende wetenschappelijke instanties.De groep wil dat de zogeheten Corman-Drosten-paper, de wetenschappelijke onderbouwing van de coronatest, wordt teruggetrokken.

Deze onthulling heeft enorme implicaties, schrijft journalist Peter Andrews in een opiniestuk voor RT. Alle coronamaatregelen zijn immers gebaseerd op de ‘besmettingsaantallen’, die worden verzameld met de coronatest. Als de uitslag van zo’n test in feite niets zegt, dan is alles wat we te horen krijgen – en alles wat de steeds dictatorialer wordende overheden ons opdragen – waarschijnlijk onjuist, aldus Andrews. Andrews vindt dan ook dat de mensen die hebben meegewerkt aan de Corman-Drosten-paper, waar onder andere viroloog Marion Koopmans bij betrokken was, verantwoordelijk moeten worden gehouden.

De testuitslagen zijn dusdanig onbetrouwbaar dat er geen enkele significante conclusie meer aan verbonden kan worden. Prachtig voorbeeld zijn de testen van Arts Mariano Amici en professor Stefano Scoglio die in een laboratorium in de Italiaanse stad Fermo de proef op de som hebben genomen. Ze besloten een aantal soorten fruit en groente te testen op corona. Met het gevreesde wattenstokje werd materiaal verzameld van onder andere een kiwi, banaan, druif, mandarijn en diverse groenten, waaronder een pompoen en een kool.

Het resultaat is ongelooflijk: 4 van de 10 soorten testten positief op corona, waaronder de kiwi. De volledige video, is hier te bekijken. “De tests zijn er alleen maar om ons ziek te maken, ons onze vrijheid te ontnemen en de economie te vernietigen. Ik heb vertrouwen in de rechterlijke macht en zal de video naar het Openbaar Ministerie sturen als bewijs van de gepleegde misdrijven. De hele wereld moet de waarheid horen en gerechtigheid eisen!” reageerde dr. Mariano Amici. De Italiaanse architect en filmproducent Robin Monotti deelde de beelden op Twitter. Ook een test op een geit en een papaja kregen een positieve uitslag.

De Oostenrijkse politicus Michael Schnedlitz (FPÖ) rekende tijdens een speech in het Oostenrijkse Lagerhuis af met het coronabeleid van de overheid. Terwijl zijn collega’s toekeken, toonde Schnedlitz aan dat ook een druppel cola positief getest werd.

Op donderdag 8 oktober 2020 zei de Nederlandse minister van volksverlakkerij Hugo de Jonge in de Tweede Kamer dat er ‘werkelijk in de hele wereld’ wetenschappelijke consensus is dat de coronatest deugt. “Hij deugt voor het doel waarvoor we hem nu gebruiken. Kortom, die moeten we niet ter discussie stellen.” Hij sprak van een wetenschappelijke consensus, De Jonge blijkt niet begrepen te hebben wat consensus inhoudt want grote aantallen echte deskundigen halen deze test volledig onderuit. Bovendien zeggen deze deskundigen dat positieve testuitslagen geen besmettingen zijn. De marionetten van de machthebbers weten dat een positieve PCR test niets te maken heeft met een besmetting, maar ze gebruiken deze bedriegerij om de bevolking verder te onderdrukken. Wat is dat voor een waanzin om om gezonde mensen te gaan testen? En waarom worden deze mensen ‘patiënten’ genoemd?

Rutte&CO gaan ervan uit dat de massa er toch niets van begrijpt en kunnen op die manier ongestoord doorgaan met, en het verder knevelen van de bevolking die te horen krijgt dat het allemaal in hun eigen belang is. Bovendien spreken Rutte&CO het Nederlandse volk in hun persconferenties toe alsof ze met een stel snotapen te maken hebben. De toename aan testen zorgt ervoor dat de ‘pandemie’-angst aangewakkerd kan blijven worden. De maatregelen worden op basis van het aantal positief geteste mensen zelfs opgevoerd.

