Uit het nieuws 26-08-2019

Door: Franklin ter Horst

Scholen in Saoedi-ArabiŽ vervloeken Joden en Christenen

 

De leiders in het Westen heulen al jarenlang met de intolerante gewelddadige Wahabitische apartheidsstaat Saoedi-ArabiŽ. Het heulen lijkt alleen maar toegenomen nu kroonprins Mohammed bin Salman er de dienst uitmaakt. Hij wordt door de leiders in het westen bezongen als een dynamische hervormer, die de Saoedische economie en samenleving na decennia van stagnatie beloofde te moderniseren. Hij stond vrouwen immers toe hun rijbewijs te halen en dat leverde hem internationaal veel lof op. Maar de Saoedische vrouwen die in de media vertelden hoe zij daar decennialang voor hebben gevochten, werden vervolgens door hem gevangengezet. Ook Salman is niets anders dan een nietsontziende tiran. Dat was onder meer te zien aan de meedogenloze manier waarop hij zijn broers, neven en oom aan de kant heeft gezet om zelf de macht te grijpen. Die arrestaties waren vooral een manier om zijn macht te tonen, rivalen te vernederen en ze Ė zonder proces Ė miljarden aan afkoopsommen afhandig te maken. Landgenoten die kritiek op hem hebben verdwijnen steeds vaker in de cel of erger. Ook de brutale gijzeling van de Libanese premier Saad Hariri in november 2017 tijdens een bezoek aan Riad in een mislukte poging hem tot aftreden te dwingen kwam uit de koker van Bin Salman en niet te vergeten de moord op criticus Khashoggi. Het is uitgesloten, zeggen analisten, dat zoín operatie is uitgevoerd zonder instemming van kroonprins Mohammed bin Salman.

 

Mohammed bin Salman

 

Het Westen heeft Saoedi-ArabiŽ nodig. Zo stelde hij de westerse bedrijven miljardenorders in het vooruitzicht en dat klonk als muziek in de oren. Hij werd daarop met open armen ontvangen in onder meer de Verenigde Staten, Groot-BrittanniŽ en Frankrijk. De Amerikanen als grootafnemer voor hun wapenindustrie, en Europa voor de olie. De belangen zijn groot en daarom wordt alles door de vingers gezien.

 

Ook onder het bewind van Bin Salman blijft de racistische wetgeving van kracht dat er geen Joden in het land mogen wonen en worden schoolkinderen via schoolboeken geleerd Joden en christenen te kleineren en te vernederen.

Breitbart plaatste op 15 september 2017 een artikel over Saoedische schoolboeken waarin Mohammeds verklaringen zijn opgenomen dat alle godsdiensten buiten de Islam vals zijn en dat Joden en Christenen vervloekt zijn. Volgens de uitleg die overal in de onderzochte schoolboeken wordt gegeven moet: ďElke moslim moet bereid zijn om te doden en gedood te worden, lijf en leden als ook zijn eigen bezittingen te offeren voor de zaak van Allah, in het diepe bewustzijn dat iedereen die in deze strijd voor de islam sterft, in het ĎParadijsí zal worden beloond.Ē Die beloning bestaat in roem, eindeloos sexueel genot met een menigte maagdelijke vrouwen en in een gelukzalige bedwelming door eindeloze hoeveelheden alcoholische dranken, die voor moslims op aarde zijn verboden.

Oproepen tot moord begint al in de laagste klassen. In een officieel leerboek voor vijfde klassers, gepubliceerd door het Saoedische ministerie van Onderwijs, stelt dat de aanpak van de ďDag der WederopstandingĒ herkenbaar zal zijn aan een reeks tekens. "Het uur zal niet komen voordat moslims tegen de joden zullen vechten, en moslims de joden zullen doden." Via de leerboeken leren de Saoedische jongeren de weg van terreur te kiezen en het zwaard tegen Joden en christenen te gebruiken. Op de lagere school krijgen Saoedische jongens onderricht in alle aspecten van de islam, waaronder hoe straffen moeten worden voltrokken m.b.t. dieven en ander gespuis. Zo leren ze hoe handen en voeten van dieven moeten worden afgehakt. In dit land bestaat geen enkele gerechtigheid. Hier zijn christenen hun leven niet zeker, worden homoseksuelen en verkrachte vrouwen gestenigd of onthoofd als misdadigers. Geen economische sancties, wapenembargo's en reis- en visumbeperkingen van de leiders in het Westen. Ze doen er het zwijgen toe bang zijnde om de leiders van deze grootste apartheidsstaat ter wereld te beledigen.

