Uit het nieuws 04-09-2017

 

Door: Franklin ter Horst

 

De Palestijnse terreurbeweging Hamas bereid zich voor op de volgende oorlog tegen IsraŽl (deel 1)

Wij lezen er weinig of niets over in de mainstream media, maar de Palestijnse terreurbeweging Hamas en handlangers in Gaza zijn zich druk aan het voorbereiden op weer een oorlog tegen IsraŽl. Na drie vernederende nederlagen in 2009, 2012 en 2014, is de doodscultuur in Gaza van plan om opnieuw een avontuur te beginnen. Dank zei Barack Hussein Obama en de Verenigde Naties leven ze nog en dreigen ze IsraŽl opnieuw met totale vernietiging. Hoewel de mainstream media ons steeds wil doen geloven dat IsraŽl verantwoordelijk is voor de steeds terugkerende oorlogen, moet de oorzaak hiervan toch echt bij Hamas worden gezocht. Dat staat centraal in de ideologie van deze Palestijnse terreurbeweging. Ze koesteren een ingewortelde haat tegen het Joodse volk. Het gaat om een doodscultuur en dat bevestigen ze zelf: 'We hebben geen probleem met de dood. We zijn niet zoals de IsraŽli's. We verlangen naar de dood en het martelaarschap. Elke moeder moet haar kinderen opvoeden met haat voor de zonen van Sion.' Het gaat om een door de duivel gedreven oorlogszuchtige bende die de dood en het martelaarschap tot het hoogst haalbare beschouwen.

De IsraŽlische minister van Defensie Avigdor Liberman waarschuwt Hamas dat IsraŽl geen provocaties vanuit Gaza meer zal tolereren. Tijdens een bijeenkomst van de Knesset over de toekomst van Gaza, zei Liberman: "Wij zullen elke provocatie met harde hand beantwoorden. Er zullen geen compromissen meer gesloten worden en zullen alleen nog consequenties gelden voor iedere provocatie van Hamas. De bal licht bij Hamas, zij moeten beslissen wat ze willen, willen ze van Gaza het Singapore van het Midden-Oosten maken of willen ze Gaza veranderen in Mosul of Raqqa. RuÔnes!Ē Op dit moment leiden ze de bevolking naar opnieuw een bloedige toekomst. Hoe verblindt moet men zijn om niet de haat te herkennen die in Gaza op alle niveaus wordt verspreid en die te vergelijken is met de kwaadaardige haat waar de Naziís een hele generatie mee indoctrineerde. Waar moet men anders een maatschappij bij indelen die hun kinderen vanaf de kleuterklas leren hoe zij hun buren moeten vermoorden?

De leeftijd speelt bij Hamas geen enkele rol wanneer het gaat om haar genocidale doelstellingen m.b.t. het Joodse volk. Hoe jonger ze zijn des te beter werkt de hersenspoeling. Hamas postte een fotoshoot op zijn officiŽle Facebookpagina van een kleine kindsoldaat van de terreurgroep. De kleine jongen, niet ouder dan vijf, is te zien in volle militaire uitrusting en met een echt automatisch geweer, met daaronder de begeleidende tekst: ďDit zijn onze leeuwenwelpen. We hebben ze opgevoed met de liefde voor Jihad en Shahada (martelaarschap-dood)Ē. Palestijnse ophitsing is een misdaad tegen de menselijkheid.

Hamas kleuter televisieFragment uit een kleuterprogramma op de Hamas televisie: ďWat wil jij doen als je groot bent?Ē ďJoden dood schieten.Ē

Met de grootste minachting voor het leven en welzijn van de burgerbevolking in Gaza, werpt Hamas burgers in de strijd als menselijk schild en schieten ze vanachter de ruggen van deze burgers raketten en mortiergranaten af op onschuldige IsraŽlische burgers. Elke dode aan eigen zijde wordt van harte welkom geheten en wordt gebruikt in de wereldwijde propagandaoorlog tegen IsraŽl.

Hamas voert al jaren een wreed terreurregime in Gaza en treedt de mensenrechten met voeten. Ze behoren net als al die andere islamitische barbaren waaronder IS(IS), Al Nusra, Taliban, de Libanese Hezbollah en Boko Haram tot de meest verachtelijke lafaards op aarde. Ze verschuilen zich achter kinderen en vrouwen zodat deze in vuurgevechten de kogels opvangen die voor hen bestemd zijn. Klik hier voor tien jaar Hamas in de Gazastrook.

free-gazaMoslimvrouwen in Gaza betogen tegen de dictatuur en vrouwenonderdrukking van Hamas in de Gazastrook

Operatie ďCast LeadĒ 2008-2009

Drie gevoelige nederlagen op rij 2009, 2012 en 2014 hebben Hamas kennelijk niet op andere gedachten gebracht. Na 5000 raketten op IsraŽlische burgerdoelen zei de toenmalige IsraŽlische minister van Buitenlandse zaken Livni op 27 december 2008, genoeg is genoeg. Dat was voor IsraŽl de aanleiding om onder de naam ďCast LeadĒ Gaza binnen te vallen om Hamas het zwijgen op te leggen. Dat was het begin van een enorme nederlaag van Hamas.