Zie wat Rutte over het testen te zeggen heeft: Tijdens de persconferentie op vrijdag 5 februari 2021 na afloop van de ministerraad, gebeurt er iets bijzonders zoals te zien is in deze video. Zoals gewoonlijk staat Rutte weer heel wat onzin uit te kramen en vertelt terloops dat hij wel eens in een teststraat is geweest op werkbezoek, maar zich nog nooit heeft laten testen. Waarop de verslaggever verbaasd vraagt of hij zich echt nog nooit heeft laten testen, ondanks het feit dat hij toch regelmatig met grote groepen mensen in aanraking komt. En dan komt het, want Rutte antwoordt: "Dat kan niet, want het heeft geen zin om je te testen als je geen klachten hebt".Met deze opmerking bewijst hij dat de hele corona pandemie een hele andere bedoeling heeft dan ze ons willen laten geloven en helemaal niets te maken heeft met de volksgezondheid.

 

Zo hebben ze een schoolregime opgesteld waar kinderen en ouders geconfronteerd worden met een regelrechte nachtmerrie. Basisschoolkinderen moeten bij verkoudheidsklachten thuisblijven en kinderen zonder symptomen moeten zich laten testen. De regels zijn schadelijk en traumatiserend voor de kinderen. De hele klas moet in quarantaine bij één ziek kind. De waanzin druipt ervan af. Zie wat Rutte over het testen te zeggen heeft: Tijdens de persconferentie op vrijdag 5 februari 2021 wordt hem na afloop van de ministerraad de vraag gesteld of hij zich op werkbezoek aan een teststraat, wel eens heeft laten testen. Zie wat Rutte antwoordt: "Dat kan niet, want het heeft geen zin om je te testen als je geen klachten hebt".Met deze opmerking bewijst hij dat de hele corona pandemie een hele andere bedoeling heeft dan ze ons willen laten geloven en helemaal niets te maken heeft met de volksgezondheid. Het is te ziek voor woorden.

 

Zo volgde onderwijsminister Slob (CU)  het advies op van belangenclub OMT over het aangescherpte snottebellenbeleid’. Nog nooit is de geschiedenis moest je bij een snottebel thuisblijven en je laten testen. De waanzin lijkt met de dag toe te nemen. Er is sprake van kindermishandeling en emotionele verwaarlozing zegt kinderpsycholoog Evelien Deiters in het Buitenparlementair Onderzoek.

 

De PCR-test is bedacht door de op 7 augustus 2019 overleden biochemicus en Nobelprijs winnaar Kary Mullis. Mulles van mening dat deze techniek niet geschikt is voor het opsporen van een virus omdat het daar nooit voor ontworpen is.

 

 

De man die met het knutselen van de PCR-test is begonnen is Christian Drosten hoofd virologie van het Charité-ziekenhuis in Berlijn in naam van het World Economic Forum. Drosten begon begin 2020 op eigen houtje snel een test in elkaar te knutselen. Hiermee speelde hij in op berichten in de sociale media over een nieuw onbekend virus in Wuhan. Hoe het virus er uitzag was giswerk. Zijn PCR-test dient slechts als smoes om een (niet-bestaande) pandemie op te sporen. Ook werkt Drosten samen met allerlei andere fabelvertellers die de wereldbevolking onderwerpen aan schijnwetenschap. 

Het gaat niet over een besmettelijke pandemie maar een totaal misplaatst beeld van de werkelijkheid. Twintig internationale wetenschappers die de wetenschappelijke basis van de Drosten-test hebben onderzocht hebben al van meet af aan de frauduleuze ‘PCR-wetenschap van Christian Drosten ontmaskerd en het resoluut afgewezen: “Deze PCR-test is onomstotelijk bewezen niet gemaakt en niet in staat om een virus op te sporen. Dat feit vaagt de hele basis voor de vergaande maatregelen van de overheden weg”. Er is sprake van een Historisch uniek niveau van Vernietiging” om de bevolking in paniek te brengen. Geen enkele van de genomen maatregelen is te rechtvaardigen. Nogmaals, de PCR-test kan geen corona vaststellen! Alles wat corona-gerelateerd is, is gebaseerd op de uitslag van een niet werkende PCR-test. Zo doodsimpel is het.”

Het is ook geen verrassing meer dat Christian Drostens ook nauwe banden blijkt te onderhouden met Bill Gates en dat Angela Merkel met deze figuur onder een hoedje heeft gespeeld.

