Uit het nieuws 23-12-2019

Door: Franklin ter Horst

Negenduizend fotoís van ĎPalestinaí maar geen ĎPalestijní of moskee te bekennen

Waar zijn toch al die Palestijnen gebleven, waarvan verkondigd wordt dat een miljoen van hen in IsraŽl woonden voordat ze Ďontheemdí werden? En waar zijn op de duizenden fotoís toch al die- op ťťn na- (Aksa-moskee) moskeeŽn voor die "1 miljoen Palestijnen" gebleven? Met moslims komen immers moskeeŽn, dat zien wij in Europa toch ook massaal gebeuren. Zonder moskeeŽn geen moslimbevolking! Fťlix Bonfils (1831-1885) was een Franse fotograaf en schrijver die actief was in het Midden-Oosten. Hij reisde meerdere keren naar de regio en maakte bij die gelegenheid 9000 fotoís in het Heilige land. Hij vertelt helemaal niets over massapopulatie van Palestijnen, in tegenstelling tot wat de landrovers in Ramallah beweren.

Het enige dat hij vond waren Joden, enkele Arabieren en bedoeÔenen en enkele Ottomaanse Turken. Samuel Langhorne Clemens, beter bekend onder zijn schrijversnaam Mark Twain bezocht in 1867 het Heilige land. Hij spreekt van kale heuvels, een onontgonnen verlaten land vol moerassen en een bedroevende uitgestrektheid zonder mensen. Het landschap dat hij omschrijft ziet er uit als een land zonder hoop. Ook vertelt hij over verwaarloosde heilige plaatsen van Joden en christenen maar niets over het door Europa en de Verenigde Naties uitverkoren Palestijns-volk.

Mark Twain

Henri Baker Tristam, eenandere reiziger die meerdere keren het Heilige Land bezocht, gebruikt gelijkluidende woorden als Mark Twain. James Finn, die als Britse consul in Jeruzalem (1845-1862) verschillende keren door het land trok, schreef in een officieel memorandum van 1857 dat het landgrotendeels leeggelopen is. Ook hij vermeldt niets over aanwezige Palestijnen. Simpel hť! Toch doen de Verenigde Naties, en al die andere huilebalken er alles om IsraŽl weg te zetten als bezetter van Palestijns land.

Arutz Sheva IsraŽl International News publiceerde op 6 februari 2014 een artikel m.b.t. een aantal uitspraken van Sjeik Ahmad Adwan uit JordaniŽ. Volgens deze sjeik meldt de Koran niets over een land dat ĎPalestinaí heet. Wat de Koran volgens hem wel meldt is dat het Heilige Land is toegewezen aan de kinderen van IsraŽl tot de Dag des Oordeels (Sura 5 Verse 21), en dat de Joden de erfgenamen zijn van IsraŽl. ďIk zeg tegen hen die de koran vervormen: Waar halen jullie de naam Palestina vandaan, leugenaars, jullie vervloekten. Jullie vraag naar het land van IsraŽl is een leugen en het vormt een aanval op de koran, op de Joden en hun land.Ē

 

Het is al zo vaak bewezen: alle claims op het land door Arabieren die zich Palestijnen noemen is niets naders dan bedrog. Ze hebben nooit land verloren! Ze hebben nooit land gehad! Het zijn niets anders dan indringers die een land opeisen wat nooit van hen geweest. Het past ook in de videoclips en tirades van Hamas-leiders, die zich er goed van bewust zijn dat ĎPalestijnení nep zijn en toch blijven beweren dat ze 'land hebben verloren'. We hebben hier te maken met een satanische doodscultuur en niet met een volk dat het slachtoffer werd van het verlies van land. Waar moet men anders een maatschappij bij indelen die hun kinderen vanaf de kleuterklas leren hoe zij hun buren moeten vermoorden?

 

De Europese Unie heeft een nieuwe minister van Buitenlandse zaken.

