Satans barbaren

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 18 augustus 2014) (Laatste bewerking: 9 september 2017)

 

Voor een groot aantal Bijbeldeskundigen lijdt het geen twijfel dat de wereld zich in de richting van de een of andere immense catastrofe beweegt. Nog nooit is de wereld getuige geweest van zoveel onheilspellende ontwikkelingen en zulke snelle veranderingen. Deze ontwikkelingen geven het gevoel dat er een crisis dreigt. De wereld lijkt op een reusachtige machine die aan het dol draaien is. Hoe lang zal het nog duren voordat het tot een uitbarsting komt? Diverse Bijbelse profetieën en het Bijbelboek Openbaring maken duidelijk dat er een moment zal komen waarin het huidige wereldbestel volkomen vast zal lopen en apocalyptische scenario’s zich zullen openbaren. De Bijbelse profeten voorzegden de opkomst en de ondergang van elk groot wereldrijk in het verleden, maar ook toekomstige gebeurtenissen tot in detail. Zij kwamen niet aandragen met vage of algemene voorspellingen die aan alle omstandigheden konden worden aangepast.

Wanneer we de beelden van de moordende slachters van IS(IS) in Syrië en Irak zien, lijkt het alsof de “overste van deze wereld” zoals de Here Jezus satan in Johannes 12:31,14:30,16:11 noemt, zijn hellehonden op de aarde heeft losgelaten. Wat deze hysterische meute aanricht is een kopie van wat door Mohammed werd gesticht. De ‘profeet’ stichtte een religieuze tirannie wat door de meedogenloze monsters van IS(IS) op een meer dan gruwelijke manier wordt toegepast.  Het gaat om een goed geoliede moordmachine met als leider Abu Bakr al-Baghdadi een door Amerika in 2009 vrijgelaten moslimjihadist. De dood van deze schurk is al vele malen gemeld, zowel door Rusland als Iran en Syrië. Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten kwam op 11 juli 2017 met het bericht dat hij in Syrië om het leven zou zijn gekomen maar echt bewijs is nog niet geleverd.

Dit moet hem zijn, de van de duivel bezeten Abu Bakr al Baghdadi.

Baghdadi werd gevangen gehouden in Camp Bucca een detentie faciliteit in Irak en was één van de gevangenen die in 2009 in opdracht van de narcist Barack Hussein Obama is vrijgelaten. Voor velen is het nog steeds een volslagen raadsel waarom Washington deze schurk, toen nog een Al-Qaeda leider, heeft vrijgelaten. Na zijn vrijlating splitste hij zich af van Al-Qaeda en formeerde IS(IS) later omgedoopt tot simpelweg, “Islamitische Staat” (IS) waarbij hij zichzelf tot Kalief Ibrahim uitriep. Hij zegt dat IS(IS) zich opmaakt voor een apocalyptische strijd tegen het Westen en dat dit de laatste oorlog is en de Dag des Oordeels nadert. Het aan IS(IS) gelieerde persbureau Amaq meldt dat Abu Bakr al-Bahgdadi zou zijn gedood tijdens een luchtaanval van de coalitie in Raqqa. Het Britse medium Mirror zegt dat een andere bron meldt dat al-Baghdadi is gedood in Mosul in Irak. Iraakse veiligheidsbeambten zeggen in een verklaring dat een „Iraaks vliegtuig Baghdadi’s convooi heeft geraakt” toen het op weg was naar een vergadering van IS-leiders.

Volgens diverse bronnen bevinden er zich 30.000 jihadisten binnen de gelederen van de IS(IS) in Syrië en Irak afkomstig uit honderd landen waaronder uit Nederland. Ook de voormalige Sovjet republieken Uzbekistan, Tajikistan, Kazachstan, Turkmenistan en Kirgizië, zijn met 4000 jihadisten ruimschoots vertegenwoordigd.

Er hebben zich circa 5000 jihadisten uit het noordelijk deel van Afrika aangesloten bij onder meer IS(IS) en Jabhat al-Nusra in Syrië en Irak. De grootste groep is afkomstig uit Tunesië (3000), gevolgt door Marokko (1500) en Algerije (500-800). Na zich aanvankelijk bij Al-Qaeda te hebben aansloten, is het merendeel overgestapt naar IS(IS) vanwege de hoge salarissen en het ‘succes’ van deze barbaren. ISIS betaald salarissen van 2000-3000 dollar per maand, afhankelijk of men getrouwd is en kinderen heeft.