Verenigde Naties eldorado voor pedofielen

Al in 2017 werd bekend dat ongeveer 60.000 vrouwen en kinderen op HaÔti door VN-medewerkers zijn verkracht. De Verenigde Naties blijkt een Eldorado voor pedofielen te zijn. Professor Andrew Macleod, voormalig hoofd van de operaties bij het Emergency CoŲrdinatiecentrum van de Verenigde Naties, meldde in een interview met de Britse The Sun op 19 februari 2018, dat 3300 pedofielen werkzaam voor UNICEF, duizenden verkrachtingen en andere seksuele schendingen tegen vrouwen en kinderen hebben gepleegd in het afgelopen decennium. Duizenden ďroofzuchtigeĒ seksuele misdadigers zouden doelbewust inzetten op hulporganisaties om in de buurt te komen van benadeelde vrouwen en kinderen. Al deze schandalige misdaden worden verdoezeld, en diegenen die proberen ze aan het licht te brengen, worden de laan uit gestuurd.

MacLeod betoogde dat hulpprojecten in de hele ontwikkelde wereld door misbruikers worden gebruikt als een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot kwetsbare vrouwen en kinderen. Hij waarschuwde dat dit VN-misbruikschandaal net zo groot, of zelfs groter, zou zijn dan dat in de katholieke kerk. ďEr zijn tienduizenden hulpverleners in de hele wereld met pedofiele tendensen, maar als ze een T-shirt van UNICEF dragen, zal niemand vragen wat ze van plan zijn. Ze genieten straffeloosheid om te doen wat ze willen. Dat is in de hele wereld in de hulpbranche verbreidĒ aldus MacLeod.

Screenshot_55Ook blijkt dat de machtigste kinderbeschermer van de wereld, Peter Newell, wegens verkrachting en misbruik van kinderen in vijf gevallen tot zes jaar en acht maanden gevangenisstraf is veroordeeld. De man, die de hoogste functie ter bescherming van kinderen bij de Verenigde Naties (VN) bekleedde en vooraanstaand activist voor kinderrechten bij UNICEF was, blijkt zelf een kinderverkrachter te zijn. Weer een die moraal en fatsoen predikt, respect en ontzag eist maar zijn eigen perversiteit de vrije loop laat. In de jaren-90 was deze figuur co-auteur van het UNICEF-handboek ďConventie over de rechten van het kindĒ, die in 1998 in GenŤve werd ingevoerd. Dit document, dat gedetailleerde verwijzingen en verbanden naar wetten, richtlijnen en praktijken ter bevordering en bescherming van de rechten van kinderen bevat, geldt als richtlijn voor regeringen in de hele wereld.

Ongerijmdheden en ernstige persoonlijke fouten lopen als een bloedrode draad door blijkbaar alle instellingen van de VN. Om het aureool van de VN niet te bedreigen, maken de links gedrilde media gebruik van hun persvrijheid Ė en verzwijgen deze schandalen.