Tegenstanders van Hamas melden vanuit Gaza dat de terreurgroep reeds binnen een paar dagen de controle over sommige districten verloren had. Tijdens de eerste aanvalsgolf had IsraŽl al 50 procent van de raketlanceerinrichtingen van Hamas vernietigd. Hele bataljons waren toen al uitgeschakeld in tientallen vuurgevechten en zelfmoordenaars vroegtijdig onschadelijk gemaakt. Op zoín snelle nederlaag van Hamas hadden Barack Hussein Obama, de Verenigde Naties en de leiders in Brussel niet gerekend. Obama eiste dat IsraŽl de zegevierde opmars tegen Hamas onmiddellijk zou staken om zo totale vernietiging van Hamas te voorkomen. De belofte aan IsraŽl was dat ze er op toe zouden zien dat Hamas zich niet opnieuw zou kunnen herbewapenen. Een belofte die de bedriegers nooit zijn nagekomen. Ze hebben Hamas nadien zelfs alle ruimte gegeven zich te herbewapenen en nieuwe terroristen te ronselen voor een volgende ronde van geweld. Tijdens deze oorlog werden maar liefst tien ziekenhuizen door Hamas gebruikt als wapenopslagplaatsen en schuilplaatsen voor terroristen. Een van de meest leugenachtige rapporten waar IsraŽl na deze oorlog mee te maken heeft gekregen was het 575 paginaís tellende ďGoldstone rapportĒ. Klik hier voor de wonderen die er tijdens deze oorlog zijn gebeurt.

Operatie Pillar of Defense 2012

Tijdens Operatie Pillar of Defense, de oorlog van 2012 zaten de Hamasleiders in hun bunkers om van daaruit vrouwen en kinderen de opdracht te geven zich naar wapenopslagplaatsen te begeven om als menselijk schild te dienen. De hele wereld heeft kunnen zien hoe IsraŽl ondanks de maandenlange raketbeschietingen vanuit Gaza zich heeft ingehouden. Een miljoen IsraŽlische burgers lagen continu onder vuur van het geboefte in Gaza. Obama zweeg, Ban Ki-Moon de grote baas van de Verenigde Naties zweeg en Europa zweeg. Geen enkel land in de wereld zou zoveel geduld hebben gehad als IsraŽl.

Net als tijdens de oorlog van 2009, maakten ook tijdens deze oorlog diverse nieuwsleveranciers zich schuldig aan mediafraude door gemanipuleerd beeldmateriaal te gebruiken om hun anti-IsraŽl verhalen kunstmatig op te smukken. Diverse nieuwsleveranciers kwamen met pakkende fotoís van ruÔnes waarin speelgoed opdook dat vrijwel nagelnieuw en ongeschonden uit de puinhopen werd opgedoken. Fotoís van het slagveld van SyriŽ werden op Gaza geplakt en meer van dit soort smeerlapperij.

 

Operatie Protective Edge 2014

 

Wat zich in 2009 en 2012 voordeed, herhaalde zich in 2014 gedurende ďOperation Protective EdgeĒ (Operatie Beschermende Rand) van 7 juli tot 26 augustus 2014. Na dagen van wachten en overleg, gaf de IsraŽlische premier Benjamin Netanyahu op de avond van 17 juli opdracht grondtroepen in te zetten om onder andere terreurtunnels en raketlanceerinstallaties van Hamas en andere terreurgroepen in Gaza onschadelijk te maken.

Terwijl IsraŽl al meerdere weken werd bestookt met raketten vanuit Gaza en de IsraŽlische regering besloot niet langer lijdzaam toe te willen zien, eiste Barack Hussein Obama opnieuw van IsraŽl onmiddellijk te stoppen met aanvallen op posities van Hamas. Ook Ban Ki Moon probeerde Hamas van de ondergang te redden. IsraŽl eiste van Obama Hamas te ontwapenen maar de IsraŽl hatende grote baas in Washington, noemde dat een Ďzorg voor latere tijdí. Hij stuurde zijn loopjongen John Kerry vervolgens naar de regio compleet met een reddingsboei om Hamas te behoeden voor een totale ondergang, en een gift van 47 miljoen dollar. De anti-IsraŽl goeroes op het VN podium beschuldigden de Joodse staat van Ďonbeheerste agressie- monsterachtige moordpartijen-massaslachtingen en misdaden tegen de menselijkheid. Een heel leger van door haat gedrogeerde antisemitische breinen kregen op de diverse tv-zenders weer volop de ruimte het publiek te trakteren op ranzige en ordinaire leugens.

De media publiceerde afbeeldingen van vluchtende families uit verwoeste plaatsen in SyriŽ met begeleidende teksten dat het ging om slachtoffers van IsraŽlische bombardementen op burgerdoelen in Gaza.

Syrisch gezin op de vlucht in Aleppo, SyriŽ, geplakt op Gaza.

Allerlei feiten werden weggelaten zoals het veelvuldig gebruik van menselijke schilden, het op grote schaal gebruiken van moskeeŽn, scholen van de UNRWA, huizen van gewone burgers en ziekenhuizen als wapenopslagplaatsen van waaruit raketten werden afgevuurd op onschuldige IsraŽlische burgers.

