Bohemian Grove.

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: november 2003) (Laatste bewerking: 19 januari 2020)

De Bohemian Club is gevestigd in Sonoma County ten noorden van San Francisco dicht bij het gehucht Monte Rio bij de Russische rivier. Eenmaal per jaar komt hier een zeer exclusieve club van Amerika, s belangrijkste politici, bankiers, industriŽlen, wetenschappers en mediabaronnen bijeen. De vroegere Amerikaanse president Herbert Hoover noemde de bijeenkomst van de Grove eens De grootste mannenparty op aarde. Vooral de wapenindustrie de nucleaire sector en de luchtvaartindustrie zijn sterk vertegenwoordigt. De aanwezige bedrijven staan praktisch allemaal in verbinding met de Amerikaanse inlichtingendiensten en de Morgan en Rockefeller clan. De club is gevormd in 1872 door vijf journalisten die de journalistiek een beter aanzien wilden geven. Deze doelstelling ging alras verloren toen het lidmaatschap werd uitgebreid met mensen uit de showbusiness.

Onder de leden bevinden zich figuren wiens namen ook steeds bij de diverse Nieuwe Wereld Orde organisaties opduiken. Hier de incomplete lijst met Grove leden waaronder Bill Clinton, Bush senior en zijn beide zonen zoon George en Jeb. Jimmy Carter, Henry Kissinger en vele andere bekenden.In 1992 was ook de voormalige Russische president Michail Gorbatsjov aanwezig, evenals William F.Bickley, de beschermheilige van rechts Amerika. Deze figuur is trouwens ook lid van de sinistere Skull and Bones Society waartoe ook vader en zoon Bush behoren.

 

Michail Gorbatsjov

In het boek ďFamily of SecretsĒ van Russ Baker staan aanwijzingen dat George Bush senior iets te maken heeft gehad met de moord op John F.Kennedy. Bush was al actief als agent van de CIA, nog voordat hij daar directeur van werd. De regering van Kennedyís opvolger Johnson heeft elk onderzoek naar de ware toedracht van de moord, systematisch tegengewerkt. Verschillende bronnen melden dat ook de FBI en de CIA bij de moord betrokken zijn geweest.

Alle Amerikaanse presidenten zijn lid van de Bohemian Club of zijn het geweest. Een lidmaatschap van de club geschiedt alleen op uitnodiging. De bijeenkomsten zijn strikt geheim. De grote persbureaus waaronder Associated Press en TV-stations als CNN houden de informatie over de Bohemian Club nauwgezet uit de publiciteit. Journalisten worden niet toegelaten en jaarlijks verzamelen zich bij de ingang van de Grove honderden demonstranten die protesteren tegen de geheimzinnige festiviteiten.

De wegen rondom de Grove staan vol met bewakingscameraís en waarschuwingsborden om het privť-terrein niet te betreden. Ondanks het feit dat het hele terrein zwaar wordt bewaakt lukte het de journalist Dirk Mathison, van het in San Francisco gestationeerde People Magazine, in juli 1991 ongezien naar binnen te glippen. De topman van Time Warner herkende Mathison en liet hem hardhandig verwijderen. Mathison had inmiddels zoveel belangrijke nieuwsfeiten gehoord dat hij besloot een artikel te schrijven over de activiteiten van de Bohemian Grove voor de krant ĎPeopleí waar hij werkte. Hij stuitte echter op een muur van verzet, totdat hij er achter kwam dat zijn eigen chef aanwezig was op de Bohemian Club.Zijn artikel werd nooit geplaatst. Een van de gesprekken die hij heeft meegemaakt ging over het aantal doden aan Iraakse zijde tijdens de 1e Golfoorlog. Dit aantal werd drie maanden na de oorlog door het Pentagon officieus op 200.000 gesteld.