 

De Spanjaard Josep Borrell Fontelles, is op 11-12-2019 benoemd tot buitenlandcoŲrdinator van de Europese Unie. Hij is de opvolger van Federica Mogherini die IsraŽl 5 jaar lang heeft neergezet als de slechterik in het Midden-Oosten omdat de Joodse staat haar smerige spelletjes niet wilde meespelen. In een op haar blog gepubliceerde verklaring maakte Mogherini bekend dat zij IsraŽl beschouwde als de echte onruststoker van het Midden-Oosten. Wel was zij dikke maatjes met de genocidale Iraanse ayatollahs, de Bašl-doodsculturen in Ramallah en Gaza. Zij was naast Barack Hoessein Obama en zijn loopjongen John Kerry, ook de meest uitgesproken voorstander van het gesloten nucleaire nep-verdrag met Iran. Ook verklaarde zij publiekelijk dat de radicale politieke islam een legitieme politieke kracht binnen Europa is.

Gedurende de jaren dat zij de buitenlandse politiek van de EU bepaalde, hielp zij de landrovers in Ramallah 15.000 hectare grond om te toveren tot Palestijns bezit in de zogenaamde C-gebieden. Deze gebieden worden sinds de Oslo akkoorden bestuurd door IsraŽl en bevatten alle Joodse dorpen en steden in Judea en Samaria. Er werden daar duizenden illegale bouwsels opgetrokken met financiŽle hulp van de Europese Unie. Mogheriniís anti-IsraŽl leidde er toe dat zij niet langer welkom was voor officiŽle bezoeken aan de Joodse staat.

De daden van Mogherini zullen net als van al die anderen die de Joodse staat hebben gedemoniseerd, in de hemelse boeken worden bijgeschreven en als de tijd daar rijp voor is, voor de grote witte troon moeten verschijnen en geoordeeld worden op grond van hetgeen in de boeken over hen geschreven staat. Openbaring 20:11 t/m15.

Maar nu is er na de drie voorgaande anti-IsraŽl activisten, Javier Solana, Catharine Ashton en Mogherini een volgende Ďanti-IsraŽl activistí verschenen want de benoeming van Josep Borrell Fontelles belooft bij voorbaad al niet veel goeds voor IsraŽl want hij staat bekend als een vriend van Iran en de ďBende van RamallahĒ. De slechte relatie tussen IsraŽl en de Europese Unie onder Mogherini zal zich voortzetten onder Borrell.

 

Joseph Borell Fontelles, de nieuwe EU-buitenlandchef. - Foto: Ministro de Asuntos Exteriores, Spanje

Fontelles is van 2004 tot 2007 voorzitter geweest van het Europees Parlement en sinds juni 2018 minister van Buitenlandse Zaken van Spanje. Hij wilde al in oktober 2018 dat de Europese Unie eenzijdig een Palestijnse staat zou gaan erkennen. ďHet is duidelijk dat de situatie in Palestina niet kan voortduren zoals het isĒ, aldus Fontelles.

Hij zegt zelfs desnoods tot erkenning te willen overgaan zonder IsraŽl daarbij te betrekken. Hoewel de Europese Unie nog steeds zegt te streven naar een tweestaten-oplossing, vind hij dat er nu eindelijk beslissingen genomen dienen te worden. Ook deze figuur gaat er weer volledig aan voorbij dat de Bašl-aanhangers in Ramallah en Gaza geen enkele intentie hebben om tot vrede met IsraŽl te komen. In de Spaanse digitale krant Republica.com van mei 2018 schreef hij een vernietigend artikel over IsraŽls reactie op de zogenaamde Ďgrote mars van de terugkeerí, het door Hamas georganiseerde geweld langs de grens met IsraŽl in Gaza. Hij sprak van ďvreselijke bombardementenĒ en ďontmenselijking van de PalestijnenĒ in Gaza door een groot deel van de IsraŽlische politieke klasse en samenleving. Ook schreef hij dat Trump 'de oorlogszuchtige arrogantie van Netanyahu aanmoedigde'. In februari 2019, zei Fontelles dat IsraŽl maar moet leren leven met de Iraanse dreiging om het land van de kaart te willen vegen. Zijn uitspraak riep vanzelfsprekend heel wat irritatie op onder de IsraŽlische leiders.