Ze vertelden niets over de honderden gewonden uit Gaza die in IsraŽlische ziekenhuizen werden behandeld. Ze vertellen ook niet dat het IsraŽlische leger een veldhospitaal had opgezet om gewonde burgers uit Gaza op te vangen. Wat ze wel dagelijks lieten zien was de door Hamas voorgekauwde zeer succesvolle ďdode kinderen strategieĒ: ďplaats zoveel mogelijk kinderen in de vuurlinie en geef IsraŽl de schuld van alle doden, en zorg ervoor dat de internationale media het allemaal publiceertĒ. Ze verzwegen dat Hamas-terroristen zich voortbewogen in ambulances zoals hier te zien is. Wie de Nederlandse tv Ė en trouwens ook de BBC, CNN en de extremistische moslimzender Al-Jazeera volgde, kreeg geen enkele informatie over de echte oorlog die gaande was. Zelden hebben de media hun taak Ė waarheidsvinding Ė zo verkwanseld. Al-Jazeera, bleek net als in 2009 en 2012 opnieuw een regelrechte propaganda-arm van Hamas. Met name deze zender trakteerde de kijkers op een stortvloed van anti-IsraŽlische propaganda en misselijkmakende beelden van gewonde en gedode kinderen.

Wat ook opviel was dat de internationale Ďnieuwsbrengersí zelden iets melden over het aantal gedode terroristen in Gaza. Alle slachtoffers die een natuurlijke dood stierven, die omkwamen door onderling geweld, burgers die als menselijke schilden werden gebruikt, "collaborateurs," die werden geŽxecuteerd en mislukte raketlanceringen waarbij diverse doden vielen, werden valselijk aan IsraŽl toegeschreven.

Gewonde IsraŽlische militairen die in ziekenhuizen werden behandeld, vertelden schokkende verhalen aan hun ouders zoals het gebruik van jonge kinderen door Hamas. Ze hebben jonge kinderen gezien in de wijk Sheijaya in Gaza met wapens in hun handen om daarmee IsraŽlische militairen aan te vallen. Een van de militairen vertelde dat een terrorist in hun richting rende met een baby op zijn arm en een geweer in zijn andere hand. Op een enkele uitzondering na hebben de internationale Ďnieuwsbrengersí er bewust voor gekozen het terreurspel van de in luxe badende Hamasleiders kritiekloos mee te spelen en de waarheid over wat er werkelijk aan de hand is, te verzwijgen

Aartsbisschop Alexios, de oudste christelijke leider in Gaza, maakte in een interview met CBN news bekend, dat Hamas-terroristen raketten op IsraŽl hadden afgevuurd vanuit het terrein van zijn kerk, zelfs terwijl de gebouwen werden gebruikt als schuilplaats voor burgers. Het zijn meedogenloze, door Iran, Turkije en Qatar gesteunde slachters, meesters in het vermoorden van onschuldigen, ook wanneer het hun eigen burgers betreft. Er zijn maar liefst 18 oorlogsmisdaden door Hamas geconstateerd voldoende om ze voor een oorlogstribunaal te dagen. Zo vuurde Hamas maar liefst 130 raketten en mortieren af vanuit ziekenhuizen.

De God van de Legermacht van IsraŽl

Kolonel Ofer Winter, bevelhebber van de Givati Infantry Brigade, schreef ongekende woorden van aanmoediging voor zijn soldaten: "De geschiedenis heeft ons verkozen om speerpunt te zijn in de strijd tegen de terreurvijand 'Gaza', dat de God van de legers van IsraŽl tart, lastert en vervloekt." Het waren woorden uit het Bijbelboek 1 SamuŽl met betrekking tot de strijd tussen David tegen Goliath: 1 SamuŽl 17:10 Ook zeide Filistijn (Goliath) Ik tart heden de slagorden van IsraŽl: geef mij een man dat wij samen strijden. Winter voegde hier een kort gebed aan toe: "Hoor, IsraŽl: de Here is onze God; de Here is een!' (Deut. 6:4)." De brief eindigde met een wens voor de vervulling van het vers "want de Here, uw God, is het, die met u gaat om voor u te strijden tegen uw vijanden, ten einde u de overwinning te geven (Deut. 20:4)"Zie deze korte video, hoe de IsraŽlische soldaten zich voorbereiden op hun taak. Ze houden elkaar vast, dansen en zingen: 'IsraŽl, vertrouw op God, Hij is onze helper, Hij is onze Redder'. Deze mannen beschermen hun land en zijn inwoners Ė kinderen, vrouwen, mannen, ongeacht hun godsdienst Ė met hun leven. Tijdens de oorlog Protective Edge oorlog werden 67 IsraŽlische soldaten gedood en 6 burgers.

Israeli soldiers weep at the grave of Israeli Sgt. Adar Barsano during his funeral on Sunday, July 20, in Nahariya, Israel.IsraŽlische militairen huilen bij de begrafenis van Sgt. Adar Barsano op zondag 20 juli, in Nahariya.

Franklin ter Horst