Symbool Bohemian Grove

Mary Moore, een anti-oorlog en Bohemian Grove activiste vertelt dat veel journalisten hebben getracht om over de Grove te schrijven, maar zodra het materiaal de directiekamer binnenrolt, wordt het afgekeurd. Reeds vanaf het begin gaan er vage geruchten over vreemde bezigheden en rituelen die worden opgevoerd op de afgelegen delen van het 900 hectare grote terrein. De club telt 2600 mannelijke leden waarvan het overgrote deel jaarlijks de Grove bezoekt en afhankelijk van hun status gasten mogen uitnodigen. Ieder jaar spoeden ze met genodigden in hun kielzog, naar de Grove. De leden worden over 122 dorpjes verspreid die namen dragen als De Schedelhoofden, De verloren Engelen, Het eilandenrijk van Aves, Het uilennest en de Zon aanbidders. Dorpsleden nodigen elkaar uit voor het vieren van kamppartijen. Ze organiseren commerciŽle vergaderingen en bespreken politieke kwesties. De voormalige minister van Defensie van de VS Donald Rumsfeld is vaste bewoner van het dorp genaamd HillBillies. Hier komen de leden van de Skull&Bones Orde en leden van andere geheime genootschappen van de Yale Universiteit bijeen zoals vader en zoon Bush en media grootheid Walter Cronkite.

Onderzoeker en auteur Don Eichelberger omschreef de Grove als een plek waar de slechtste ideeŽn naar boven kunnen komen. ,,Hier komt de Elite tezamen die achter de schermen aan het werk zijn om Jeruzalem tot het hoofdkwartier te maken van de NWO met hun Beest als god in de Tempel.Ē De Texaanse journalist en documentairemaker Alex Jones die geruchten had gehoord over satanische rituelen besloot op 15 juli 2000 met een aantal collegaís het kamp te infiltreren. Gewapend met een laptop waar een minicamera met microfoon was ingebouwd, wisten zij via een aantal omzwervingen de Grove te bereiken en geheime video-opnames te maken. De opnames waren een jaar later op de Britse televisie zender Channel 4 te bewonderen. Ook bracht Alex Jones het materiaal in delen op zijn websites uit. Jones omschrijft de Club als een decadente club criminelen. In een radio uitzending vertelde hij een discussie te hebben bijgewoond, waar enkele zakenlieden uit het militaire circuit vreselijke grappen maakten over door hen gefabriceerde wapens, waarvan hij niet kon geloven, dat deze mensen aan het hoofd stonden van machtige bedrijven.

Volgens een artikel in de San Francisco Chronicle van 23 juli 2003 is op de Grove ook het idee gerezen om Arnold Schwarzenegger in CaliforniŽ aan de macht te helpen. Belangrijkste promoter van dit plan was George Shultz, voormalig minister van buitenlandse zaken van de VS en topman van het Bechtel concern dat na de inval in Irak vette opdrachten heeft binnengehaald om in Irak aan de slag te gaan.In september 2002 was Schwarzenegger te gast op een geheime bijeenkomst in Waddeson Manor (landgoed van Lord Jacob Rothschild) in Engeland. Dit is destijds door het Britse dagblad The Times onthuld. Maar deze publicatie trok geen enkele aandacht, want niemand wist nog dat men Schwarzenegger naar voren wilde schuiven voor de post van gouverneur van CaliforniŽ. Op het landgoed van Rothschild is de kandidatuur van Schwarzenegger voorbereid door machtige financiers en politici. Schwarzenegger, bekend als de "Terminator" (vernietiger/verdelger) fungeert thans als marionet van de Illuminatie en loopjongen van de Bush dynastie. Hij geniet alom grote bekendheid en heeft wereldwijd een enorm aantal fans.

Arnold Schwarzenegger ,voormalig gouverneur van CaliforniŽ

Onder de Grove-leden bevinden zich mensen die heel veel geld verdienen aan het leed in de wereld. Hitler had nooit aan de macht kunnen komen zonder de financiŽle steun van de grote industrieŽn, die internationale verbindingen hadden. Uit dank voor zijn steun aan Hitler kreeg de Amerikaanse industrieel Henry Ford het Grootkruis vande Duitse Adelaar . In zijn autofabrieken liet Ford al jaren antisemitische propaganda distribueren.

De grootvader van George W.Bush, was medeverantwoordelijk voor de financiŽle steun uit Amerika.Er zijn mensen die in de toekomst alle wereldburgers van een geÔmplanteerde chip willen voorzien en die opdracht hebben gegeven voor het ontwikkelen van het Aids-virus, dat inmiddels miljoenen mensen het leven hebben gekost. In een door Network 23, een lokale publieke zender in Los Angeles, uitgezonden programma over het ontstaan van Aids, werd door Amerikaanse geleerden verteld dat in opdracht van de Amerikaanse overheid een synthetisch biologisch agent moest worden ontwikkeld die het menselijk immuniteitssysteem aantast. In de uitzending werd verteld dat de wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties het virus in Centraal Afrika heeft verspreid onder het mom van een pokken vaccinatie.

Gebeurtenissen die nooit de grote media hebben gehaald evenals het Hepatitis B vaccin dat aan vele duizenden mannelijke homoseksuelen in New York en San Francisco is gegeven. Hierover werden in het programma bewijzen aangevoerd dat een ieder die deze vaccinatie kreeg toegediend AIDS kreeg. Men wil een leefbare aarde creŽren door de aarde te ontvolken. Miljoenen slachtoffers tellen niet, want er zijn te veel mensen op aarde! Dit programma wordt door de Elite "Depopulating the Earth" genoemd. Het zijn satanisten die dit soort plannen uitbroeden.

De ceremonie in de Grove werd voor het eerst in 1879 gehouden, waarvoor speciaal een Romeins amfitheater werd nagebouwd, die plaats biedt aan 2000 genodigden. De opvoering staat jaarlijks bekend als een Cremation of Care . Ver van achter het podium nadert in het duister een vijftigtal clubleden met brandende fakkels, die hun gezichten hebben beschilderd als doodshoofden en rondlopen in zwarte en bruine monnikhabijten. Bij het naderen van het podium verschijnt er vanuit de duisternis op het water een mythologische gondelier, die bij het podium aanmeert en een gemummificeerd lichaam aan de hoge priester overdraagt die later wordt verbrand. Ooggetuigen vertellen echter dat het bij de satanische rituelen niet om gemummificeerde lichamen gaat, maar om echte menselijke offers.Klik hier voor een ooggetuige verslag. De man in kwestie schat dat er sinds het bestaan van de Grove, naar schatting 1300 geofferde lichamen in het Grove complex verborgen liggen. Een tweede getuige, Alex Shore, die gedurende 11 jaar op de Bohemian Grove werkte, verteld wat ze heeft gezien tijdens haar werkzaamheden aldaar. Een Nederlandse ex bankier Ronald Bernard vertelt in deze video over kinder offers door de elite.

Volgens onderzoekers is de ceremonie van oorsprong Babylonisch uit de tijd dat koning Nimrod als een god werd vereerd. De ceremonie in de Grove vertoont veel overeenkomsten met de oude Bašl verering. Nimrodís vrouw Semirames de Babylonische koningin des hemels, offerde duizenden mensen aan de zonnegod Bašl door middel van kruisiging naar de zon gericht of rituele verbranding. Deze brandoffers vonden plaats voor een reusachtig standbeeld van een gehoornde god, de uit de Bijbel bekende Moloch.Soms stond er voor Moloch een altaar of had hij een holte in zijn buik waar een groot vuur werd gestookt, waar de eerst geboren zonen van Babylon in werden verbrand. Vaak werd Moloch voorzien van metalen handen die roodheet werden gestookt en waarop de babyís werden gelegd. Het geluid van trommels en tamboerijnen overstemde het geschreeuw van de geofferde kinderen. Op de Grove staat achter het altaar een reusachtig standbeeld, voorzien van horens.

Ook de nep-Palestijnen zijn Bašl-aanbidders. Op 14 december 2019 beweerde de Palestijnse premier Mohamed Shtayyeh: ďBaal was de belangrijkste god onder de Kanašnieten, en we roepen tot op de dag van nu zijn naam aan als we bidden voor water voor het land dat wordt bewaterd uit regenwater.Ē Dat ze Bašl-aanbidders zijn is natuurlijk al lang bekend maar brengen dat zelden zo openlijk in de openbaarheid. Wel heeft het toenmalige bewind van Jasser Arafat in juni 1998 een postzegel uitgebracht voor internationale buitenlandse post waarop Bašl als de god van de oorlog zowel als een strijder alsmede een stier werd afgebeeld.

Bašl houdt een speer in zijn hand en aan zijn gordel hangt een kort zwaard. De speer en het zwaard zijn de wapens uit het verleden. Ongeveer in het midden staat in het rood Bašl gedeeltelijk afgebeeld als stier. Bašl wordt in de Bijbel verbonden met satan. Eťn van de namen van satan is BeŽlzebub en is in de Bijbel een spotnaam voor de duivel. Het betekent: ďDe heer van de strontvliegenĒ. Bašl, wordt in de Bijbel geassocieerd met kinderoffers, door vuur of oorlog. Dat doen de Palestijnen ook, kinderen offeren alleen vandaag doen ze dat op een andere manier. Volgens de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat zijn dode kinderen de beste reclame want ze roepen wereldwijd krachtige anti-IsraŽlische sentimenten op.

In het Bijbelboek (1 Koningen:18) zet de profeet Elia, Bašl en zijn vierhonderd profeten voor schut op de berg Karmel. Elia daagt deze profeten uit de naam van hun god aan te roepen en hem te vragen om vuur te geven voor het bereiden van een stier. Daarop riepen de profeten van Bašl zijn naam aan: Bašl, antwoord ons! Maar er kwam geen geluid en niemand gaf antwoord. Daarbij hinkten zij om het altaar dat zij gemaakt hadden. Toen het middag was geworden, begon Elia hen te bespotten en zei: ďRoept luider, want hij is immers een god. Hij is zeker in gepeins, of hij heeft zich afgezonderd, of hij is op reis; misschien slaapt hij en moet hij wakker gemaakt worden.Ē Toen riepen de profeten luider en maakten zich naar hun gewoonte insnijdingen met zwaarden en speren, totdat zij dropen van het bloed. En zodra de middag voorbij was, tot het brengen van het avondoffer, geraakten zij in geestvervoering, maar er kwam geen geluid, en niemand gaf antwoord, of sloeg er acht op. Daarop riep Elia de God van Abraham, Isašk en IsraŽl aan en schoot het vuur des Heren neer en verteerde het brandoffer.

Dit beeld stelt de mascotte van de Bohemian Club voor.

Het is een 12 meter hoge gehorende uil, die de hogepriester tijdens de ceremonie eert en zijn tempel heilig verklaart. In de Grove hangen posters waarop buitenaardse reptielen staan afgebeeld die vrouwen met zwepen slaan. Een groot deel van de Bohemian Club is tevens lid van een Vrijmetselaars Orde, de Bilderbergers, de Club van Rome, Council on Foreign Relations Trilaterale Commissie etc, allemaal organisaties die werken aan de verborgen agenda van de NWO en die Lucifer vereren als hun god.

Onder de Grove-leden bevinden zich ook de opdrachtgevers van de honderden Fema-concentratiekampen die in verscheidene Staten in de VS zijn gebouwd. De Frans-Canadese verslaggever Serge Monast verklaarde midden jaren negentig in het bezit te zijn van documenten die het bestaan aantoonden van een plan voor het opzetten van concentratiekampen verspreid over Noord Amerika.Nader onderzoek toonde aan dat Monast een afschuwelijke waarheid op het spoor gekomen was. Niet lang daarna stierf hij aan een korte mysterieuze ziekte. Hij liet shockerende informatie na over de kampen, inclusief een kaart met precieze locaties. Op Google Earth zijn de plaatsen aangegeven waar deze kampen zich bevinden . Klik op bijvoorbeeld CaliforniŽ.

Klik hier voor diverse YouTube filmpjes over de Grove. Zie ook het filmpje waarin Grove-lid en leugenaar Bill Clinton ontkent ooit bij een bijeenkomst van de Grove te zijn geweest.

Terug naar: Inhoud