Christian Drosten, de man die de hele wereld heeft misleid met de valse PCR-testen

Vanaf het moment dat het Wuhan-virus zijn intrede deed in Nederland zijn de Nederlandse burgers door Rutte&CO geconfronteerd met geknoei met cijfers en statistieken, onderdrukken van stemmen van kritische artsen, virologen en biomedici, constante bangmakerij en regelrechte leugens. En zo is de Nederlandse burger in een medische dictatuur in gerold en wordt het tijd dat al die figuren die bij de stupide toverkunsten van deze fake-PCR test betrokken zijn,  in levenslange quarantaine geplaatst worden omdat ze een gevaar vormen voor de mensheid.

Ook het testen is een meer dan schandalig voorbeeld hoe ver ze gaan in hun terreur tegen de burgerbevolking.  In Groot-Brittannië wordt zelfs het leger ingezet om coronatests uit te voeren. Kinderen worden getest zonder toestemming van hun ouders. Elk individu krijgt een ‘unieke barcode’ en iedereen die positief test, wordt ‘geïsoleerd’. De Broadgreen International School in Liverpool kreeg de ‘eer toebedeeld’ om samen met de Britse gezondheidsinstantie PHE een proefproject te lanceren. De plannen zijn uitgewerkt in een brief die je hier kunt downloaden. In de brief valt te lezen dat het Britse leger alle leerlingen en medewerkers gaat testen. Ouders die willen dat hun kind niet getest wordt, moeten dat schriftelijk aangeven. Maar, zo zegt de schooldirecteur, het is belangrijk dat we voor de volle 100 procent meewerken aan dit systeem, dat ‘erop gericht is om onze gezondheid te beschermen’.

Ook in Duitsland worden dit soort testen toegepast. Dat ondervond een lagere school in de stad Aurich waar gezondheidsautoriteiten gekleed in een soort maanpakken binnenvielen en daar alle leerlingen gingen testen of ze wilden of niet. De ouders waren niet op de hoogte gesteld en sommige leerlingen vluchtten zelfs de school uit via de ramen. Een dergelijke test mag alleen worden uitgevoerd nadat de ouders toestemming hebben gegeven en daar was in dit geval geen sprake van. In deze video hoor je meer over de achtergronden en een interview met een moeder van één van de kinderen uit de klas. Ook zij zegt van niets te weten en er is ook haar nooit toestemming gevraagd. De school beweert dat ouders niet bereikbaar waren. Meerdere ouders hebben aangegeven dat ze met 100% zekerheid weten dat school hen absoluut niet heeft geprobeerd te bereiken voor toestemming.

Ook op Nederlandse scholen is men druk doende met testen van kinderen. Onderwijsminister Arie Slob (CU) is druk aan het experimenteren met coronasneltesten voor leerlingen en leraren. Slob wil op deze manier het aantal besmettingen op scholen ‘beperken.“Je kunt bij de voordeur gaan testen, met enige regelmaat. Dan weet je: hebben leerlingen corona ja of nee? Zo ja, dan kunnen ze per direct in quarantaine en kunnen ze klasgenoten niet meer besmetten.” Leerlingen krijgen dan ‘een aantal keren per week een wattenstaafje in hun neus geduwd. Wat deze figuur hier voorstelt is werkelijk niet te geloven! En zo werkt ook de CU keer op keer trouw mee aan de uitvoering van het satanische Covic-19 stappenplan.

Het zijn een soort religieuze rituelen geworden. Het zal na verloop van tijd duidelijk worden wie er bij deze nieuwe sekte hoort en wie niet. Voor hun waan blijft het virus altijd en overal aanwezig, zijn de volgelingen van deze doctrine bereid om alle persoonlijke vrijheden op te offeren en hun ‘religieuze leiders’ klakkeloos te volgen in wat ze wel en niet mogen doen.

Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden

Deze tekst is ingekort afkomstig uit Xandernieuws Posted 11-04-2021. De klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog Dr. Derek Knauss zegt dat hij samen met collega’s van 7 universiteiten Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aanklaagt wegens massale fraude. De reden is dat in niet één van 1500 onderzochte samples van ‘positief’ geteste mensen het Covid-19 virus kon worden gevonden. Bij de test werd overigens geen gebruik gemaakt van de fake-PCR-test. Alle mensen bleken gewoon Influenza A, en in mindere mate Influenza B te hebben. Dit komt overeen met de bevindingen van diverse andere wetenschappers wereldwijd. Niet één lab in de wereld is tot dusver in staat geweest het virus te ontdekken. Alles wat ze tot dusver hebben ontdekt zijn kleine stukjes RNA die sowieso niet als het virus zijn geïdentificeerd. Ze hebben de griep gewoon omgedoopt tot ‘Covid’. De meeste van de 225.000 doden in de Verenigde Staten vielen niet door dit virus maar door co-morbiditeiten zoals hartaandoeningen, kanker, diabetes, longemfyseem, etc.