 

Er bestaan duidelijke aanwijzingen dat IS(IS) net als de terreurbeweging Al-Qaeda een product van de CIA is, de Amerikaanse geheime dienst. In talrijke actuele berichten staat dat diverse splintergroeperingen van het zogenaamde Vrije Syrische Leger in grote getale naar IS(IS) overlopen en daarbij hun moderne wapens meenemen, die hen door de VS ter beschikking zijn gesteld. Eén ding is duidelijk geworden: in hun niet te stoppen streven naar een regeringswisseling in Syrië zijn de VS en hun bondgenoten openlijk bezig moordenden bendes te ondersteunen die in de vorm van IS(IS), het Al-Nusra-Front en Al-Qaida nu tot terreurorganisaties zijn samengesmolten die de hele wereld bedreigen.De CIA is zeer nauw betrokken bij alle operaties. Zelfs de Palestijnen geloven dat IS(IS) een product van de CIA is. In deze video legt de Russische leider Poetin uit wie IS(IS) in het zadel geholpen heeft en van wie ze tot op de dag van vandaag steun genieten. Daarnaast legt Poetin uit dat de huidige imperialistische rol die de VS op het wereldtoneel speelt niet alleen schadelijk is voor de wereld maar ook zeer schadelijk is voor de VS zelf. Dat Obama betrokken is geweest bij de creatie van IS(IS) blijkt ook uit e-mails die door Hillary Clinton zijn ontvangen. Klik hier voor nog meer bewijs.

 

IS(IS): “Wij worden door de Amerikaanse overheid gefinancierd via Zwitserse bankrekeningen” dat zegt Scott Bennett in een op zondag 3 mei uitgezonden programma The Common Sense Show. Het Amerikaanse leiderschap bestaat uit niets anders dan een bende criminelen. De Amerikaanse grondwet wordt door deze figuren met voeten getreden en de bevolking op een schandalige manier voorgelogen waarbij men zich verzekerd weet van hulp van de verschillende nieuwsmedia. Deze criminelen deinzen nergens voor terug en eigenen zich het recht toe overal ter wereld in te grijpen en moorden te plegen wanneer hen dat zo uitkomt. De Obama administratie dient niet het Amerikaanse volk, maar zijn satanisten die bereid zijn de hele wereld in chaos te storten. Henry Kissinger, één van de sterren aan het Rockefeller front en één van de belangrijkste beleidsmakers binnen de NWO, bevestigde tegenover Fox News dat de ‘complottheorie’ dat IS(IS) bewapend werd door Amerika (hoogstwaarschijnlijk door de CIA) inderdaad klopt. Iraakse overheidsofficials verklaarden al in maart 2015 bewijzen te hebben dat dit wel degelijk met opzet is gebeurd. Obama gaf op 14 juli 2015 het trainen van IS(IS) zelfs toe terwijl hij sprak vanuit Washington over het 10-jarig bestaan van de London 7/7 bomaanslagen.Of gaat het om een verspreking? Klik hier voor de video.

 

Volgens onderzoeksjournalist en bestseller auteur Nafeez Ahmed is er een rapport van het Pentagon uitgelekt waarin bevestigd wordt dat IS(IS) met steun van met name Turkije en Saudi Arabië door Amerika werd gecreëerd om tegen de Syrische president Assad te vechten. Voormalig hoofd van de Turkse nationale politie Ahmet Sai Yayla, heeft bevestigd dat Erdogan IS(IS) steunt en heeft bewapend, met als doel de regio te destabiliseren en de Turkse invloed te vergroten. Ook gebruikt Erdogan IS(IS)  om zijn politieke tegenstanders te marginaliseren. Yayla heeft voor zijn onthullingen een hoge prijs moeten betalen: zijn 19 jarige zoon werd gearresteerd. Een advocaat kan hij niet krijgen, want niemand durft het nog openlijk tegen de overheid en Erdogan op te nemen. In een interview met INSURGE onthult Yayla dat hij door zijn functies zelf moest toezien hoe de Turkse overheid op hoog niveau IS(IS) ondersteunt, en hij zelf het bevel kreeg om IS(IS) terroristen in Turkije te beschermen (!) en kosteloos medisch te laten behandelen. Gewonde IS(IS) terroristen werden met vrachtwagens met Europese kentekens naar Turkse ziekenhuizen vervoerd. Zijn ervaringen en kennis tekende Yayla op in het boek ‘IS-afvalligen: Inside verhalen uit het terroristische Kalifaat’, dat hij samen met professor Anne Speckhard, een NAVO- en Pentagon adviseur die gespecialiseerd is in de psychologie van radicalisering, heeft geschreven.

