Uit het nieuws 12-02-2018 (2)

 

Door: Franklin ter Horst

 

Moslimextremist Tariq Ramadan beschuldigd van verkrachting

Een van de gevaarlijkste islamitische leiders Tariq Ramadan, begint van zijn voetstuk te vallen. Hij wordt door de Franse justitie officieel verdacht van verkrachting. Na enkele dagen verhoor en een confrontatie met een van zijn slachtoffers heeft de politie hem opgesloten. Twee vrouwen- waaronder de voormalig salafiste en Tunesische schrijfster Henda Ayari- deden in oktober 2017 aangifte tegen hem. Zij kwamen los van elkaar met soortgelijke beschuldigingen. Tijdens een uitzending op de Franse televisiezender BFMTV vertelt Ayari dat Ramadan haar uitnodigde op haar hotelkamer en haar vervolgens ‘als een wild beest’ besprong en verkrachtte. Zijn tweede beschuldigster, een 45-jarige bekeerlinge die anoniem wil blijven, werd ook toegetakeld in een hotel. Zij zou door hem zijn verkracht en door hem aan haar haren door de kamer zijn gesleurd. Zij beschikt over medisch bewijs van de mishandeling.

Intussen komen er steeds nieuwe aanklachten bij waaronder van vrouwen die beweren dat zij in de jaren tachtig en negentig door hem seksueel zijn misbruikt. Ramadan gaf toen les op een middelbare school in Genéve in Zwitserland. De vrouwen waren destijds tussen de veertien en achttien jaar oud. Minderjarig dus.

Tariq-RamadanMoslimbroederschap extremist Tariq Ramadan

Henda Ayari wordt na haar aangifte geteisterd door doodsbedreigingen op internet. De stroom internetberichten loopt uiteen van doodsbedreigingen tot verwensingen dat ze moet worden verkracht.

 

Er bevinden zich tientallen boeken van deze haatprediker in alle grote boekhandels in Frankrijk. Ramadan was tot voor kort hoogleraar aan de prestigieuze University of Oxford maar is zijn baan inmiddels kwijt.

In 2006 kreeg hij als ’bruggenbouwer tussen moslims en niet-moslims’ op hoge kosten van de Nederlandse gemeenschap -namelijk 200.000 euro per jaar voor één dag per week, en 400.000 euro extra voor debatten en wijkbezoeken- een gasthoogleraarschap aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en trad in dienst als adviseur integratie van de gemeente Rotterdam. Een regelrechte schande!!! Hij werd in 2009 ontslagen vanwege uitspraken over homoseksuelen en omdat hij voor een pro-Iraanse tv-zender PressTV ging werken.

De extremist blijkt vele fans te hebben want meer dan 600.000 mensen volgen hem op Twitter en hij heeft meer dan 2 miljoen volgers op Facebook. Hij vertelde zijn honderdduizenden Europese volgelingen dat seks alleen binnen het huwelijk plaats hoort te vinden. Zijn volgers zijn er zeker van dat hij onschuldig is. In hun commentaren op de diverse sociaal media sites, zijn ze er zeker van allah hem zal beschermen. De vrouwen die zeggen dat ze door hem zijn aangerand, worden leugenaars genoemd of een onderdeel van een samenzwering, tegen de islam. Ook het Franse satirische blad Charlie Hebdo kreeg doodsbedreigingen n.a.v. een publicatie over hem. Ook wordt beweerd dat de aanklacht tegen Ramadan een gevolg is van een zionistisch complot tegen hem en dat de Joden achter de valse berichten zitten. Natuurlijk dat was te verwachten, de Joden zijn immers schuldig aan alles wat er in de wereld gebeurt! Ramadan is een anti-Israël criticus dus vinden zijn volgelingen het logisch dat de Joden er achter zitten.

Velen zien in hem een ‘gematigde’ moslim maar hij is verre van dat. Het gaat om een wolf in schaapskleren. Hij is de kleinzoon van Hassan al-Bana, oprichter van de extremistische Moslim Broederschap, wiens motto luidt: "Allah is ons doel; de profeet onze leider; de Koran onze wet; Jihad is onze weg; sterven voor Allah is onze hoogste hoop." Zijn kantoor ligt in de Parijse buitenwijk Saint Denis; hij heeft 30 boeken geschreven. Deze Moslimbroederschap extremist heeft academische stoelen over heel de wereld, hij is de directeur van de Centrum voor Islamitisch Recht in Doha, Qatar, en de president van het Europese Islamitische Netwerk. Hij legde enige tijd geleden zijn visie voor Europa en Frankrijk uit: "Islam is een Franse religie en de Franse taal is een taal van de islam." Hij verzet zich tegen de assimilatie van Franse moslims in de Franse cultuur en maatschappij. Desondanks sjokken allerlei westerse hielenlikkers en niet te vergeten de media, achter hem aan alsof het om een soort heilige gaat.

Links: Henda Ayari die Ramadan ervan beschuldigd door hem verkracht te zijn.

Hij ontkent het bestaansrecht van Israël en rechtvaardigt het vermoorden van Israëlische burgers. Hij wordt beschouwd als een intellectueel, maar zodra hij met lastige vragen wordt geconfronteerd, vliegen de gefabriceerde leugens over tafel of ontvlucht hij de scene. Een van zijn leugens gaat over Mohammed toen deze in Medina arriveerde. Hier zou hij de Joodse inwoners hebben verwelkomd als onderdeel van de “Ummah” gemeenschap maar daar klopt helemaal niets van. In werkelijkheid heeft hij alle mannen vermoord en hun bezittingen geroofd en vrouwen en kinderen tot slaven gemaakt. Ramadan verspreide ook de leugen dat de moordpartij in Brussel op 24 mei 2014 waarbij vier mensen zijn vermoord waaronder het Israëlisch echtpaar Mira (53) en Emmanuel Riva (54) zou zijn gepleegd door Joodse agenten. Maar de dader was Mehdi Nemmouche een Frans staatsburger van Algerijnse afkomst en lid van de Soenitische terreurbeweging IS(IS).

De wapens die deze moordenaar tijdens de aanslag had gebruikt waren bij zijn arrestatie in Marseille zelfs in een IS(IS)-vlag gewikkeld. Hij blijkt bij deze terreurbeweging gediend te hebben als ontvoerder en folteraar in Syrië. Honderden van dit soort slachters zijn teruggekeerd naar Europa.

Franklin ter Horst