Ook beschuldigde hij Trump ervan de nucleaire deal met Iran om zeep te hebben geholpen zonder rekening te houden met de belangen van de Europeanen en gaf aan te zullen blijven samenwerken met Iran. Fontelles kwam in 2012, in opspraak en werd gedwongen om ontslag te nemen als de president van het Europese Universiteit Instituut vanwege corruptiepraktijken. Een corrupte leider meer of minder maakt Brussel kennelijk niet uit. IsraŽl zal er verstandig aan doen deze figuur van meet af aan de toegang tot het Heilige land te ontzeggen. Het anti-IsraŽl beleid zal Europa uiteindelijk in het gezicht ontploffen. Met de benoeming van Fontelles werkt de Europese Unie gestaag door aan de eigen ondergang. Brussel wenst er geen rekening mee te houden dat ze met hun haat tegen de staat IsraŽl en het Joodse volk de strijdbijl hebben opgenomen tegen de God van IsraŽl en dat kan niet goed aflopen.

Saoedi-ArabiŽ neemt opnieuw gevleugelde Mossad agent gevangen

Voor zover u het nog niet wist: ĎIsraŽl maakt gebruik van diverse soorten zionistische vogels, honden, koeien, slangen, ratten, kwallen en andere dieren om hun vijanden te bespioneren en de stuipen op het lijf te jagen.í En dan zijn er nog de door IsraŽl ontwikkelde Ďhybride dierení waaronder een gemuteerde neushoorn en andere griezels. Het is nauwelijks te geloven maar dit soort absurde berichten halen wereldwijd de krantenkoppen en worden zelfs door velen geloofd en gezien als geheime wapens van de Mossad. ĎDe favoriete vogelsoort van de Mossad is de gier.í Zo heeft Saoedi-ArabiŽ op 11 december 2019, in het noorden van het land opnieuw een gier-spion in de boeien geslagen. Volgens het officiŽle Saoedische rapport was de 'Mossad-agent' voorzien van fotografische -en 'spionage'-apparatuur. Het is niet duidelijk wat het lot van de arme gier is, maar gezien het feit dat er in diverse Arabische landen al een groot aantal van deze 'IsraŽlische spionnen' zijn geŽxecuteerd is dat waarschijnlijk ook het lot van deze gier.

Mossad gier

 

Natuurlijk is deze gier helemaal geen Mossad-agent, maar een vogel met een plaatsbepalingapparaat, dat door de Veterinaire Afdeling van Tel-Aviv Universiteit aan zijn lichaam was bevestigd. De afdeling onderzoekt de migratie van vogels in de regio.

Dit is niet de eerste keer dat er in Saoedi-ArabiŽ een 'Mossad-agent' is gevangen. Zo meldde de Britse omroep BBC op 5 januari 2011 dat Saoedi-ArabiŽ een manke gier zou hebben opgepakt die zou zijn ontmaskerd als spion van de IsraŽlische geheime dienst. Deze gier zou spionageapparatuur aan zijn poten hebben gehad met de woorden 'Universiteit van Tel Aviv'. In Saoedische kranten en op internet wemelde het vervolgens van de complottheorieŽn. Gieren zouden zelfs een hoogte van 11 kilometer kunnen bereiken en zodoende voor de Mossad ideaal zijn bij het verzamelen van allerlei geheime informatie.

Ook deze gier maakte gewoon deel uit van een termijnonderzoek naar vogeltrekpatronen, maar de inwoners van Saudi-ArabiŽ en de aangrenzende landen hadden veel fantastischer ideeŽn. Voor hen was deze vogel een gevleugelde zionistische spion, en zou de zender die het droeg belangrijke geheime informatie naar het 'zionistische regime' hebben verzonden. De Saoedische krant Al Weeam wees erop, dat de gier was neergestreken in de buurt van het huis van een plaatselijke sjeik. De mensen die door de verslaggever van de krant werden geÔnterviewd beweerden dat het Ďagressieve karakter van de vogel en de vieze geur uit zijn bekí het bewijs vormden van een zionistisch complot. Een paar jaar geleden werd in Libanon een Mossad-adelaar gevangen, en werd er onmiddellijk verdacht dat hij deel uitmaakte van een IsraŽlische poging om de Libanese jihad-beweging Hezbollah, de terroristen aan de noordgrens van IsraŽl, te bespioneren.