In de Turkse stad Konya bevinden zich complete IS(IS) -fabrieken waar ‘hellevuur’ bommen en raketten worden gemaakt, en waar honderden IS(IS) leden vrijelijk kunnen werken. Volgens Yayla zijn met deze bommen al talloze Syrische mannen, vrouwen en kinderen gedood. In Gaziantep staat een fabriek waar al meer dan 60.000 IS(IS) ‘uniformen’ zijn gemaakt. IS(IS)-terroristen wonen daar met elkaar in appartementen en doen niet eens meer moeite zich anders voor te doen, zo zeker en veilig voelen ze zich vanwege de bescherming door de politie en het leger.Turkije, dat het op één na grootste NAVO leger heeft, is openlijk een veilige haven voor jihadisten geworden, besluit Yayla. Ook de enkele jaren geleden aan het licht gebrachte diefstal en smokkel door IS(IS) van ruwe olie met Turkse tankwagens naar Turkije blijkt te kloppen. Het grootste deel van deze gestolen olie gaat echter naar Irak, waar het met Iraakse olie wordt gemengd. IS(IS) heeft op deze wijze al miljarden verdiend, waardoor het de terreuroorlog nog steeds kan volhouden.

Dit verklaart voor een groot deel het succes van dit satansgebroed. Elke vorm van barbarij door deze religieuze waanzinnigen wordt toegestaan. De groep heeft ook duidelijk gemaakt dat het een wereldwijde oorlog als haar missie ziet. Ze hebben op een wereldkaart aangegeven waar ze hun kalifaat willen vestigen. Het betreft het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Spanje, Griekenland, Pakistan, Georgië, China en delen van Rusland. Ook roepen ze op om Rome aan te vallen. Daarnaast is één van de verklaarde doelen de ‘bevrijding’ van Jeruzalem en het uitroeien van alle Joden in het Midden-Oosten. IS(IS) laat op minstens 10 verschillende video’s zien hoe vele honderden van hun in het zwart geklede slachters, met hun trouw aan Allah en Mohammed op hun voorhoofden of armen geschreven, op weg zijn om de staat Israël aan te vallen. Hun belangrijkste doelwit: Jeruzalem, dat ze ‘een brug naar de islam’ noemen.dreigt met geweld tegen Israël, maar wel dat dit tegelijkertijd vanuit vier landen gebeurt. In alle video’s die zijn gepubliceerd wordt verwezen naar de Palestijnse kwestie, Jeruzalem en de timing van de geplande aanval, en is in het commentaar te horen dat dit tuig de Palestijnen niet is vergeten en hen niet langer zal negeren. ‘We komen eraan, en we komen heel snel.’

Terwijl deze video’s  niets aan duidelijkheid te wensen overlaten, zijn er omhoog gevallen niksnutten die de haatbaarden van IS(IS) een complot van de zionisten noemen, zoals Yamina Haifi, voormalig PvdA raadslid in Den Haag. “ISIS heeft niets met Islam te maken.. is een vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken”, luide haar twitterbericht van 12 augustus. Het gaat hier om een ambtenaar van justitie die zich als een islamitische antisemitische mol gevestigd heeft in de hoogste instellingen van het land. Na een golf van kritiek, deed ze een poging haar straatje schoon te vegen door te zeggen dat ze deze uitspraak niet zelf had verzonnen maar een artikel over dit zionistische complot op internet had gelezen!!! Nu is het wel zo dat het op internet barst van de randdebielen die achter ieder boom een zionist (Jood) zien staan. Krankzinnigheid of collectieve psychose is wat dit soort figuren drijft. Wat Yamina Haifi verkondigt riekt naar antisemitisme en het aanzetten tot Jodenhaat. De propagandamachine van nazi-Duitsland had dit niet beter kunnen bedenken. Ook de media blijven het publiek misleiden, de waarheid verdoezelen, en daarnaast vindt een deel van de totaal onbekwame Nederlandse volksvertegenwoordigers dat de burgers de islam dienen te omarmen net zoals zij dat doen.