Bezoek aan krijgsgevangen en concentratiekamp Bergen-Belsen

Op 4 augustus was het 75 jaar geleden dat de 15-jarige Anne Frank in 1944 met haar familie op een Amsterdams onderduikadres werd gevonden en naar Auschwitz afgevoerd omdat ze Joods was. Na Auschwitz werd zij overgeplaatst naar het krijgsgevangenen en concentratiekamp Bergen-Belsen in Duitsland. Ze stierf enige weken voor het einde van de oorlog, maart 1945, kort na het overlijden van haar zuster in dit kamp aan Tyfus. Anne was het slachtoffer van een ongebreidelde Jodenhaat die Europa jarenlang in zijn greep hield en aan zeker zes miljoen Joden het leven kostte. Anne is bekend geworden door het dagboek dat ze schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen ze ondergedoken zat in Amsterdam. Ook in Duitsland was er aandacht voor de 90e verjaardag van Anne Frank. De West-Duitse tv zender ARD schonk er uitgebreid aandacht aan onder de titel: 90. Geburtstag von Anne Frank Ė klik hier

Anna Frank

Ik heb op 23 juli, samen met mijn twee kleindochters Shannon en Aviejah en Melissa, een vriendin van beide, een bezoek gebracht aan het voormalige kamp Bergen-Belsen. Dit kamp ligt ongeveer 60 kilometer ten Noordoosten van Hannover, op de LŁneburger Heide. Vlak bij Bergen ligt nog een stukje spoorlijn waar de volgepakte treinen arriveerden. De gevangenen moesten vervolgens nog enkele kilometers lopen voordat ze in het kamp aankwamen.

In het documentatiecentrum wordt de bezoeker met afbeeldingen en allerlei documentatie geÔnformeerd over de geschiedenis van de gevangenen en het kamp. Het geeft een goede indruk over de gebeurtenissen en het dagelijkse bestaan in dit oord tijdens de oorlogsjaren. Er zijn filmfragmenten te zien die zijn gemaakt tijdens de bevrijding van het kamp, gemaakt door een Britse cameraman. Klik hier en hier en hier voor enkele fragmenten. Let op: sommige beelden kunnen als zeer schokkend ervaren worden. Gruwelijke beelden die je bevattingsvermogen te boven gaan. Van Bergen-Belsen als concentratiekamp is nog maar weinig over. Op het voormalige terrein herinneren diverse graven met daarin duizenden doden, en gedenkstenen aan het lijden en sterven van de gevangenen.

De Geschiedenis van het kamp begint met de inrichting van een oefenplaats voor Duitse troepen. In het voorjaar van 1941 begon het Duitse leger met het inrichten van "stalags" (Duitse afkorting voor Mannschaftsstamm- und Straflager (ook wel "Stammlager"), voor de op handen zijnde aanval op Sovjet Unie. In juli 1941 kwamen de eerste transporten krijgsgevangenen uit de Sovjet Unie in Bergen-Belsen binnen. Tot begin november werden ongeveer 21.000 krijgsgevangenen in het kamp opgesloten. Tot aan de winter leefden de gevangen in zelf gemaakte ondergrondse hutten gemaakt van loofbomen en zelf gemaakte tenten. De bouw van nieuwe barakken begon later pas. Enkele honderden Russische krijgsgevangen werden vanuit Bergen-Belsen naar Concentratiekamp Sachsenhausen gedeporteerd en daar doormiddel van een schot in de nek vermoord.

In de zomer van 1943 werden naast de politieke gevangenen ook Joden geÔnterneerd. Op 2 december 1944 bevonden zich 15.257 gevangen in het kamp waaronder vijftienjarige Anne Frank.

De maanden voor de bevrijding verslechterde de omstandigheden in Bergen-Belsen aanzienlijk. Het kamp stroomde vol met gevangenen uit andere kampen. Aan alles was er een tekort: voedsel, water en onderdak. Ook heersten er veel besmettelijke ziektes, zoals tyfus. Half april 1945 werd het kamp door de Engelsen bevrijd. Op dat moment waren er nog circa 60.000 gevangenen in het kamp aanwezig van wie velen doodziek en totaal uitgeput waren. Na de bevrijding verbrandden de Engelsen de barakken vanwege besmettingsgevaar. Fotoís van Bergen-Belsen shockten de wereld. In totaal stierven er ongeveer 70.000 mensen in het kamp waaronder Anne Frank en haar zus Margot. In de weken na de bevrijding bezweken nog zoín 13.000 gevangen aan ziektes en ondervoeding.

Foto gemaakt door mijn kleindochter Shannon.

