Bestaan UFO’s echt ?

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: augustus 1987)(Laatste bewerking: 22 februari 2023)

Volgens een rapport van de Verenigde Naties hebben meer dan 150 miljoen mensen over de hele wereld vanaf 1947 een UFO (Unidentified Flying Objects) gezien. Meer dan 20.000 zijn gedocumenteerde landingen. Ook de Tv-zenders Discovery Channel, Fox News en CNN zijn met regelmaat programma’s te zien waarin onder meer piloten en  verkeersleiders vertellen over UFO waarnemingen. Ook op Netflix zijn een paar films over UFO’s te zien. UFO's hebben altijd al veel aandacht getrokken, alhoewel maar weinig mensen durven toe te geven dat ze het fenomeen als 'echt' beschouwen. Mede hierdoor zijn er allerlei complot- en samenzweringstheorieën ontstaan over de overheden die het bestaan van UFO's en Aliens voor het publiek verborgen zouden willen houden.

Het is bijna een soort traditie om de Amerikaanse president te bevragen over aliens. In 2015 vroeg Jimmy Kimmel president Barack Obama of hij in het Witte Huis op zoek is gegaan naar documenten over buitenaards leven.Obama antwoordde toen: “De aliens laten dat niet toe. Dan komen al hun geheimen naar buiten. Ze houden ons stevig onder de duim.” De talkshowhost zei vervolgens dat president Clinton zich erin had verdiept en tot de ontdekking was gekomen dat de overheid geen geheime informatie over aliens heeft. “Wij krijgen de opdracht dat te zeggen,” grijnsde Obama.Donald Trump jr. vroeg zijn vader in een interview of hij ons voor het einde van zijn presidentschap laat weten of er aliens zijn. “Ik wil weten wat er gaande is,” zei hij. “Ga je Roswell ooit een keer open gooien en ons vertellen wat daar gebeurt?”De Amerikaanse president zei dat hij ‘niet gaat vertellen wat hij erover weet’. Hij wilde wel kwijt dat hij ‘interessante’ dingen over Roswell heeft gehoord, de plaats waar lang geleden een UFO zou zijn neergekomen. “Het is heel interessant.” Uit een peiling is gebleken dat bijna zeven op de 10 Amerikanen geloven dat de overheid informatie achterhoudt over UFO’s.

Politiek journalist Tom Rogan denkt te weten waarom de overheid informatie achterhoudt en erover liegt.  “Deze objecten worden namelijk niet gemaakt door mensen.Ze bereiken snelheden van honderden knopen onderwater en halen in een oogwenk hypersonische snelheden,” zei hij op Fox News.Daarnaast maken ze gebruik van antizwaartekracht. “We hebben het hier over technologieën waar de Verenigde Staten, China of Rusland niet over beschikken, De mensen in het Pentagon weten niet precies waar ze mee te maken hebben. Ze hebben geconcludeerd dat ze hier niet vandaan komen,ze staan voor een raadsel,” benadrukte hij.Er zijn volgens Rogan twee mogelijkheden: ze zijn buitenaards of komen uit een andere dimensie.Hij wees erop dat dezelfde soort objecten tijdens de Koude Oorlog een aantal Amerikaanse en Russische intercontinentale raketten hebben uitgeschakeld. “Het zijn hoe dan ook intelligente machines,” besloot hij.In decmeber 2019 schreef Rogan voor de Washington Examiner een opiniestuk over de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s.

Beweerde contacten tussen mensen en humanoïden (mensachtige) zijn immer het onderwerp van twist geweest, maar onderzoekers van de Amerikaanse Luchtmacht maakten er korte metten mee. Op een paar uitzonderingen na, werden waarnemingen van Ufonauten slechts zeer summier behandeld en bracht men oppervlakkige rapporten uit over de mentale stabiliteit van de waarnemers.

 

Toch bestaan werkelijk duizenden goed gedocumenteerde verhalen over UFO’s. Velen geloven dat het hierbij gaat om super intelligente wezens uit de verre ruimten van het heelal. Dat is ook de mening van de evolutionist Richard Dawkins: “Ergens in het universum evolueerde een beschaving tot een zeer hoge graad van technologie. Deze ontwierp een vorm van leven die uitgezaaid zou kunnen zijn op onze planeet. Daarom vind je overal moleculaire biologie sporen van een ontwerper.” Ook de ontdekker van het DNA-molecuul, Francis Crick, beweert dat het leven op aarde is gezaaid door buitenaarde wezens. Anderen geloven dat het om manifestaties gaat van de Macht der Duisternis, die gebruik maakt van UFO’s  om de mensheid te manipuleren. Sinds het moderne tijdperk van UFO-waarnemingen hebben gehouden opiniepeilingen uitgewezen dat minstens 20 miljoen Amerikanen beweren ongeïdentificeerde objecten aan de hemel te hebben gezien. Een aanzienlijk percentage beweert een UFO ervaring te hebben gehad, en heeft verklaard andersoortige wezens te hebben waargenomen of ontmoet.

In 2017 kwam de New York Times naar buiten met een onthullend artikel over vreemde, onbekende vaartuigen in het luchtruim.Sindsdien hebben zich vele piloten gemeld die naar eigen zeggen zo’n object hebben gezien.Het gaat daarbij vooral om straaljagerpiloten, maar er melden zich ook steeds meer piloten van gewone lijnvliegtuigen.Eén van hen is Andy Danzinger, de privépiloot van senator Barack Obama toen hij meedeed aan de presidentsverkiezingen.Danzinger vertelde in het programma Kennedy op Fox Business wat hij had gezien.Het gebeurde overigens niet op het moment dat Obama aan boord van zijn vliegtuig was.In 1989 was Danzinger piloot bij een regionale vliegmaatschappij. Op een avond vloog hij van Kansas City naar Waterloo in Iowa.Op een hoogte van zo’n vijf kilometer spotte de bemanning iets wat op een volle maan leek.Het kon de maan niet zijn, want die was in een ander deel van de lucht zichtbaar als sikkel.Het onbekende object bleef zo’n 40 minuten hangen.Toen Danzinger wilde gaan landen in Waterloo zag hij naar eigen zeggen een ‘reusachtige rode bol’ boven de wolken.Er was vervolgens een felle lichtflits te zien, wat voor verbazing zorgde bij de bemanning.Opeens verdween het object in het niets.

Amerikaanse veteranen getuigen hoe mysterieuze objecten kernraketten uitschakelen

Het Pentagon doet onderzoek naar meldingen over mysterieuze objecten die kernraketten hebben uitgeschakeld. De Britse Daily Mail sprak met twee veteranen die deze maand hebben getuigd hoe deze UFO’s Amerikaanse raketten uit de lucht hebben geschoten.Eén van hen, voormalig lanceringsofficier Robert Salas, zag in 1967 op Malmstrom Air Force Base een oranje schijf in de lucht die op onverklaarbare wijze 10 kernraketten uitschakelde.Een andere oud-officier, Robert Jacobs, maakte in 1964 opnames van een vliegende schotel die een testraket uit de lucht schoot.Het Pentagon heeft nog negen andere getuigen gesproken die soortgelijke dingen hebben meegemaakt, aldus schrijver Robert Hastings, die zelf 167 veteranen heeft geïnterviewd over ‘meer dan 100 UFO-waarnemingen bij kerninstallaties’.

De 82-jarige Salas zei tegen de Daily Mail verrast te zijn dat hij was benaderd, aangezien hij decennialang door de overheid is genegeerd. “Ik wilde mijn verhaal al meer dan 50 jaar aan een overheidsagentschap vertellen. Het was een grote opluchting.”Het leger stelde een onderzoek in, maar kon niet achterhalen hoe de raketten waren uitgeschakeld. Salas en zijn collega’s werden indertijd geïnterviewd door agenten van de Air Force Office en moesten een geheimhoudingsovereenkomst tekenen. In 1996 besloot hij het zwijgen te doorbreken.Jacobs filmde hoe een schijf richting een testraket vloog, er een aantal ‘stralen’ op afvuurde en vervolgens wegvloog, waarna de raket uit de lucht viel. Zijn baas zei dat hij zijn mond moest houden over de beelden nadat hij er met twee CIA-agenten naar had gekeken.

Velen geloven dat de wereld wordt voorbereid op de komst van Aliens. Ook de bewering dat er een onzichtbare wereld (andere dimensies) zou bestaan, bevolkt door wezens die nu en dan zichtbaar kunnen worden en contact met de mens kunnen hebben, heeft de mens sinds lange tijd gefascineerd. In april 2003 heeft de Amerikaanse luchtmacht publiek verklaard dat er geen directe plannen meer bestaan voor nieuwe studieprogramma’s naar UFO’s in officiële opdracht van de overheid.Daar is men op november 2021 op teruggekomen en een comité samengebracht om het Ufo-fenomeen verder te onderzoeken. Uit eerder onderzoek waarin 144 ufomeldingen van de afgelopen jaren werden onderzocht, bleek dat voor sommige geen logische uitleg kon worden gegeven. Een van de onderzochte gevallen ging over een object dat een snelheid van maar liefst 69.000 kilometer per uur bereikte– om vervolgens in een mum van tijd van koers te wijzigen. De mysterieuze objecten konden niet worden thuisgebracht.Volgens de Amerikaanse overheid bedreigt het binnendringen van enig object in de lucht de veiligheid van het luchtruim en kan mogelijk de nationale veiligheid in het geding brengen.

 

Op de The Black Vault website zijn duizenden CIA-bestanden over niet-geïdentificeerde vliegende objecten openbaar gemaakt. De CIA beweert dat de documenten alles vertegenwoordigen wat ze in het bestand heeft met betrekking tot Unidentified Aerial Phenomena (UAP), (UFO's).De documenten bevatten veel fascinerende bestanden over onverklaarbare contacten.

 

Clock ticks towards release of UFO report as emergency relief bill forces US intelligence agencies to reveal knowledgeVolgens de gepensioneerde Israëlische generaal en professor Haim Eshed oud-ruimtebaas heeft Israël al jaren contact met Aliens maar is dit geheimgehouden omdat de mensheid er nog niet klaar voor is. In een interview met de krant Yediot Aharonot zei Eshed, die bijna 30 jaar aan het hoofd stond van het Israëlische ruimtevaartprogramma, dat zowel Israël als de VS al jaren contact heeft met Aliens. Volgens Eshed bestaat er een zogenoemde ‘Galactische Federatie’ die afspraken heeft gemaakt met de Amerikanen. Eshed zei verder dat Aliens herhaaldelijk een nucleaire Apocalyps hebben voorkomen.

 

Een voormalig adviseur van het Amerikaanse Pentagon en het Congres zegt dat de Verenigde Staten al sinds de jaren '50 in contact staan met buitenaardse wezens. Volgens de prominente academicus Timothy Good, heeft de voormalige Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower in 1954 drie geheime ontmoetingen met Aliens gehad. De voormalige vijfsterrengeneraal, die tijdens de Tweede Wereldoorlog de bevelhebber van de geallieerden in Europa was, zou deze ontmoetingen hebben gehad in de tijd dat het Amerikaanse publiek dacht dat hij op vakantie was in Palm Springs (Californië). De ontmoetingen zouden in het bijzijn van 'veel getuigen' hebben plaatsgevonden op de Holloman luchtmachtbasis in New Mexico. In het BBC programma Opinionated verklaarde Good dat overheden van over de hele wereld al tientallen jaren regelmatig contact hebben met Aliens. Volgens de voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer, werken 2 ET’s voor de Amerikaanse regering.

 

Hellyer heeft jarenlang toegang gehad tot veel geheime informatie.  In deze video vertelt hij onder andere hoe hij aan de informatie is gekomen dat UFO’s voor de Amerikaanse overheid destijds prioriteit hadden, en dat ze dat nóg belangrijker vonden dan de atoombom.In de loop der jaren is er al regelmatig onderzoek gedaan naar UFO-meldingen waaronder de lancering van het Galileo Project en project Blue Book Unidentified Flying Objects. Ondanks de meer dan 700 zaken die als ‘ongeïdentificeerd’ werden omschreven, werd Blue Blook in 1969 beëindigd. Men concludeerde dat UFO’s geen bedreiging vormden voor de nationale veiligheid en dat hun technologische mogelijkheden niet geavanceerder waren dan wat op basis van de wetenschappelijke kennis in die tijd realiseerbaar was.

 

Daar was de gepensioneerde Amerikaanse kolonel Robert Friend, voormalig directeur van Project Blue Book, het niet mee eens.  Friend werd in 1958 directeur van Blue Book, de officiële studie van de Amerikaanse luchtmacht naar UFO’s. Friend voerde indertijd gesprekken met onder meer luchtmachtpiloten over wat zij zoal in de lucht hadden meegemaakt. Onder zijn leiding probeerde hij de UFO-waarnemingen tevergeefs onder te brengen bij het Defense Advanced Research Projects Agency (Darpa), een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie, en de ruimtevaartorganisatie NASA. Klik hier voor zijn reactie. Bovendien zouden de Amerikanen in de maanden juni en juli 1952 maar liefst  wereldwijd 94 straalvliegtuigen hebben verloren vanwege confrontaties met UFO’s. Volgens de New York Times raakten er in de jaren tussen 1951 en 1956 een totaal 192 vliegtuigen zoek. Een aantal hiervan was vernietigd, met naar men vermoed, met energiestralen.

 

De op 14 maart 2018 overleden beroemde Britse kosmoloog Stephen Hawking verklaarde al eens dat Aliens mogelijk bestaan. Het ministerie van Defensie in Groot-Brittannië heeft in 2009, 19 zogeheten ‘X-files’ openbaar gemaakt waardoor de Britten volledig in de ban zijn geraakt door het UFO-fenomeen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte een gebeurtenis tussen een UFO en een bommenwerper van de Britse luchtmacht,  Winston Churchill zoveel zorgen dat hij besloot deze en andere waarnemingen ‘minstens 50 jaar’ geheim te houden omdat hij bang was voor ‘massale paniek’ onder de bevolking. De Britse Inlichtingendiensten hadden toen al de speciale UFO-werkgroep The Flying Saucer Working Party, opgericht om de regelmatige waarnemingen te registreren. Deze werkgroep kwam tot stand met de goedkeuring van Lord Mounbatten, die geloofde dat UFO’s toebehoorden aan buitenaardse wezens.

 

In het blad The Sun vertelt Milton Torres een toppiloot van het leger hoe hem in 1957 opgedragen werd in de buurt van Norwich 24 raketten af te vuren om een UFO neer te schieten maar net op het moment dat Torres wilde schieten, verdween de UFO met duizelingwekkende snelheid van het radarscherm. Kort na het incident kreeg hij bezoek van een obscure agent “The man in black” die hem vertelde over de gebeurtenis te zwijgen. Wat Torres hier heeft meegemaakt is veel UFO waarnemers overkomen.

In 2004 kwamen Amerikaanse straaljagerpiloten die waren gestationeerd op de USS Nimitz voor de oostkust van de Verenigde Staten oog in oog met een UFO.Voormalige officieren van het vliegdekschip zeggen nu dat ze alle opnames moesten overdragen aan ‘onbekende individuen’.In 2017 lekten er beelden uit van de UFO, die laten authentiek bleken te zijn.Steeds meer veteranen die rond 2004 deel uitmaakten van de Nimitz Carrier Strike Group beweren nu dat er ‘mysterieuze individuen’ aan boord kwamen om te voorkomen dat het UFO-bewijs naar buiten zou komen.Eén van hen, Gary Voorhis, kreeg op de USS Princeton bezoek van twee ‘onbekende personen.“Ze arriveerden per helikopter en kort daarna, hooguit 20 minuten, kreeg ik te horen dat ik alle gegevens van het AEGIS-systeem moest overdragen,” zei hij.Een andere officier, P.J. Hughes, kreeg van zijn leidinggevende te horen dat hij alle harde schijven van het AWACS-vliegtuig E-2 Hawkeye moest afstaan.“De mannen waren eerder nog niet op het schip en ik heb ze niet aan boord zien gaan,” zei hij.We stopten de harde schijven in zakken, waarna de anonieme officieren het schip weer verlieten, aldus Hughes.Commandant David Fravor was één van de piloten die de UFO moest zien te onderscheppen.Hij zei eerder dat opnames van de confrontatie op mysterieuze wijze uit zijn kluisje waren verdwenen.

Dan is er het verhaal van de Italiaanse piloot die in 1991 net voor de landing op het vliegveld van Heatrow bijna een UFO ramde. Achille Zaghettei vloog op zo’n 7000 meter toen hij net boven zijn vliegtuig een bruin, drie meter lang voorwerp zag dat op een raket leek. “Ik zei nog tegen mijn copiloot dat hij moest uitkijken en ook hij zag het voorwerp”. Dit staat in een uitgelekt rapport van het ministerie van Defensie, dat bovendien benadrukt dat ook de controletoren een vreemd object signaleerde.”The Sun publiceerde ook  een foto van een UFO gemaakt door een amateur-fotograaf. Experts hebben het over één van de belangrijkste bewijzen ooit van UFO’s. Het is helaas verboden de betrokken afbeelding te plaatsen.

Er zijn veel van dit soort afbeeldingen op internet te vinden. Is het een Vliegende schotel of  een hoax?

In de Britse documenten worden 1.200 waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten beschreven. In een van de waarnemingen zou een UFO 10 minuten stil in de lucht zijn blijven hangen en vervolgens op grote snelheid de hemel in zijn geschoten.

 

Na Engeland heeft ook Frankrijk de UFO-archieven geopend. In Frankrijk heeft de nationale ruimtevaartorganisatie CNES een website geopend met daarop meer dan 1600 officieel gedocumenteerde UFO-waarnemingen die gedurende de afgelopen 50 jaar zijn vastgelegd.De website, die zeer goed en uitgebreid is opgezet en zelfs politieverslagen over UFO-waarnemingen bevat, kreeg onmiddellijk zoveel bezoekers te verwerken dat de servers enkele uren na opening van de site crashten. In 2005 richtte de CNES een speciale UFO-commissie op om het verschijnsel serieus te gaan documenteren. Van de 1600 UFO's (in het Frans: OVNI's) die sinds 1954 zijn waargenomen valt bijna 25% onder 'type D', wat betekent dat de verschijningen wetenschappelijk niet verklaard kunnen worden.

 

The New York Post publiceerde op 11 november 2021 een artikel waarin Avril Haines, de hoogste spionagechef van Amerika zei dat UFO’s zoals gerapporteerd door Amerikaanse piloten, van buitenaardse oorsprong zouden kunnen zijn. Haines werd ondervraagd over UFO's die een serieus debat over de nationale veiligheid in de VS zijn geworden nadat ze jarenlang als complottheorieën zijn afgedaan. In het UAP Task Force-rapport die in de zomer van 2021 door het Pentagon is gepubliceerd, staat dat er onverklaarbare ontmoetingen zijn geweest tussen het Amerikaanse leger en mysterieuze objecten. Haines zei dat de inlichtingengemeenschap nog niet goed weet wat te zeggen over de waarnemingen en vreemde ontmoetingen. "De belangrijkste problemen waar het Congres en anderen zich zorgen over maken, zijn zorgen over de veiligheid van vluchten en contraspionagekwesties". De vraag 'is er nog iets anders dat we gewoon niet begrijpen, wat van buiten de aarde kan komen?' zei ze. Volgens Haines gaan de verbluffende en onverklaarbare ontmoetingen inmiddels verder dan wat wazige foto's. Er is sprake van zeer gedetailleerde incidenten die door Amerikaanse oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen zijn waargenomen op meerdere militaire instrumenten.

 

Prof.dr Allen.J. Hynek  kwam na jaren van gedegen onderzoek tot de slotsom dat een groot deel van de meest buitengewone en meest nauwkeurige berichten afkomstig is van wetenschappelijk geschoolde lieden en astronauten die beweren UFO’s te hebben ontmoet. Er zijn minstens 15 rapportages bekend van Amerikaanse astronauten die UFO’s in de ruimte hebben ontmoet. Nagenoeg alle Apollo- en Gemini-vluchten zijn zowel op afstand als soms ook van heel dichtbij door UFO's, gevolgd. Elke keer dat het gebeurde, informeerden de astronauten Mission Control, die vervolgens absolute stilte beval.

 

Astronauten ontmoeten UFO’s

 

Op 15 mei, 1963, werd astronaut Gordon Cooper in een Mercury capsule de ruimte ingeschoten voor een verblijf van 22 dagen rond de aarde. Cooper was één van de oorspronkelijke Mercury Seven astronauten en de laatste Amerikaan die alleen in de ruimte vloog. Tijdens zijn laatste ronde om de aarde maakte de astronaut een melding van een stralend groenachtig object dat op hem af kwam vliegen. Het ongeïdentificeerde object werd ook geverifieerd vanaf de aarde. De waarneming die Cooper heeft gedaan werd tevens opgepikt door de NBC (National Broadcast Company) die de reis van de astronaut op de voet heeft gevolgd. Echter, toen hij weer op aarde was teruggekeerd, werd het verboden voor journalisten hem te ondervragen over het UFO-incident. In de tijd dat Cooper als jonge piloot in Duitsland diende zag hij vreemde toestellen die met een snelheid van 8000 kilometer per uur het luchtruim doorkliefde. Ook andere piloten fotografeerden in die tijd vreemde vliegende voorwerpen.

 

Dr Edgar Mitchell, lid van de Apollo-14 bemanning, bevestigde in een radio interview het bestaan van buitenaardse wezens. “We hebben inderdaad al heel lang contact met ze. Al 60 jaar wordt dit heel goed verborgen gehouden door onze regeringen, maar het begint nu toch langzaam uit te lekken”. Gedurende zijn loopbaan bij de NASA zouden de ‘aliens’ diverse malen in contact zijn getreden met mensen.

 

Edgar D. Mitchell astronaut van de  Apollo 14-maanlandingsmissie met het Apollo 14-embleem op de achtergrond.

 

Mitchell:“Ik heb het voorrecht gehad deelgenoot gemaakt te zijn in de kennis dat buitenaardse wezens onze planeet bezoeken en het UFO –verschijnsel reëel is.” Bronnen binnen de NASA zouden volgens Mitchell de Aliens ongeveer zo omschrijven als ze vaak zijn uitgebeeld: als kleine figuren met grote hoofden en dito ogen. Volgens Mitchell zal het bestaan van Aliens op een gegeven moment door de regeringen officieel erkend worden. De NASA  gaf als reactie de mening van Mitchell niet te delen en zeggen niets te weten van kontakten met buitenaardsen

 

Het wemelt werkelijk van de UFO-meldingen. Een grote UFO-golf vond plaats in 1987, toen tienduizenden Amerikanen, uiteenlopend van vissers tot senatoren, onverklaarbare lichten aan de hemel zagen. Een van de meest opzienbarende meldingen is die van de Mexicaanse luchtmacht op 5 maart 2004. Mexico was in rep en roer nadat piloten van de nationale luchtmacht bekend maakten dat zij tijdens een routinevlucht boven de deelstaat Campeche een spektakel van geheimzinnige lichtjes hebben gezien. De objecten zijn vastgelegd met infraroodcamera’s op een hoogte van 3500 meter. Een woordvoerder van de Mexicaanse Defensie vertelde dat de opnamen zijn gemaakt door de Mexicaanse Luchtmacht. De video was eerst te zien op de nationale Mexicaanse televisie en werd in april wereldwijd op de nieuwszenders uitgezonden.

 

Toen de Onderzoekscommissie voor ongewone fenomenen in het Russische luchtruim van de Academie voor Wetenschap  (welke in 1985 werd ingesteld na een spectaculair UFO-incident) een oproep deed uitgaan om de waarnemingen van UFO’s in de gehele Sovjet Unie in de krant te publiceren, ontving zij spontaan meer dan 30.000 brieven. Kolonel dr. Marina Popovitsj, een Mig pilote, deed een oproep aan haar medepiloten of zij iets te melden hadden over het UFO-fenomeen. Zij ontving meer dan 4000 beschrijvingen van geheimzinnige objecten in de lucht, die vanuit het vliegtuig of op de radar werden waargenomen. Uit kringen van de geheime dienst kreeg ze sensationele informatie dat de KGB en het Ministerie van Defensie in het bezit zijn van niet minder dan vijf materiaalproeven van vliegende schotels, waarvan bij grondig onderzoek is vastgesteld dat zij vervaardigd zijn volgens een onze onbekende technologie. 

 

In april 2009 zagen een groot aantal getuigen in Moskou een UFO boven een winkelcentrum cirkelen. De beelden tonen duidelijk een schotelvormig object. Het was plotseling in een fractie van seconde verdwenen. Klik hier voor laatste UFO-informatie op RT.co. Ook wetenschappers en militair personeel in China en India maken melding van toenemende UFO waarnemingen. Ze houden militaire bases in de gaten en verstoren het luchtverkeer van civiele vliegvelden. De incidenten startten rond 1998 en namen tijdens en na 2004 toe. De rapporten uit beide landen beschrijven de UFO’s als zilverkleurige schotelvormige snelle en zeer wendbare objecten.

 

In juli 2010 besteedde de reguliere media in China uitgebreid aandacht aan een UFO-waarneming, die zowel gefotografeerd als gefilmd werd en ervoor zorgde dat het vliegveld van de stad Xiaoshan een uur lang gesloten moest worden. In september 2010 moest een belangrijke luchthaven in Binnen-Mongolië in China sluiten om te vermijden dat passagiersvliegtuigen in botsing zouden komen met een UFO. Het platte, buisvormige object zweefde een tijdje rond op zo’n drie kilometer van Bootee, cirkelde dan boven de luchthaven en verdween plotseling. Drie vluchten uit de Chinese steden Peking en Shanghai werden omgeleid naar een luchthaven in de buurt. De UFO werd gespot op de radar door luchtverkeersleiders van Hoot, de hoofdstad van Binnen-Mongolië.

UFOlogen' geloven al langer dat er zich in de aan Kazachstan grenzende Kaspische Zee een buitenaardse onderwaterbasis bevindt. Toen Fuad Gasimov, het hoofd van de Nationale Lucht-en Ruimtevaartorganisatie van buurland Azerbeidzjan (gelegen aan de overkant van de Kaspische Zee) dit bevestigde en openlijk verklaarde, dat de voormalige Sovjet Unie voortdurend UFO's waarnam die in het water verdwenen, werd de bewering van de UFOlogen ineens uit de kleurrijke fantasiewereld van science fiction achtige verzinsels gehaald. Gasimov was destijds als hoofd van de Sovjet Wetenschappelijke Academie namelijk zelf betrokken bij deze waarnemingen.Daarnaast is er een ex-kosmonaut, Talgat Musabayev, bij het ambassadeproject betrokken. Hij is op dit moment het hoofd van de Kazachstaanse ruimtevaartorganisatie, en is een voormalige collega van Gasimov. Sommige mediaberichten beweren dat Musabayev zeer nauw betrokken is bij het onderzoek naar een UFO, die vorig jaar in een Kazachstaanse rivier zou zijn gestort.

 

Steeds vaker zijn er getuigenissen van mensen te horen die beweren door UFO’s meegenomen te zijn en dat er allerlei experimenten met hen zijn uitgevoerd. Men kan dit soort verhalen af doen met de bewering dat het allemaal verzinsels zijn, maar diverse onderzoeken op dit gebied vertellen een ander verhaal. Steeds meer mensen geloven dat de wereld wordt voorbereid op de komst van Aliens. Ook de bewering dat er een onzichtbare wereld (andere dimensies) zou bestaan, bevolkt door wezens die nu en dan zichtbaar kunnen worden en contact met de mens kunnen hebben, heeft de mens sinds lange tijd gefascineerd.

Bijgaande video is gemaakt op 5 augustus 2009 in de West Virginia, in de Verenigde Staten. en laat zien hoe een vloot metaalachtige bollen richting een kerncentrale vliegen er boven blijven hangen. De piloot en cameraman kregen directe orders van hogerhand om hun camera's en apparatuur in te leveren, maar hebben één van de tapes weten te verbergen.UFOs Orbs Over West Virginia Power Plant.

Begin augustus 2010 zagen honderden Amerikanen een driehoekige UFO boven Tucson in de staat Arizona en in het Amerikaanse stadje Lebanon zagen vijf agenten een gigantisch grote UFO , volgens sommige schattingen zo groot als een voetbalveld.

Wetenschappers en militair personeel in China en India maken melding van toenemende UFO waarnemingen. Ze houden militaire bases in de gaten en verstoren het luchtverkeer van civiele vliegvelden. De incidenten startten rond 1998 en namen tijdens en na 2004 toe. De rapporten uit beide landen beschrijven de Ufo’s als voornamelijk enorme cylindrische objecten, mat zilverkleurig met een lengte van wel bijna twee kilometer. Andere schepen waarvan melding wordt gemaakt betreffen kleinere schotelvormige snelle en zeer wendbare objecten.

Op 7 september 2009 zagen tientallen studenten op klaarlichte dag een UFO die werd gefilmt en gefotografeerd. De UFO veranderde van kleur en vorm. De gebeurtenis bracht niet alleen een schokgolf te weeg onder de gewone bevolking ,maar zelfs onder behoudende wetenschappers.

Chinese UFO

In juli 2010 besteedde de reguliere media in China uitgebereid aandacht aan een UFO-waarneming, die zowel gefotografeerd als gefilmd werd en ervoor zorgde dat het vliegveld van de stad Xiaoshan een uur lang gesloten moest worden. Veel waarnemingen vinden plaats bij of in de buurt van het Himalayagebergte. Ook verschenen er berichten dat de ‘buitenaardsen’ bezig waren een ondergrondse basis te bouwen in de buurt van het Himalaya gebergte waarop China een grote gewapende macht, inclusief tanks naar de regio zou hebben gestuurd. Inwoners van dat gebied meldden dat er opeens een bizar kunstmatig meer was verschenen. Dit grote meer blokkeerde het Chinese leger, waardoor ze de plek waar deze buitenaardse basis werd gebouwd niet kon bereiken. De geschrokken inwoners zagen talloze Ufo’s in het gebied heen en weer vliegen. Enige tijd later verdween het meer net zo snel als het was gekomen.

In september 2010 moest een belangrijke luchthaven in Binnen-Mongolië in China sluiten om te vermijden dat passagiersvliegtuigen in botsing zouden komen met een UFO. Het platte, buisvormige object zweefde een tijdje rond op zo’n drie kilometer van Bootee, cirkelde dan boven de luchthaven en verdween plotseling.  Drie vluchten uit de Chinese steden Peking en Shanghai werden omgeleid naar een luchthaven in de buurt. De UFO werd gespot op de radar door luchtverkeersleiders van Hoot, de hoofdstad van Binnen-Mongolië. De Chinese autoriteiten weigeren elk commentaar.

Hitlers vliegende schotel

Volgens diverse bronnen zouden Duitse geleerden er tijdens de 2e Wereldoorlog in zijn geslaagd een vliegende schotel te ontwikkelen en zou een prototype zelfs ooit de lucht ingestuurd zijn. Diverse ooggetuigen zouden de schotel voorzien van een  kruis, het symbool van het Duitse leger, in 1944 over de Thames in Groot-Brittannië hebben zien vliegen. De Amerikanen zouden de Duitse uitvinding als een enorm potentieel gevaar hebben gezien. In de toenmalige New York Times werden er foto’s van gepubliceerd en geschreven over een ‘mysterieuze vliegende schijf die met hoge snelheden over de hoge gebouwen van de stad scheert’.

Nazi schotel

Het Duitse project kreeg de naam Schriever-Habermohl mee, naar ingenieur en testpiloot Rudof Schriever en collega-ingenieur Otto Habermohl. Zij werkten tussen 1941 en 1943 in Praag aan hun schotel. Daarna kwam het project in handen van SS-officier Hans Kammler, toen Hitler aan Hermann Goering -hoofd van de luchtmacht- vroeg om een superwapen te lanceren. Gevangenen van de geallieerden claimden de zilveren vliegende schotel, meerdere keren gezien te hebben.

Volgens Joseph Andreas Epp, die als ingenieur meewerkte aan het project, werden er vijftien prototypes gebouwd. Rond een centrale cockpit werden er vleugels gebouwd die een cirkel vormden en het toestel deed klimmen. Na de oorlog hielpen vele Duitse wetenschappers mee aan het Amerikaanse ruimteprogramma en daarom geloven velen dat de nazi-ufotechnologie in een geheime basis zoals Area-51 verder is ontwikkeld. De naoorlogse ufogolf zou hier op terug te voeren zijn. Ook zouden gevluchte ex-nazi's na de oorlog in bunkers en ondergrondse complexen in Neuschwabenland op Antarctica zijn doorgegaan met het ontwikkelen van deze technologie.

Het National Institute of Discovery Science kwam in 2004 met het verhaal dat “de Verenigde Staten al een aantal jaren expirimenteerd met een serie Vliegende Driehoeken.” Ooggetuigen die deze ‘Driehoeken’ hebben waargenomen en daarover vragen stellen aan de Amerikaanse overheid, krijgen te horen dat deze objecten niet tot het Amerikaanse ministerie van Defensie horen. Verschillende getuigen in Parijs observeerden in 2009 (de exacte datum is niet bekend) een driehoekig  object, met een wit licht op iedere hoek en een rood licht in het centrum dat enige seconden volkomen stil in de lucht hing en vervolgens zonder geluid met een onvoorstelbare snelheid wegvloog. Kort daarna verscheen een tweede driehoek dat die eveneens een paar seconden zichtbaar bleef.

 

Het Rowell incident

Op 4 juli 1947- de Amerikaanse nationale feestdag- trok een zwaar onweer langs de hemel bij het plaatsje Roswell in New Mexico, Verenigde Staten. Tussen een paar donderslagen door hoorde boer Mac Brazal een enorme klap, alsof er iets neerstortte. De volgende morgen ging hij kijken en trof hij in zijn veld een hoop brokstukken aan van een voor hem onbekend voorwerp. Brazal lichtte vervolgens de autoriteiten in. De bij Roswell gevestigde luchtmachtbasis liet er geen gras over groeien en stuurde een ploeg om de zaak te onderzoeken. Na onderzoek van de stukken metaal zond een persofficier de boodschap de wereld in dat de brokstukken afkomstig waren van een UFO. Getuigen vertelden dat zij mensachtige wezens zagen liggen te midden van de brokstukken. Plotseling waren alle ogen van de wereld op Roswell gericht. Van Londen tot Tokio wilde iedereen weten wat er precies aan de hand was. Maar nauwelijks een dag later kwam het bericht van hogerhand dat de dienstdoende officier zich had vergist en dat het niet om een UFO ging maar om een weerballon. Van hogerhand werd aan iedere getuige, burger en militair, het zwijgen opgelegd. Het wereldnieuws zakte ineen en de zaak Roswell raakte al snel in de vergetelheid.

Roswell incident - WikipediaMaar een gepensioneerde luchtmachtofficier Jesse A.Marcel, die de brokstukken in 1947 had onderzocht zei jaren later dat het wel degelijk om een UFO ging. Volgens hem was het weerballonverhaal bedacht door de militaire autoriteiten om de zaak in de doofpot te stoppen. Maar Marcel bleef beweren dat ‘het voertuig’ niet van deze wereld was. Bob Lazar een voormalig medewerker van een geheime ondergrondse basis in Nevada, waar ook de Stealth-bommenwerper ontwikkeld is, zegt resten van UFO’s te hebben gezien, die werden voortgestuwd door ‘anti-zwaartekracht.’

In de jaren tachtig verschenen verschillende boeken over Roswell en kwam het incident met regelmaat terug op de televisie. Ook verscheen er beeldmateriaal waarin ‘buitenaardse lijken’ te zien waren. Grijze wezens met zwarte ogen. En het meest verbazingwekkende was nog wel dat op een 16-millimeter film een autopsie van de ‘buitenaardse lijken’ te zien was. Van de lijkschouwing werden foto’s gemaakt en daarop zijn twee wezens te zien op een snijtafel. Er bestaat echter veel discussie of de beelden wel echt zijn. De wezens hebben grote hoofden en opgezwollen buiken. Diverse onderzoekers zeggen dat de autoriteiten de zaak in de doofpot hebben gestopt omdat ze de waarheid willen verdoezelen.

De Amerikaanse regering heeft al het bewijsmateriaal in beslag genomen en alle getuigen verplicht hun mond te houden. Volgens Henry Monteith, doctor in de wis-en natuurkunde, liggen de restanten van de ‘vliegende schotel’ en de wezens in een onderaards laboratorium in Texas. Daar zijn voertuig en bemanning nauwkeurig onderzocht door topgeleerden. Volgens de berichten zou één van de bemanningsleden nog enige tijd in leven zijn geweest. Ruim 120 voormalige of gepensioneerde Amerikaanse militairen zouden tussen 1948 en 2003 getuige zijn geweest van het onklaar maken van kernwapens door UFO’s, die plotseling boven militaire installaties verschenen. Zij kregen de opdracht voor altijd hun mond te houden.

De eerder genoemde voormalige Canadese minister van Defensie, Paul Hellyer heeft jarenlang toegang gehad tot veel geheime informatie. Gedurende de jaren zestig was hij Minister van Defensie in Canada en later in de regering van Pierre Trudeau was hij Minister van Transport en Vice Premier. Na zijn pensionering is Hellyer zich meer gaan verdiepen in buitenaardse aangelegenheden en ijvert hij al jaren voor Full Disclosure. In deze video vertelt hij onder andere hoe hij aan de informatie is gekomen dat UFO’s en buitenaardse zaken voor de Amerikaanse overheid destijds prioriteit hadden, nóg belangrijker dan de atoombom. Hoe de Amerikanen na de crash bij Roswell van een buitenaards ruimteschip er inderdaad in zijn geslaagd om via “reverse engineering" dit schip na te bouwen en daarom wel degelijk beschikken over geheime ruimtevoertuigen en -wapens. Hoe er door de voormalige Amerikaanse president Truman een schaduwregering werd gevormd, Majestic 12 en hoe sinds die tijd het militair-industriëel complex een geheel eigen leven is gaan leiden volledig uit het zicht van de reguliere overheid en de president. Hoe deze schaduwregering die eigenlijk maar bestaat uit een relatief kleine elite niets anders dan kwaad voor ogen heeft en dat ze via eeuwigdurende oorlogen de New World Order willen realiseren. 

In de bestseller The Day After Roswell (1997), beweert de Amerikaanse luitenant-kolonel Philip Corso dat hij als hoofd van een afdeling van het Pentagon de beschikking had over buitenaardse technologie die uit een neergestorte UFO in Roswell was gehaald. Corso was onder president Eisenhower lid van de Nationale Veiligheidsraad en wordt gezien als een belangrijke getuige in de zaak rond de Roswell-crash. Hij schrijft in zijn boek dat de meeste hoge functionarissen van het Pentagon en hun belangrijkste stafleden er allemaal van op de hoogte waren dat veel nieuwe projecten gebruikmaakten van technologie uit neergestorte Ufo’s. Hij zegt in zijn boek dat buitenaardse technologieën door hem naar de Amerikaanse bedrijven zijn gebracht en vanaf dat moment verder zijn ontwikkeld. In zijn oorspronkelijke manuscript stond ook dat hij in 1957 zelf een alien had ontmoet in een verlaten mijn. Hij zei telepathisch met het wezen te hebben gecommuniceerd. Klik hier voor een video verslag van Corso.

De meeste mensen zullen de term close encounters wel kennen, al was het alleen maar door Steven Spielbergs succesfilm Close Encounters of the Third Kind. Een close encounter ( nabije ontmoeting) van de derde soort is in het ufologisch jargon een waarneming waarbij ‘wezens’ samen met een UFO zijn gezien. Waarnemers spreken van de kleine grijzen en de grote wel drie meter lange blonde humanoïden. Verschillende getuigen die in contact hebben gestaan met de bemanning van Vliegende Schotels zeggen ervan overtuigd te zijn dat zij demonen hebben gezien. De wezens hadden een afschuwelijke geur bij zich gehad en een vreemde boosaardigheid bezeten. Sommige ‘Gray’ (grijzen) zijn niet veel meer dan kleine onooglijke gedrochten. Zie ook deze video. De meeste contactpersonen vertellen dat ze een enorme dreiging hadden gevoeld en dat ze doodsbang waren geweest vanwege het afschuwelijke uiterlijk.

The man in black

Figuren die rechtstreeks met UFO’s te maken hebben zijn The Man in Black ook wel de MIB. Zij duiken voornamelijk op bij mensen die UFO’s of aanverwante zaken hebben waargenomen en daar ruchtbaarheid aan hebben gegeven. Onderzoekers ontdekten dat in een aantal gevallen de MIB zo maar uit het niets verschenen en na een paar opmerkingen te hebben gemaakt, op dezelfde manier weer verdwenen.

Door de jaren hebben onderzoekers honderden verhalen verzameld en gepubliceerd die betrekking hebben op de MIB. Men ontdekte dat sommige mensen die door de MIB waren bezocht, naast hun interesse voor UFO’s ook belangstelling hadden voor allerlei occulte zaken waaronder bijvoorbeeld, zwarte magie. Dat leidde tot de conclusie dat de MIB iets met demonen te maken moeten hebben. Vele getuigen spreken van bezoekers in grote zwarte auto’s zonder nummerplaten, waarvan het interieur werd verlicht door een vreemde purperachtige gloed. De MIB identificeren zich dikwijls als De agenten voor het Volk van het Derde Oog. Op hun kleding is het symbool van het Alziend Oog (Oog van Horus) te zien. Dit oog siert ook het Amerikaanse dollarbiljet en is een bekend symbool in de vrijmetselarij en de Elite achter de Nieuwe Wereldorde. De Grootmeester draagt dit symbool tijdens de bijeenkomsten van de Loge. Het staat voor totale controle.

Een vrouw die een huis bewoonde op de top van een heuvel in de buurt van Melville, New York, kreeg op een dag bezoek van vier MIB. Wat de vrouw beangstigde was dat de ‘mannen’ keurig gepoetste schoenen droegen terwijl er geen auto te zien was en het pad naar haar huis al dagenlang bijna onbegaanbaar was door modder vanwege het slechte weer. Toen de mannen verdwenen waren bleek dat ze ook geen voetafdrukken in de modder hadden achtergelaten.

Het komt regelmatig voor dat na een confrontatie met de MIB, in het huis van de betrokkene soms vreemde dingen plaatsvinden. Telefoons rinkelen onophoudelijk waarna dreigende stemmen te horen zijn en tv-programma’s worden zo maar onderbroken door vreemde signalen. Beeld en geluid verdwijnen om plaats te maken voor beelden van in lange gewaden gehulde figuren, die de mensen die teveel over het UFO-fenomeen weten, de opdracht geven hun kennis geheim te houden. In ruil voor dit stilzwijgen beloven de mysterieuze wezens de waarnemers sleutelposities in een Nieuwe toekomst die de hele mensheid ten goede zal komen.

Gaat het inderdaad om superintelligente wezens of om demonen?

Een van de meest interessante vragen van onze tijd, waarmee zich niet alleen schrijvers, filmproducenten, maar in toenemende mate ook serieuze wetenschapsmensen bezighouden, is het zoeken naar de vraag waar de UFO’s vandaan komen. Gaat het inderdaad om superintelligente wezens van andere bewoonde werelden in de verre ruimten van het heelal zoals sommige New Agers en honderden boeken ons vertellen, of gaat het om “de grote misleiding" door afgezanten van de macht van de duisternis. Kringen binnen de New Age beweging beweren dat er binnen afzienbare tijd UFO’s op aarde zullen landen om de mensen te vertellen dat ze van een vergevorderde beschaving komen, elders uit het heelal om de aarde te reinigen van iedereen die zich zou verzetten tegen haar spirituele evolutie naar mondiale eenheid. Tegelijkertijd zouden ze de mensheid voorbereiden om de geprofeteerde New Age "Christus" (antichrist) te ontvangen. Volgens sommige New Agers zouden de verwachte buitenaardse wezens "de mooie kant van het kwaad" illustreren in plaats van de groteske beelden van occulte idolen. Maar hoe dan ook, deze "meesters" vertegenwoordigen een hiërarchie van demonen die overeenkomen met de waarschuwing in Efeziërs:

Efeze 6:10-11-12 “Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht. Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels; want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.”

Verschillende versies van die verleidelijke misleidingen hebben zich over de hele wereld verspreid door de geschriften van talloze occultisten. Onder hen bevinden zich de beruchte satanist Aleister Crowley en Alice Bailey, wiens gechannelde berichten van geestengids Djwhal Khul leiders van de Verenigde Naties en onderwijsinstellingen zoals Robert Muller en Dr. Shirley McCune inspireerden. Zij krijgen vanuit die wereld allerlei gaven en occulte inspiratie toebedeeld en genieten een zekere ‘bescherming’ van hun ‘Meesters’ (demonen).De bedoeling van deze ‘buitenaardsen’ zou zijn de mensen voor te bereiden op een enorme stap voorwaarts in hun geestelijke ontwikkeling.

Alice Bailey

De vraag is niet of er bij UFO-verschijnselen demonen betrokken zijn, maar hoe en in welke mate ze daarbij betrokken zijn. Satan blijkt grote horden wezens ter beschikking te hebben die zich op aarde manifesteerden/manifesteren in verschillende soorten ruimteschepen en gedaanten zoals uit de beschrijvingen door de jaren heen valt op te maken. In het boek van Henoch staat dat deze engelen vele gestalten konden aannemen waarmee ze de mens misleiden. De mensen zagen niet dat het demonen waren en vereerden hen als goden.

In Psalm 96:5 staat: ‘want alle goden der volken zijn afgoden.’ (afgoden zijn demonen). De afgezanten van de vorst der demonen en van alle boze werken, blijken ook zeer veel gedaanten te kunnen aannemen. Jacques Vallee, Frans wetenschapper en bekend onderzoeker van UFO’s, onderstreept de demonische aard van UFO’s. Volgens hem kan er een parallel gemaakt worden tussen UFO-aanwezigheid en het algemeen concept van demonen. In de Bijbel wordt gesproken over manifestaties van deze machten, op manieren die de mensheid in opperste verwarring brengen, zowel in de oudste tijden als tegenwoordig. De beschrijving van ufonauten en de Bijbelse weergave van demonen is te opvallend om genegeerd te worden. In de Bijbel wordt gesproken over manifestaties van deze machten, op manieren die de mensheid in opperste verwarring brengen, zowel in de oudste tijden als tegenwoordig in de eindtijd.

Satan probeert zijn eeuwig lot te ontlopen, en de mens wijs te maken, dat hij niet onze vijand is, maar juist te hulp wil komen. Wie weet kondigt deze ‘vader der leugen’ met een spectaculaire landing, waarvan de hele wereld getuige is, de redding van de op dat moment in chaos verkerende wereld aan en steld hij de antichrist voor als de verlosser der wereld.

Lucifer is een wezen dat het onzinnige waagstuk beproeft om het heelal te veroveren en de wereld van haar Maker los te scheuren. Een derde van de sterren des hemels trok één lijn met hem en volgde hem in zijn opstand tegen de Almachtige. De mens die niet in de Bijbel gelooft,  ziet de UFO-manifestaties als buitenaards leven afkomstig uit de verre ruimten van het heelal. Satan zal er alles aan doen de mens wijs te maken dat de demonen hoog ontwikkelde goddelijke wezens zijn. Hun verblijfplaats is in de hemelse gewesten. Had het verschijnen van allerlei wezens op aarde in oude tijden rechtstreeks te maken met Satans engelenscharen?  In het boek van Henoch staat dat deze engelen vele gestalten konden aannemen waarmee ze de mens misleiden. De mensen zagen niet dat het demonen waren en vereerden hen als goden.

Het lijkt er op dat zo goed als alle zogenaamde goden en goddelijke helden die overal op aarde en in de overleveringen van de oude volken terug te vinden zijn, demonen zijn die ontrouw zijn geworden aan Gods heerschappij. Het wordt hun in de laatste dagen toegestaan om hun geweldige macht tot misleiden op grote schaal te gebruiken. Het lijkt wel alsof de wereld wordt klaargestoomd voor een grootscheepse ontmoeting met deze wezens. Zo’n ontmoeting zou zo overweldigend bij de mensen overkomen dat allen geloven dat hier superintelligente buitenaardse wezens aan het werk zijn. Hier zijn krachten aan het werk die ons begrip volledig te boven gaan.

De Bijbel zegt niets over UFO’s maar des te meer over manifestaties van machten die de mensheid in opperste verwarring brengen. UFO’s bestaan echt, en hun bemanning is er niet om de mensheid een nieuw ‘verlicht’ tijdperk binnen te loodsen. Alles wijst er op dat UFO’s en Aliens deel uitmaken maken van Lucifers plan met onze wereld. De wereld is een strijdtoneel waar de Macht van de Duisternis regeert. God zal toestaan dat al diegenen op aarde die niet verlost zijn, worden misleid door wonderen. Die misleiding zal hun geest en hart sluiten voor de waarheid van Gods Woord. De mens die gelooft in de onfeilbaarheid van Gods Woord weet dat God Almachtig en Oneindig is. Alles wat Hij heeft gedaan is te groot voor ons mensen het te begrijpen. God heeft de wijsheid van de wereld tot dwaasheid gemaakt. De wereld is niet door wijsheid tot kennis van God gekomen maar door geloof van Zijn Woord.

Het lijkt er sterk op dat de zogenaamde “aliens” demonen zijn, vermomt als intelligent leven uit een andere dimensie. De duivel probeert op deze manier de mensen wijs te maken dat buitenaardse intelligenties verantwoordelijk zijn voor het leven op aarde om ze straks zonder enige terughoudendheid de antichrist te laten aanvaarden. In kringen van de New-Age is het een kwestie van tijd voordat de buitenaardsen met vreedzame motieven op aarde zullen verschijnen om het menselijke ras te redden. De mens is er klaar voor gemaakt om ze met open armen te ontvangen. De hernieuwde belangstelling voor het occulte is niet het enige symptoom van de nieuwe openheid ten aanzien van het bovennatuurlijke. Deze is ook te merken in de wijd verbreide opleving van de spectaculaire manifestaties van UFO’s. Voor diegenen die op zoek zijn naar meer informatie over UFO’s in relatie tot demonische activiteit zie deze video en The Sons of God & the Nephilim dvd 1 en The Sons of God & the Nephilim dvd 2.

Volgens de Bijbel is een demon een geestelijke persoonlijkheid die in staat van oorlog is met God. Bij de oude volkeren werden de bemanningen van UFO’ soms weergegeven als deels mens en deels dier in hun kenmerken zoals de vogel-mens van de Assyriërs. Ze kunnen paard-en-mens zijn zoals centauren. Of vissen -en-menselijk zoals de god Dagon van de Filistijnen, of deels jaguar en deels mens. Een van de meest populaire combinaties is mens en slang. Het is niet verwonderlijk dat heidense religies slangen en draken aanbaden, want de Bijbel vertelt ons in Openbaring 12 dat de oude slang, de draak, Satan de duivel is.

De Bijbel meldt dat demonische activiteiten zullen escaleren voor en tijdens het bewind van de antichrist. Er is genoeg bewijs dat een aanzienlijk percentage UFO-waarnemingen, ontvoeringen door buitenaardse wezens, graancirkels en andere buitenaardse manifestaties in het rijk van het bovennatuurlijke passen.

Onze wereld is een strijdtoneel waar de Macht van de Duisternis het momenteel voor het zeggen heeft. De profetieën vertellen ons dat het demonen met name gedurende de laatste dagen zal zijn toegestaan om hun kracht tot het verleiden op grote schaal te gebruiken. Alles wijst er op dat UFO’s en Aliens deel uitmaken maken van Lucifers plan met onze wereld. Volgens John Ankerberg en John Weldon vormen "UFO's een spiritistisch (demonisch) fenomeen.

De mysteries rond het UFO-fenomeen kunnen echter niet allemaal simpelweg worden afgedaan als demonische activiteit want niet alle waarnemingen uit bijvoorbeeld het verleden kunnen op die manier worden uitgelegd. In diverse boeken over dit fenomeen zijn nogal wat christelijke schrijvers van mening dat verschillende Bijbelteksten heel goed te maken kunnen hebben met Gods engelenmacht. Zie daarvoor eens de Bijbeltekst in 2 Koningen waarin wordt verteld dat Elia zonder te sterven door God van de aarde is weggenomen.

2 Koningen 2:11 “En, terwijl zij voortgingen, al wandelende en sprekende, zie, een vurige wagen en vurige paarden, en die maakten scheiding tussen ons beiden. Alzo voer Elia in een storm ten hemel.”

Een gelijksoortige gebeurtenis heeft zich ook voorgedaan bij de opname van Henoch. Het Boek van Henoch: Hoofdstuk 1:36 “….. en op de zevende dag steeg Henoch in een wervelwind met vurige paarden en wagens ten hemel.”

Als de profeet Ezechiël zich aan de rivier de Kebar bevindt gebeurt er ook iets wonderlijks:

Ezechiël 1:4 En ik zag en zie, een stormwind kwam uit het noorden, een zware wolk met flikkerend vuur en omgeven door een glans; daarbinnen, midden in het vuur, was wat er uitzag als blinkend metaal. En in het midden daarvan was wat geleek op vier wezens….”

Josef F.Blumrich een voormalig technicus verbonden aan de NASA die mede ontwerper is geweest van de Saturnus 5 raket, raakte zo door Ezechiëls verhaal gefascineerd dat hij zich begon af te vragen wat de profeet nou werkelijk gezien Amazon.com: The Spaceships of Ezekiel: 9781979835336: Blumrich, Joseph:  Bookskon hebben. Hij opende een onderzoek en maakte aan de hand van Ezechiëls verhaal een reconstructie die gebaseerd was op zijn eigen kennis van de moderne techniek. Het resultaat was verbluffend. Ook Blumrich zelf was verbaasd over het resultaat, omdat hij nimmer had geloofd in vliegende voorwerpen in vroegere tijden. In zijn boek “The Spaceships of Ezekiel”geeft hij een uitvoerige beschrijving van hoe de tekening van het ruimteschip, aan de hand van Ezechiëls verhaal, tot stand gekomen is.

Hoe het ook zei, de mens die gelooft in de onfeilbaarheid van Gods Woord weet dat God Almachtig en Oneindig is. God zal toestaan dat al diegenen op aarde die niet verlost zijn, worden misleid door wonderen. Alles wat Hij heeft gedaan is te groot voor ons mensen het te begrijpen. God heeft de wijsheid van de wereld tot dwaasheid gemaakt. De wereld is niet door wijsheid tot kennis van God gekomen maar door geloof van Zijn Woord.

Overige bronnen: http://www.crossroad.to/Quotes/spirituality/aliens.html Marina Popovitsj, UFO-Glasnost: ein Geheimnis wird enthült, Munchen 1991.John E.Mack: Abduction.Human encounters with aliens. Simon& Schuster 1994. Jim Schnabel: Dark white.Aliens, abductions and de UFO obsession, Hamisch Hamilton, 1994. Charles Berlitz, Het Roswell Incident, Uitgeversmaatschappij Elsevier, ISBN 9010040852 The UFO Controversy in America. Indiana University Press.1975. http://www.burlingtonnews.net/giants.html http://www.disclose.tv/action/viewvideo/908/Buzz_Aldrin_About_UFO_On_Fox_News_2007/ Brad Steiger, Ontmoetingen met buitenaardse wezens. Uitgeverij Helmond. ISBN 90.252.6841.2 Adolf Schneider, Besucher aus dem All. Hermann Bauer KG, Freiburg im Breisgau, 1976. http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/3227132/UFOs-alien-abductions-and-Tina-Turner-feature-in-Close-Encounters-secret-files.html http://en.wikipedia.org/wiki/Unidentified_flying_object Peter Kolosimo, De onbekende planeet, Uitgeverij Hollandia Baarn.  Robert Graves, The Greek Myths, Penquin Books, Londen 1962.  Samuel Noah Kramer Mythologies of the Ancient World Anchor Books, New York 1961. Het boek van Henoch. Robin Collyns Ruimtekolonie Aarde, Loeb & van der Velden, Amsterdam. Richard .E. Mooney Goden van Licht en Duisternis, Meulenhoff ,Baarn. Francis Hitching, De Megalieten Bouwers, Amsterdam boek 1978. C.N. Dougherty, Valley of Giants, The latest Discoveries in Paleontology, Cleburne, Texas 1971. M.Stingl Indianer ohne Tomahawks, Leipzig 1977. Vincent Scully, The Earth, The Temple and the Gods, brocure Yale Universiteit Press, 1962.  

 

Terug naar: Inhoud