 

Na de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley, zei ‘imam’ Obama dat IS(IS) niets te maken heeft met de islam om zodoende deze doodscultuur van alle blaam te zuiveren.  “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van IS(IS) waren moslims” aldus Obama. Wat Obama hier beweert is niets anders dan ontkenning van de ware feiten want IS(IS) is wel degelijk islam net als al die andere terreurgroepen volgelingen van deze ‘religie’ zijn. Al-Qaeda, Hamas, de Moslimbroederschap, Al-Shabab, Hezbollah, de Afghaanse en Pakistaanse Taliban, Al Nusra, allemaal islamitische terreurgroepen die met de koran in de hand massale slachtpartijen aanrichten onder anders denkenden. Ook de Dalai Lama, David Cameron, Tony Blair, Paus Franciscus en diverse anderen zijn dezelfde visie toegedaan als Obama en weten kennelijk exact wat er in de Koran staat terwijl de overgrote meerderheid van de moslims vindt dat hun heilige boek maar één uitleg, de letterlijke, kent.

 

IS(IS) wil een kalifaat onder de sharia stichten, beide begrippen zijn niet alleen ontegenzeggelijk islamitisch, zij zijn zelfs uitsluitend islamitisch. De koran is het instructieboek, mede met de overige ‘heilige‘ islamitische geschriften, die al 1400 jaar de leidraad vormen voor moslims. Onthoofding, verkrachtingen andere gruwelijke misdaden gebeuren volgens een vastomlijnde strategie om daarmee angst aan te jagen en hun zodoende hun superioriteit te bewijzen. Bij iedere gruwelijke moordpartij schreeuwen ze om het hardst hoe groot hun god is om daarmee uiting te geven dat niemand hen iets kan maken. Door hun god gunstig te stemmen bidden ze voordat ze aan hun gruwelijke moordpartijen en verkrachtingen beginnen en denken daarmee  een goede daad te verrichten Ze wanen zich superieur aan alles en iedereen. Maar wat ze aan het doen zijn is niets anders dan een misdadig plan om de wereld te onderwerpen. Volgens de huidige Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan bestaat er geen andere islam dan die ene die men overal ter wereld aanhangt. IS(IS) maakt daarbij geen uitzondering.

 

Volgens Robert Spencer is het wringende punt dat het veel gecompliceerder is dan de president voorstelt. Als IS(IS) zo helder en duidelijk de principes van de islam schendt, dan zouden er geen honderden westerse moslims op reis gaan om zich bij haar aan te sluiten. Als IS(IS) werkelijk zo onislamitisch zou zijn, vraagt Spencer zich af, hoe kan het dan dat zij zichzelf “Islamitische Staat” noemt? Dat wil zeggen, hoe kan zij onder de moslims zo´n aantrekkingskracht ontwikkelen? Obama en andere leidende politici van het Westen staan er steeds opnieuw op dat IS(IS) niet islamitisch is. Ze weten echter op geen enkele manier de teksten en de leerstellingen van de islam uit te leggen, waarnaar de “Islamitische Staat” verwijst om haar daden te rechtvaardigen. Er kunnen derhalve grote vraagtekens geplaatst worden bij hun eigen eerlijkheid en competentie.Dat mag ook blijken uit het feit dat John McCain al in 2013 als afgezant van Barack Hussein Obama, een geheime ontmoeting had met de leider van IS(IS), Abu Bakr al-Baghdadi, om te praten over de levering van wapens, training en geld aan de “rebellen”. Nu de Russen zijn begonnen stellingen van de islamitische terreurgroepen in Syrië te bombarderen, roept de malloot John Mc Cain om in actie te komen en de ‘rebellen’ (lees koppensnellers)  in Syrië te bewapenen met raketten zodat ze Russische vliegtuigen uit de lucht kunnen schieten.

Uit de hele Midden Oosten politiek van Obama blijkt dat hij een Moslimbroeder is. Pamela Geller heeft ooit de retorische vraag gesteld wat een moslimbroeder qua Midden-Oostenpolitiek anders gedaan zou hebben dan Obama. Het antwoord luidt: niets. Obama voert zuivere islamistische politiek in het hele Midden-Oosten.

Screenshot 10

Zie hier, John McCain op bezoek bij de leiders van IS(IS) om de groeten van de grote baas uit Washington over te brengen.

 

Volgens een geloofwaardige bron uit de kring van de invloedrijke Saudisch-Libanese miljardair en voormalig premier van Libanon Saad Hariri heeft de Atlantische Raad, een denktank van de VS en de NAVO, op 22 en 23 november 2013 op een conferentie in Istanbul (Turkije)achter gesloten deuren besloten groen licht aan IS(IS) te gegeven om een ‘heilige oorlog’ te beginnen in Irak. De bron onthulde tevens dat de Amerikaanse ambassadeur in Turkije, Francis Riccardione, de belangrijkste coördinator van de militaire opmars van Daaisch, de Arabische afkorting voor ISIS, was. Steven Kelly, een voormalige CIA-medewerker, verklaarde op 28 augustus 2014 dat IS een ‘volledig kunstmatig geschapen vijand is. De financiering is compleet afkomstig uit de VS en zijn bondgenoten, en het voorstel van veel mensen dat deze vijand in Syrië en Irak moet worden aangevallen is een farce, want wij hebben deze vijand duidelijk zelf gecreëerd. Wij controleren hen, en nu lijken we het onaangenaam te vinden deze groep als legitieme vijand aan te vallen.’

Klik hier voor een boodschap aan Obama van een ex-moslim over de ware aard van de islam. Obama vereenzelvigt zich steeds vaker en openlijker met de moslimwereld. Volgens experts is dat ook geen wonder omdat hij zelf een moslim is. Zo draagt hij al 30 jaar een gouden ring met daarop de tekst 'La Ilaha Illallah, oftewel 'Er is geen god dan Allah'. De inscriptie 'Er is geen god dan Allah' is één van de vijf pilaren van de islam, en wordt gevolgd door 'en Mohammed is zijn profeet. Ook zit hij achter de Moslimbroederschap samenzwering. Scull&Bones satanist John Kerry noemde op 3 september 2014 de islam een religie van vrede gebasseerd op waardigheid voor alle mensen.De ware feiten vertellen echter een heel ander verhaal want sinds het bestaan van de islam zijn er 300 miljoen mensen in naam van Allah vermoord. Sinds de aanslagen van 9 september in 2001, hebben moslims maar liefst 23.000 terreurdaden gepleegd in meer dan 60 landen. Klik hier om te zien en te horen wat de ‘vredelievende’ islam verder van plan is.

 

ObamaKenya

Obama als moslim in zijn jongensjaren.

Op woensdagavond op 20 augustus 2014 was Arie Boomsma te gast in het EO programma Knevel en Van den Brink. Ook dit uilskuiken wist te vertellen dat de terreur van IS(IS) niets te maken heeft met de islam. Hij maakte zelfs de idiote vergelijking met homohaat binnen het christendom – ook dat had niets met zijn geloof te maken. Ook de ‘islamkenner’ Rena Netjes zat mee aan tafel en viel Boomsma bij, driftig en nogal selectief naar de koran verwijzend. Als het over Joden en hun Staat Israël gaat dan kent de boosaardige paranoïde fantasie geen grenzen meer. Bovendien heeft men blijkbaar ook nooit bewijzen nodig die dergelijke onzinnige uitspraken ondersteunen.Als het over Joden gaat gelooft iedereen klakkeloos wat er over hen wordt beweerd. Hoe absurder de bewering of leugen des te gretiger wordt ze geloofd en overgenomen.Wie kent inmiddels niet de gekende samenzweerderstheorie van de meute Jodenhaters dat alles wat er op deze wereld gebeurt de schuld van de Joden is ! In een kolom gepubliceerd op maandag 1 september 2014 beschuldigde ook de voormalige communistische Cubaanse leider Fidel Castro de Israëlische Geheime Dienst de Mossad ervan achter de terreurgroep IS(IS) te zitten.

Uit een onderzoek in Saoedi-Arabië is gebleken dat 92% van de Saoedi’s vindt dat IS(IS) zich geheel conform de koran gedraagt. Wie iets anders beweert, zal dit nooit kunnen bewijzen. Hij zal stuklopen op de gruwelijke inhoud van de koran. Volgens de Egyptische tv-presentator Ibrahim Issa – durft niemand toe te geven dat misdaden van IS(IS) gebaseerd zijn op islamitische bronnen. De hellehonden van IS(IS) oriënteren zich bij het afslachten van “ongelovigen” letterlijk op het heiligste boek van de islam, wiens onthoofding- en moordsoera´s ze van tevoren samen doorlezen.Wie wat anders beweert dient maar één enkel doel: de westerse bevolkingen, die men de islam heeft opgedrongen, in hun gemotiveerde bedenkingen en hun te begrijpen weerzin tegenover de islam gerust te stellen en diegenen te intimideren die wijzen op het ware gevaar van de islam. Wie zich enigszins verdiept in de geschiedenis van de persoon Mohammed kan niets anders vaststellen dan dat IS(IS) dezelfde methoden toepast. De ‘profeet’van de islam was gedurende zijn leven al bekend en berucht vanwege zijn wreedheid en meedogenloosheid. Hij voerde meer dan 60 veroveringsoorlogen, liet “ongelovigen”, ja, zelfs een hele joodse stam onthoofden, verrijkte zich aan de kort daarvoor afgeslachte mannen en verkocht hun vrouwen en kinderen als slaven – nadat hij en zijn medestrijders zich seksueel aan hen hadden vergrepen. Dat is precies wat ook de demonen van IS(IS) doen. Alle pogingen van internationale ‘nieuwsbrengers’ om het anders voor te stellen zijn leugens. De koran is het handboek voor terroristen, Er staan 216 doodssoera´s in. ISIS doet wat  Allah zegt en rechtvaardigd de gepleegde wreedheden door aan Mohammed te refereren.

