Terreuraanslagen in Parijs

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 23-11-2015)

Wat Israël al tientallen jaren meemaakt, begint ook Europa in toenemende mate aan de lijve te ondervinden. De aanslagen in Parijs in 2015 zijn slechts voorbodes van gruwelijkheden waarmee de Europese bevolking te maken zal krijgen. Hollande, Kerry, Obama, Rutte allemaal zeggen ze dat deze moordende barbaren niets met de islam van doen hebben. Zij weten kennelijk exact wat er in de Koran staat terwijl diverse imams zeggen dat hun heilige boek maar één uitleg kent. Ook uit een onderzoek in Saoedi-Arabië is gebleken dat 92% van de Saoedi’s vindt dat IS(IS) zich geheel conform de koran gedraagt. Volgens de Egyptische tv-presentator Ibrahim Issa – durft niemand toe te geven dat de misdaden van IS(IS) gebaseerd zijn op islamitische bronnen. Klik hier om te zien en te horen wat de ‘vredelievende’ islam verder van plan is.

Federica Mogherini, vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid namens de Europese Commissie, noemt de ‘politieke islam’ een belangrijk onderdeel van de toekomst van Europa. Volgens haar hoort: ‘de islam bij Europa en heeft het een plek in de Europese geschiedenis, in onze cultuur, in ons voedsel, en –wat het belangrijkste is- in Europa’s heden en toekomst.’

Volgens Federica Mogherini hoort de islam bij Europa

Mogherini vindt dus dat de islam, mede de toekomst is van Europa. Maar de islam wil geen onderdeel van de toekomst van Europa uitmaken, maar wil heel Europa onder het juk van de islam brengen. Zie maar eens wat een imam daarover in Frankrijk te zeggen heeft notabene op de dag van de aanslagen : wij willen dat onze kinderen Frankrijk zullen regeren – zegen de Jihad strijders. En deze haatprediker is beslist niet de enige. De verdwaasde leiders in Brussel weigeren te erkennen dat al die jihadisten zo nauwkeurig mogelijk alle in de Koran geschreven regels en geboden opvolgen. Klik hier maar eens wat ex-moslims over de Koran te vertellen hebben. De aanslagplegers laten er geen twijfel over bestaan wanneer ze bij de gruwelijkste slachtpartijen schreeuwen hoe groot hun god is. Het zijn extremisten binnen de islam die in naam van hun profeet en teksten uit de Koran citerend, veroveren, onderdrukken, slachten en verkrachten al ruim 1400 jaar lang. Er zijn sinds 9 september 2000 al 27623 aanslagen (stand 15 januari 2016) door islamitische extremisten uit naam van hun geloof gepleegd.

IS(IS) heeft de aanslagen in Parijs opgeëist en dreigen met meer aanslagen. Aanhangers van deze terreurgroep en andere extremistische groeperingen hebben de terroristische aanslagen op Twitter bejubeld. Na de Franse misdaden in Mali en de bombardementen in Syrië en Irak is de strijd nu begonnen, klonk het op zondagochtend 15 november in een tweed. Het zal niemand verbazen dat ook in Nederland moslimjongeren enthousiast en met leedvermaak hebben gereageerd op de aanslagen in Parijs, en deze zelfs als een grote overwinning hebben gevierd. Zo werd de minuut stilte op tal van Nederlandse scholen verstoord door moslimjongeren, die ‘Allahu Akbar’ schreeuwden en zeiden dat de jihad nu eindelijk ook in Europa is gekomen. En dan de Turken! Tijdens de oefeninterland tegen Griekenland werd er een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Tienduizenden Turken begonnen echter met het zingen van het islamitische jihadlied ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ – kortom: ze brachten massaal een ode aan de daders. Volgens Infowars verslaggever Paul Joseph Watson is niet alleen de ‘radicale’ islam het probleem, maar de hele islam. 

Wat ook opvalt, is dat de wereldleiders de naam IS(IS) hebben vervangen door de term Daesh. Vooral Barack Hussein Obama en zijn trekpop John Kerry gebruiken deze term veelvuldig. Men wil kennelijk vermijden IS(IS) in verband te brengen met de islam want de terreuraanslagen hebben volgens hen immers niets met de islam van doen. Dus geen IS(IS) maar Daesh. Maar ook in Daesh komt het woord islam gewoon voor. Politici die het Beest niet bij zijn naam durven noemen dienen gewantrouwd te worden.

Er heel wat voorbeelden van allerlei zieke geesten die Israël ervan beschuldigen achter de aanslagen in Parijs te zitten. Zo staat ook Zweden al jaren bekend vanwege anti-Israël activiteiten. De huidige Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallstrom vergelijkt de moordaanslagen met de nood van de Palestijnen in Israël. Prompt werd zij in twitterberichten van de terreurbeweging Al Fatah en van de “Bende van Ramallah” officieel geadopteerd voor hun politieke doeleinden. Walström bevordert dus de politieke agenda van de Palestijnen tegen Israël. Ook de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Ierland, Dermot Ahern, noemde: 'ISIS het gevolg van het Israëlisch-Palestijns conflict. (...) Dat is de bron van de problemen in deze regio.' In Israël is men al lang niet meer verbaasd over dit soort krankzinnige standpunten. Ze nemen het op voor de landrovers in Ramallah maar mocht er ooit een Palestijnse staat komen dan zal die worden geregeerd door boeven van hetzelfde soort als die verantwoordelijk zijn voor de moordaanslagen in Parijs. Klik hier voor zo maar een voorbeeld van een moordpartij op donderdag 19 november. Zie ook deze video waarin een vrouw probeert veiligheidsagent neer te steken.

Een Israëliër die undercover is gegaan onder radicale moslimgroepen in Europa, geeft in een viertal video’s een duidelijk beeld over wat er leeft binnen de islamitische gemeenschappen in Europa. Deze video is het eerste deel van Israëlische documentaire makers Zvi Yehezkeli en David Deryi omtrent de radicalisering van moslims in Europa. De film is Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld. De filmmaker kon zich dankzij zijn vloeiende kennis van de Arabische taal, moeiteloos mengen in de moslimgemeenschappen in de zogenoemde “no-go zones” van Zweden en Frankrijk en aldus van binnenuit een blik werpen wat leeft binnen islamitische geesten. De volgende drie delen zijn hier te bekijken: Deel 2; Deel 3 en Deel 4.

Op het moment dat de terroristen schietend het Bataclan theater in Parijs binnenkwamen was de  Eagles of Death Metal Band net begonnen met een van hun oude composities, 'Kiss the Devil', van hun album Peace Love. Het auditorium veranderde vervolgens in het domein van de duivel. Eén getuige beschreef het als 'de hel'.

Terug naar: Inhoud