En wat natuurlijk ook verschrikkelijk is is dat de Mossad haaien heeft opgeleid om toeristen in Egypte te terroriseren door ze armen en benen af te bijten en zodoende het toerisme in het buurland om zeep te helpen. Ook de landrovers in Ramallah zeggen slachtoffer te zijn van de door de Mossad afgerichte dieren. In 2008 meldde het persbureau Palestine Today dat Joodse kolonisten ratten in grote kooien naar het oostelijk deel van Jeruzalem hadden gebracht. Zij zouden de ratten moedwillig in bepaalde woonwijken hebben uitgezet, om de daar wonende Arabieren te terroriseren. Bewoners zeggen enorme ratten te hebben gezien, die immuun waren tegen gif. In andere delen zouden bewoners verwondingen hebben opgelopen door aanvallen van afgerichte wilde zwijnen en giftige slangen die alleen Palestijnen bijten. IsraŽl zou deze slangen trainen om onschuldige Arabische boeren aan te vallen in de gebieden die onder controle van het bewind staan.

Een andere beschuldiging komt van het Bethlehems nieuwsagentschap Maían, en berust op het verhaal van een vrouw uit de omgeving van de stad AriŽl. De vrouw zou door een slang gebeten zijn. De Arabieren in haar omgeving zouden hebben gezien hoe de slang na zijn aanval in de richting van de Joodse plaats AriŽl vluchtte. Volgens hen het overduidelijke bewijs dat het reptiel door IsraŽls bevolking uit AriŽl tegen de Arabieren zou zijn opgehitst. ĎToch knap om zulke dieren zo af te rechten, en ze daarbij ook nog te leren om onderscheid te maken tussen Joden en Arabierení. Men moet IsraŽls vijanden nageven dat ze wel gevoel voor humor hebben!

De inwoners van het dorpje Altinavya in het zuidoosten van Turkije raakten op 20 mei 2012 danig verontrust door een dode Europese bijeneter.

Europese bijeneter

De vogel had namelijk een metalen ringetje om zijn poot met daarop de inscriptie '24311 Tel Avivunia IsraŽl' en werd vervolgens aangezien voor een IsraŽlische spion. De bewoners besloten de politie te informeren nadat ze hadden vastgesteld dat de neusgaten van de vogel wel ongewoon groot waren en misschien wel eens een microchip van de IsraŽlische inlichtingendiensten zouden kunnen herbergen. Het regionale bureau van het Turkse ministerie van Landbouw werd ingeschakeld voor nader onderzoek. Er werden zelfs rŲntgenstralen op de vogel losgelaten. Een functionaris bij het ministerie zei dat het enige moeite had gekost om de lokale politie ervan te overtuigen dat de bijeneter niet op zoek was naar Turkse staatsgeheimen en geen bedreiging vormde voor de nationale veiligheid. Het ringetje had slechts ten doel om de migratieroutes van de vogel in kaart te brengen.

Een andere fabel komt van de terreurbeweging Hamas. De Hamas autoriteiten claimen namelijk op 19 augustus 2015 voor de kust van Gaza een "spionerende dolfijn" gevangen te hebben genomen.

Caught in the act: Zionist spy exposed.Zionistische spionerende dolfijn

Bronnen in Gaza zeggen dat de dolfijn was uitgerust met ďspionage materiaalĒ met inbegrip van cameraís en zelfs een apparaat waarmee dodelijke pijlen afgeschoten konden worden. De dolfijn zou zijn Ďgearresteerdí door de Ezzedine al-Qassan Brigades de militaire tak van Hamas, aldus de IsraŽlische legerradio.

ĎHaaien, vleesetende vogels, duiven, ooievaars en zelfs eekhoorns zijn allemaal dieren die de afgelopen jaren door de Mossad gebruikt zijn om te spioneren.í Sommige dieren zijn zelfs geŽxecuteerd als straf voor het samenwerken met de 'zionistische vijand'. Hoe vreemd het ook mag klinken, de Westerse nepnieuws media neemt deze fabels steeds met veel tam tam over, enkel en alleen om IsraŽl en de Mossad in het bijzonder, in een kwaad daglicht te stellen.

Franklin ter Horst