Nadat het kamp bevrijd werd, zetten de geallieerden alles op alles om een rechtvaardige straf voor de staf van Bergen-Belsen. Elf personen die in het kamp werkzaam waren geweest, kregen de doodstraf voor hun misdaden, via ophanging. De meer bekende terdoodveroordeelden waren kampbaas Josef Kramer, Fritz Klein, Irma Grese en Franz HŲssler. Voorts spraken de geallieerden gevangenisstraffen uit van 1-15 jaar, terwijl acht betrokkenen vrijgesproken werden.

Anne Frank is uitgegroeid tot een symbool van de Jodenvervolging wereldwijd. Ook nu zien we weer een opkomst van het antisemitisme wereldwijd en het is daarom goed om de herinnering aan deze gruwelijke moordpartij levend te houden want er komen steeds meer dwazen die ontkennen dat het ooit heeft plaatsgevonden.

In het Midden-Oosten hebben moslimaís alleen in IsraŽl gelijke kansen en rechten

De voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter, de Zuid-Afrikaanse Anglicaanse Aartsbisschop Desmond Tutu, de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas en vele andere anti-IsraŽl activisten noemen IsraŽl een apartheidsstaat en vergelijken IsraŽl met het voormalige apartheidsbewind in Zuid-Afrika. Het zijn valse beschuldigingen want IsraŽl is geen apartheidstaat! IsraŽl kent geen apartheidswetten zoals destijds in Zuid-Afrika maar kent volledige, politieke, religieuze en andere mensenrechten voor de hele bevolking. In werkelijkheid is IsraŽl de enige apartheid-vrije staat in het hele Midden-Oosten. IsraŽl is geen apartheidsstaat zoals onder meer overduidelijk blijkt uit deze video. Figuren die IsraŽl beschuldigen van ďapartheidĒ, zijn niets anders dan leugenaars en ordinaire Jodenhaters. Hun vrienden zijn te vinden onder de vijanden van IsraŽl.

Wat al die anti-IsraŽl activisten beweren past niet in de omschrijving van een apartheidsstaat. In IsraŽl is meer dan 20% van de bevolking Arabier die alle burgerrechten bezitten en meer voorrechten hebben dan de meeste etnische minderheden in de vrije wereld, van de aanwijzing van Arabisch als officiŽle taal tot de erkenning van niet-Joodse religieuze feestdagen. Het zijn de enige Arabieren van het Midden-Oosten die in vrije, gelijke en democratische verkiezingen hun politieke vertegenwoordigers kunnen kiezen.

Moslimvrouwen genieten in de Joodse staat veel meer rechten en kansen dan hun geloofsgenoten in de omringende Arabische en Islamitische landen. In IsraŽl wordt vrijheid van religie en beleving gewaarborgd door de staat. Moslimvrouwen in de Joodse staat genieten meer rechten en kansen dan hun collegaís in Arabische en Islamitische landen. Terwijl vrouwelijke moslims in een aantal Arabische en Islamitische landen worden ontvoerd, verkracht, neergeschoten, gemarteld en in ongewenste huwelijken gedwongen, mogen moslimvrouwen zich in IsraŽl niet alleen kandidaat stellen voor verkiezingen maar kunnen zij ook daadwerkelijk hoge posities bereiken zoals de moslima Maria Gharra.

Maria Gharra

Zij is de eerste moslimvrouw die als politieofficier de Joodse staat dient. ďIk maak deel uit van de staat en ik heb zelfs geen probleem om ĎHatikvahí (het volkslied van IsraŽl) te zingen,Ē vertelde zij kort nadat zij haar nieuwe functie opnam. Gharra vertegenwoordigt die Arabische IsraŽliŽrs die IsraŽl als hun staat zien en geloven in het democratisch systeem van de Joodse staat. ďIk heb me nooit verschillend gevoeld, legde zij uit. ďMijn uitgangspunt is dat we allemaal gelijke burgers zijn. Dit is mijn staat en dat is waarom ik een bijdrage wil leveren.Ē IsraŽl is een zegen voor het Midden-Oosten!

Franklin ter Horst