 

Diep verborgen in een officieel document over Covid-19 gaf de CDC al in zomer van 2020 ruiterlijk toe dat het niet beschikt over een meetbaar virus en dat kan het nog steeds niet. Ze kunnen niet bewijzen dat de mensen die ziek worden en in het ziekenhuis worden opgenomen, ziek zijn geworden door een nieuw coronavirus genaamd SARS-CoV-2. Alle symptomen, inclusief ernstige longontsteking, komen naadloos overeenkomen met wat griep historisch bij kwetsbare mensen kan veroorzaken.

Dr. Derek Knauss: "COVID is Fake; Sick Actually Have Influenza "A" or "B""Het Duitse Team van Samuel Eckert en het Isolate Truth Fund loofden eerder dit jaar een beloning van minimaal € 225.000,- voor iedere wetenschapper die het onomstotelijke bewijs kan leveren dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en dus bestaat. Ook zij wezen op het feit dat nog niet één lab ter wereld dit corona virus heeft weten te isoleren. Er heeft zich niemand met ook maar het minste bewijs gemeld.

Een team rond de Canadese onderzoeksjournalist Christine Massey diende bij medische instanties wereldwijd maar liefst 40 WOB verzoeken in met de simpele vraag om bewijs dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en het bestaan ervan dus objectief kan worden aangetoond. Niet één van de aangeschreven instanties en autoriteiten was in staat om dat bewijs te leveren.

Door de angstpropaganda van Rutte&CO, verspreid door de massamedia zijn de meeste mensen gaan geloven dat er inderdaad sprake is van een levensgevaarlijk virus dat mensen veel sneller en ernstiger ziek maakt dan een seizoensgriep. Dat blijkt dus aantoonbaar niet het geval te zijn. Influenza A is in de ontwikkelde wereld al jaren de belangrijkste oorzaak van sterfte als gevolg van longontsteking. Nu er volgens de EU-statistieken (EuroMOMO) zelfs sprake is van flinke ondersterftezou de samenleving – als het ècht om een virus en de volksgezondheid zou gaan – per ommegaande weer volledig normaal moeten gaan draaien om te beginnen met het herstellen van de enorme schade die het overheidsbeleid heeft veroorzaakt. Maar dat zal niet gebeuren want Rutte&CO kunnen de zorgvuldig geplande pandemie-hoax als onderdeel van de ‘Great Reset’ niet meer stopzetten. Dat plan moet uitgevoerd worden wat het ook kost!

Zweedse RIVM: PCR-test volkomen ongeschikt om besmettingen aan te tonen

Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. Het Zweedse RIVM Folkshälsomyndigheten schrijft op haar website: “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem.”“Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut.Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos. Eerder oordeelde een Oostenrijkse rechtbank al dat de PCR-test ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. Er werd toen gesproken van een ‘sensationeel vonnis’.Een ander probleem is de zogeheten Ct-waarde. De PCR-test werkt als een soort kopieermachine van stukjes RNA. Iedere ronde wordt hun hoeveelheid verdubbeld. Net zolang tot het er zoveel zijn dat ze te zien zijn.In sommige laboratoria gaan monsters 40 keer door dit kopieerapparaat. Met elke ronde stijgt het aantal positieve uitslagen fors. Diverse experts pleiten voor een afkappunt bij 30 cycli om de kans op valspositieve uitslagen te verkleinen.

Onderzoekers in Slowakije hebben in de maanden november 2020 tot maart 2021 een aantal testen uitgevoerd op PCR-teststaafjes van SD Biosensor, Abbott en Nadal en over de testresultaten in een analyse openbaar gemaakt. Uit de bevindingen van dit onderzoek blijkt dat de PCR-tests niet zo onschuldig zijn als ze lijken. De holle vezels van de teststaafjes beschadigen het slijmvlies en lekken zo de toegevoegde Darpa Hydrogel en Lithium. Deze stoffen beïnvloeden de functies van met name de pijnappelklier, het immuunsysteem en rode bloedcellen. Het lijkt een bevestiging te zijn dat er sprake is van genocide.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud