Bill Gates groot voorstander Eugenetica

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt 2 mei 2020) (Laatste bewerking: 24 januari 2023)

Gates waarschuwt al jaren voor een pandemie zoals wij die nu kennen. Ze noemen hem zelfs een 'profeet' vanwege het voorspellen van de pandemie in een TED Talk uit 2015 waarin hij waarschuwde dat de volgende grote bedreiging voor de wereld waarschijnlijk een zeer besmettelijk virus zou zijn. Hij noemde deze pandemie zelfs een grotere bedreiging dan een totale nucleaire oorlog. Zonder twijfel is ook hij volledig op de hoogte van Klaus Schwabs Great Reset terreurplan om de wereldbevolking onder een mensonterende dictatuur te brengen. De machthebbers en trawanten dwepen met de "pandemie expert"alsof hij een soort messias is en hebben het totale ‘gezondheidsbeleid’ van de complete wereld in zijn handen gelegd.

In een artikel uit 2019 van Scientific American valt te lezen dat Gates het Massachusetts Institute of Technology opdracht heeft gegeven om een systeem te ontwikkelen waarbij via een tatoeage medische informatie kan worden opgeslagen onder de huid van kinderen. De tattoo zou met een iPhone-app kunnen worden afgelezen. Microsoft, het bedrijf dat Gates heeft opgericht, heeft patent op een sinistere technologie waarbij chips met sensoren worden geïmplanteerd die lichaams- en hersenactiviteit meten. Hij investeerde ook zo’n 20 miljoen dollar in MicroCHIPS, een bedrijf dat chips ontwikkelt waarmee medicijnen kunnen worden toegediend in het lichaam. Verder investeerde hij maar liefst 1 miljard dollar in EarthNow, dat 500 5G-satellieten gaat lanceren zodat overheden en bedrijven vrijwel iedere plek op aarde in de gaten kunnen houden. Zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft ook 5.3 miljoen aandelen in Crown Castle gekocht, een bedrijf dat beschikt over 5G-spionageantennes.

Gates is eigenaar van medische faciliteiten, beheert distributiekanalen en gezondheidsinstellingen, liefdadigheidsinstellingen, heeft medisch personeel, doet onderzoek naar vaccins betaalt de WHO met miljarden dollars, financiert NGO’s en controleert politici die hem behandelen alsof hij een heilige is en die hem zelfs als ‘redder van de mensheid’ zien. Zelfs het Nederlandse RIVM ontving in juni 2011 donaties van de Bill en Melinda Gates Foundation. Geen wonder natuurlijk dat ze hem als de gezondheids-tsaar van de wereld beschouwen. Ook de mainstream media is dol op hem want hij krijgt de laatste tijd ontzettend veel aandacht.

De propagandaboodschappers en nep-nieuws brengers van de mainstream media (MSM) prijzen hem de hemel in als een groot weldoener. Hij wordt zelfs de meest interessante man ter wereld genoemd. Vraagtekens over zijn ware bedoelingen worden er natuurlijk niet bij geplaatst. Anderen noemen hem een heilige, redder van ‘miljoenen levens’ zoals in de (door hemzelf gefinancierde) Guardian uit 2017 waarin een aantal wordt genoemd van 122 miljoen door hem geredde levens.

Op 1 mei 2020 plaatste Trouw een artikel waarin hij een orakel, een weldoener en een online-zondebok wordt genoemd. ‘De weldoener voorspelde de pandemie al jaren geleden en nu heeft de miljardair plannen voor de bestrijding. Maar hij wordt gewantrouwd door rechts-radicalen en allerlei complotdenkers op sociale media.’ Dit is een schoolvoorbeeld van journalisten die niet meer op zoek zijn naar de waarheid. Ze zijn helemaal lyrisch van hem en dat is logisch want de ‘nieuwsbrengers’ staan volledig onder controle van de machthebbers. Manipulatie en het zaaien van massahysterie door de media is voor ieder totalitair regime van vitaal belang.

Bill Gates heeft zijn tentakels in bijna alle vaccin producerende bedrijven door middel van patenten. Voor elk spuitje dat gegeven wordt krijgt hij zijn royalty’s binnen. En het doel is: de hele wereldbevolking, minimaal 2x per jaar een spuit in de arm. Hij heeft zich al eens laten ontvallen dat zijn investeringen in vaccins de meest lucratieve van zijn leven gaan worden. Hij heeft er ondertussen voor gezorgd dat de farmaceutische industrie op volle toeren draait om vaccins te produceren. We weten wat er gaat gebeuren. Ze zeggen het allemaal zelf. Bijna alle instellingen die ertoe doen op het gebied van infectieziekten, zowel onderzoeks- als behandelingsinstellingen, zijn afhankelijk gemaakt van het geld van de Bill & Melinda Gates Foundation. De BBC, The Guardian, Der Spiegel en NBC krijgen regelmatig geld van Gates om er propaganda voor te maken.

Het is flink oppassen geblazen met deze  ‘verlosser’ want zijn “vaccinverleden” laat zien dat er heel wat is misgegaan met zijn vaccinaties. Al meer dan twintig jaar vaccineren de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) kinderen in afgelegen gebieden van arme landen, voornamelijk Afrika en Azië. Het grootste deel van hun vaccinatieprogramma had rampzalige gevolgen, die de ziekte zelf veroorzaakten. Zo geven Indiase artsen hem de schuld van een verwoestend vaccin tegen polio waarbij tussen 2000 en 2017 maar liefst 496.000 kinderen verlamt raakten. In 2017 werd het vaccinatieregime van Gates door de Indiase regering stopgezet en werd hij verzocht het land te verlaten. Ook liet hij jonge vrouwen in Kenia steriliseren (met aangepaste tetanusvaccins ). Veel van de kinderen stierven.

Ook epidemieën in Kongo, de Filipijnen en Afghanistan houden allemaal verband met Bill Gates. In 2018 was driekwart van de polio-gevallen in de wereld afkomstig van de vaccins van Bill Gates. De “Gates Foundation” testte ook het HPV-vaccin dat bescherming moet bieden tegen het Humaan Papillomavirus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. De test werd onder druk uitgevoerd op 23.000 meisjes, in afgelegen Indiase provincies: 7 meisjes stierven en 1200 leden aan ernstige bijwerkingen zonder dat er hulp werd geboden. De filantropische praktijken van Gates blijken  ‘meedogenloos en immoreel.’ Veel van de programma’s zijn uitgevoerd met de steun van de WHO en het VN-agentschap voor de bescherming van kinderen, UNICEF. De meeste van deze vaccinatiecampagnes zijn uitgevoerd zonder toestemming van de kinderen, ouders, voogden of leraren, of met vervalste toestemming van de respectieve overheidsinstanties. In de nasleep werd The Gates Foundation aangeklaagd door regeringen over de hele wereld, Kenia, India, de Filippijnen – en meer. De WHO gaf in 2017 met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie afkomstig was van het “Gates-vaccinatieprogramma”.

 

Slechts weinigen doen onderzoek naar de praktijken van deze ‘weldoener.’ Toch zien velen hem als de meest populaire man op aarde. Later zal pas blijken wat zijn ware bedoelingen zijn. Henry Makow, de bekende Joodse onderzoeker, laat er geen enkel misverstand over bestaan wie Bill Gates werkelijk is. Satanisten kunnen zichzelf omhullen in 'waarheid en goedheid', maar af en toe worden ze onthuld voor wat ze zijn: perverselingen, psychopaten en megalomanen. We laten onze kinderen een wereld achter die geregeerd wordt door deze monsters.Er zal een totalitair identificatiesysteem aan de hele wereldbevolking worden opgedrongen en gezien de reacties blijkt een groot deel van de wereldbevolking zo bang gemaakt dan ze staan te trappelen om gevaccineerd te worden..

 

Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische ambitie zoals het besturen van een ​​wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming dat hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden gevoed door een overtuiging om de wereld te redden met technologie. Hij heeft aangegeven 7 miljard mensen van een ‘vaccin’ te willen voorzien. ‘U heeft géén keus. Mensen doen alsof ze een keus hebben,’ verklaarde hij in een van zijn beruchte angstzaaiende interviews. ‘Het is niet de regering die zegt dat we deze ziekte moeten negeren. Mensen worden erg getroffen door al die doden, wetende dat ze deel kunnen uitmaken van de besmettingsketting. Dus je hoort niet te zeggen ‘negeer maar wat er gaande is’… Sommige landen kunnen over een paar maanden weer opengaan, maar normaliteit keert alleen terug als we de hele wereldbevolking grotendeels hebben gevaccineerd.’ Verplichte vaccinaties zijn volgens DE standaard code voor medische ethiek niets minder dan misdaden tegen de menselijkheid.

 

Bill Gates: You dont have a choice.

Gates promoot al enige tijd het idee van een “digitaal gezondheidscertificaat”.Hij zegt dat de wereld pas na de tweede generatie coronavaccins terug naar normaal gaat en het virus overal is uitgeroeid. “Vanaf dat moment kunnen we pas de problemen gaan aanpakken die zijn gecreëerd, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van mentale gezondheid” zei hij in een interview met NBC. Nog nooit eerder in de geschiedenis is de lat zo hoog gelegd bij het bestrijden van een ziekte.“We kunnen alleen terug naar normaal als we een vaccin hebben dat supereffectief is en veel mensen zich laten inenten,” aldus de ‘messias’. Dit is een leugen want de wereld gaat nooit meer terug naar het oude normaal.

Wel waarschuwde hij dat de effectiviteit van de vaccins enorm kan variëren. “Sommige zullen mislukken en andere niet. Maar we weten het nog niet.” Hij voegde toe dat mensen in vrijwel alle gevallen minimaal twee doses nodig zullen hebben. Neem de vaccins of verlies uw baan: de medische politiestaat van Bill Gates maakt zijn bedoelingen duidelijk. Deze figuur is de belichaming van Transhumanisme. Zo blijkt hij bijvoorbeeld geïnteresseerd in eugenetica, oftewel het grotendeels ontvolken van deze planeet.  Al in 2004 begon miljardair Bill Gates deals te sluiten met de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en vaccin-alliantie Gavi, zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger in de nieuwsshow Good Morning CHD. Zijn ouders waren eugenetici en lid van de Fabian Society, zei Stuckelberger. Hij kreeg het met de paplepel ingegoten.

 

Eugenetica is het streven en onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van de menselijke bevolking oftewel een rassenpolitiek zoals de Nazi’s die ook volgden. De nazi’s voerden talloze experimenten op mensen uit om hun genetische theorieën te testen. Ze wezen de Verenigde Staten aan als hun inspiratiebron. “Hij is zeker niet onschuldig,” zei Stuckelberger over de Microsoft-oprichter. “Hij ziet mensen als robots, alsof we allemaal stukjes code zijn; potentiële computers waar hij een virus in kan stoppen om ons onder controle te houden. Het is zo klaar als een klontje.”Eugenetica is in strijd met de in de tweede helft van de 20e eeuw ontwikkelde mensenrechten en wetgeving tegen discriminatie. Aangezien eugenetica in verband wordt gebracht met de Holocaust en het sterilisatiebeleid van de nazi's is het in veel landen een politiek taboe.

Vanaf het prille begin is het altijd al gegaan om het uitroeien van een groot deel van de wereldbevolking. De eugenetica is Bill Gates al met de paplepel ingegoten. Net als zijn vader Bill Gates senior die ook al bezeten was van de eugenetica, waarbij ze hun werkelijke doelstellingen vermomden als gezondheidszorg voor arme landen. Vader Gates zat niet voor niets in het bestuur van Planned Parenthood, de organisatie die volgens velen niets meer is dan een onderdeel van de eugenetica beweging en de laatste jaren veelvuldig in het nieuws is geweest als handelaar in geaborteerde baby’s.Tevens rijst altijd de vraag wie er bepaalt wat meer of minder geschikte erfelijke eigenschappen zijn. De term "eugenetica" werd in 1883 voor het eerst gebruikt door Francis Galton, ter verwijzing naar het gebruik van selectief fokken (van dieren of mensen) om een soort in de loop van generaties te verbeteren, specifiek met betrekking tot erfelijke kenmerken.

De trekpoppen van de machthebbers zijn zo van Gates gecharmeerd dat hij overal welkom is. Ook in Groot-Brittannië sloeg onder Boris Johnson de Cocid-19 gekte volledig toe. Ook hij had een ontmoeting met messias Bill Gates om te praten over de uitrol van een wereldwijd vaccinatieprogramma. Klik ook hier. Gates en zijn vrouw Melinda waren in 2014 ook al eens op bezoek in het Torentje om WEF-sekte puppet Rutte om te praten over het werk van de Bill & Melinda Gates Foundation en de toekomst van ontwikkelingssamenwerking.

 

UK Prime Minister Boris Johnson meets Bill Gates to discuss COVID-19  vaccine, World News | wionews.comBij de ontmoeting in Groot-Brittannië waren ook de directeuren van de 10 grootste farmaceutische bedrijven aanwezig. Het is de bedoeling dat Groot-Brittannië in 2021 als hoofd van de G7 een wereldwijd ‘gezondheidsplan’ gaat uitwerken dat is ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation. De premier zei dat wereldleiders hadden moeten luisteren naar de waarschuwingen die Gates jaren geleden heeft gedaan en dat ze nu moeten samenwerken met zijn stichting ‘om te voorkomen dat zoiets ooit weer zal gebeuren’.

 

De Britse overheid bereidde zich vervolgens voor op de uitrol van het coronavaccin, een project van ‘ongekende omvang’ waarbij het leger werd ingezet bij vaccinatiecentra in onder meer stadions, sporthallen en winkelcentra. Er werd gesproken van ‘de grootste logistieke operatie sinds de Tweede Wereldoorlog’. Gates zei ook dat overheden het hoofd moeten bieden aan vaccinatietwijfel.

 

Gates zegt een deel van zijn enorme fortuin te willen gebruiken om het leven van de mensheid te verbeteren. Dat zijn natuurlijk lovenswaardige woorden, ware het niet dat zijn bedoelingen heel wat verontrustender zijn. Waar het om gaat is de mensheid volledig onder controle te brengen. Dat wordt logisch door de mainstream media afgedaan als nep-nieuws van ‘complotdenkers’ maar hij voorziet de mainstream media van horrorscenario’s en die dragen zodoende bij tot het zaaien van angst. Kritische geluiden op de waanzin die de wereld op dit moment in z’n greep houdt worden geweigerd. Video’s van artsen die kritiek leveren op de overheid worden gecensureerd. De bevolking wordt geprogrammeerd dat ze voorlopig met de illegaal opgelegde "beperkingen " zullen moeten leven.  Er zal een begin worden gemaakt met de creatie van de superburger.

 

Op 24 maart 2020 zei Bill Gates in een geruchtmakend Ted interview dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving. Dit systeem bepaalt op basis van uw lichaam of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Volgens de leugenmedia en de factcheckers heeft Bill Gates nooit gezegd dat er digitale vaccinatiepaspoorten zullen komen en dat het nooit zijn plan is geweest om ons te volgen met onderhuidse chips of tatoeages. Maar dat heeft de man wel degelijk gezegd want de website Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr. heeft de oorspronkelijke beelden opgediept. De Ted-lezing die Bill Gates gaf, blijkt te zijn aangepast. Zijn voorspelling dat we binnenkort digitale vaccinatiepaspoorten nodig hebben, is uit de lezing geknipt.

 

https://i1.wp.com/www.towleroad.com/wp-content/uploads/2020/05/Gatescoronavirus.png

In een artikel uit 2019 van Scientific American valt te lezen dat Gates het Massachusetts Institute of Technology opdracht heeft gegeven om een systeem te ontwikkelen waarbij via een tatoeage medische informatie kan worden opgeslagen onder de huid van kinderen. De tattoo zou met een iPhone-app kunnen worden afgelezen. Microsoft, het bedrijf dat Gates heeft opgericht, heeft patent op een sinistere technologie waarbij chips met sensoren worden geïmplanteerd die lichaams- en hersenactiviteit meten. Hij investeerde ook zo’n 20 miljoen dollar in MicroCHIPS, een bedrijf dat chips ontwikkelt waarmee medicijnen kunnen worden toegediend in het lichaam. Verder investeerde hij maar liefst 1 miljard dollar in EarthNow, dat 500 5G-satellieten gaat lanceren zodat overheden en bedrijven vrijwel iedere plek op aarde in de gaten kunnen houden. Zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft ook 5.3 miljoen aandelen in Crown Castle gekocht, een bedrijf dat beschikt over 5G-spionageantennes.

 

In een reactie van China op de uitbraak van het Wuhan-virus verdedigde Bill Gates het communistische land heftig door op te merken dat het 'veel goed deed’. Het land dat klokkenluiders het zwijgen oplegde en loog over overdraagbaarheid en het virus maandenlang verborgen hebben gehouden. Ze hebben de rest van de wereld misleid, en als gevolg daarvan moeten de Chinese leiders toch tenminste hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Gates vind echter dat er veel onjuiste en oneerlijke dingen over China zijn gezegd". Hij noemt het allemaal een leugen. De ‘profeet’ heeft ook de volgende ‘pandemie 2’ al aangekondigd en zegt dat "massa bijeenkomsten” niet meer aan de orde zijn zonder een vaccinatiepaspoort. 

 

Hij voorziet de mainstream media van horrorscenario’s die zodoende helpen bijgedragen tot het zaaien van angst. Kritische geluiden op de waanzin die de wereld op dit moment in z’n greep houdt worden geweigerd. Video’s van artsen die kritiek leveren op de overheid worden gecensureerd.

 

Activiste en schrijfster Melissa Tate wijst op uitspraken die het Italiaanse Kamerlid Sara Cunial in mei vorig jaar heeft gedaan. Cunial noemde Gates een ‘crimineel’ en riep toenmalig premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen. In Nederland bereidt de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC) ook een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het ICC (International Criminal Court) in Den Haag. De aanklacht betreft onder meer foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd.

 

 

Ondertussen gebruiken de Big Pharma-partners van Bill Gates hun 9,6 miljard dollar aan reclame-uitgaven om 24 uur per dag wereldwijd paniek te zaaien over een valse pandemie en blinde steun te verwerven voor zwaar gesubsidieerde, slecht geteste vaccins zonder enige aansprakelijkheid, die noch overdracht noch sterfte voorkomen.

 

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden

 

In een verklaring schrijft het stel dat ze na lang nadenken en veel werken aan hun relatie hebben besloten het huwelijk te beëindigen. Melinda schrijft dat ze “na veel nadenken’ heeft besloten om haar huwelijk met Bill te beëindigen.” Zij heeft er trouwens lang over gedaan om te ontdekken met wat voor genocidale griezel zij getrouwd is. Het megafortuin van Bill Gates, geschat op 146 miljard dollar, zal volgens de papieren eerlijk worden verdeeld.

 

Bill Gates waarschuwt voor de volgende pandemie

Miljardair Bill Gates heeft Australië gewaarschuwd om zich voor te bereiden op ‘de volgende pandemie’, die mogelijk door de mens zal worden gecreëerd en veel erger zal zijn.Bij het Lowry Institute in Sydney zei Gates dat politiek leiders hun verschillen opzij moeten schuiven en samen moeten werken ter voorbereiding op het volgende virus. Volgens de Microsoft-oprichter heeft de coronapandemie laten zien dat landen hun aanpak kunnen verbeteren door samen te werken.Gates sprak vol lof over de Australische maatregelen tegen de verspreiding van corona voordat de vaccins werden uitgerold. Het regime in Australië was kenmerkend voor de buitengewoon strenge aanpak van corona. Het land kende lange tijd een zogeheten zero-covid-beleid, waarbij het doel was om het virus uit te roeien in plaats van te beheersen.De miljardair was vooral te spreken over het quarantainebeleid van Australië. “Hierdoor bleven de besmettingscijfers in het eerste jaar laag, toen er nog geen vaccins waren.” Ironisch genoeg ging het aantal ‘coronagevallen’ in Australië door het dak na de uitrol van de vaccins.Gates zei verder dat een ‘stabiele internationale orde’ nodig is om toekomstige pandemieën het hoofd te bieden. We moeten volgens hem om de vijf jaar op regionaal en landelijk niveau een pandemie-oefening houden.Hij zei ook dat hij de opkomst van China als een ‘enorme opsteker’ ziet voor de wereld.

 

 

Franklin ter Horst

 

Terug naar: Inhoud