Geweld hoort bij de islam, dat is uitvoerig door Mohammed voorgedaan. Dat zegt de islamwetenschapper Hamed Abdel-Samad in gesprek met de hoofdredacteur van de “Neue Zürcher Zeitung”, Eric Gujer. Hamed Abdel-Samad keert zich vastberaden tegen de verontschuldiging dat radicaalislamitisch geweld niets met de islam te maken zou hebben, maar een misbruik van de religie zou betekenen. “Het is geen misbruik van de religie, maar een gebruik. Want de religie schreeuwt er gewoon om om gebruikt te worden voor geweld, omdat het een bestanddeel van de religie is.” In de koran staan 25 moordbevelen, directe moordbevelen, waar Allah de dood wil zien. Allah wil bloed zien.” En: “Mohammed was een soldaat, hij leefde van oorlogsbuit.” De koran is voor de gelovigen een opdracht, een gebruiksaanwijzing die nadrukkelijk voorziet in het toepassen van geweld: “Het boek heeft een gigantische macht. De koran wordt door de meerderheid van de moslims beschouwt als de laatste directe boodschap van Allah voor de mensen, met een politieke opdracht, met een juridisch manifest, met een grondwet hoe de mensen zouden moeten leven. Veel moslims, vooral radicale islamieten, interpreteren dat zodanig dat ze deze politieke opdracht van Allah ook met geweld moeten uitdragen in de wereld.”

Abdel-Samad voegt er aan toe: “De opdracht om Allah´s woord in de daad om te zetten – dat werd niet bedacht door moderne ´islamisten´. Dat staat in de koran, dat heeft Mohammed zo voorgedaan, dat hebben zijn opvolgers zo geleefd.” “Het ´islamisme´ is slechts een consequente uitvoering van hetgeen er in de koran staat. De houding tegenover ongelovigen, de houding tegenover geweld – dat is een uitvoering van de politieke opdracht van de islam. De islam werd geboren met deze politieke opdracht. Er bestaat een geboortefout van de islam, namelijk de vermenging van geloof, politiek, economie en wetgeving, en wel vanaf het eerste uur.”Hamed Abdel-Samad werd in 1972 geboren in Caïro. In Egypte was hij lid van de radicaalislamitische Moslimbroederschap. Met de emigratie naar Duitsland kwam de verandering van opvatting. Tegenwoordig behoort Hamed Abdel-Samad tot de meest resolute critici van zowel het “islamisme” als van de islam.

Wat betreft Mohammed zijn wetenschappers die onderzoek verrichten op 's werelds oudste koran, waarvan delen werden ontdekt bij de Britse stad Birmingham, tot een schokkende bevinding gekomen dat de manuscripten wel eens geschreven zouden kunnen zijn voordat Mohammed ten tonele verscheen. Wetenschappers menen zelfs dat hierdoor wellicht de beginperiode van de islamitische beschaving herschreven moet gaan worden, zo schrijft The Mail Online. De koran-hoofdstukken zijn geschreven op perkament van dierenhuiden en dateren van ongeveer 1400 jaar geleden. Volgens historicus Tom Holland "destabiliseert" het onderzoek het idee dat er iets met zekerheid valt te zeggen over hoe de koran verscheen. Keith Small, een wetenschapper van Oxford, zegt dat de mogelijke ontdekking aansluit bij eerdere theorieën. Daarin gaat men ervan uit dat Mohammed en zijn volgers een reeds bestaande tekst aanpasten aan hun eigen reli-politieke agenda, in plaats van dat - wat moslims geloven - de islamitische profeet de religie van de vrede door Allah ingefluisterd kreeg. Klik hier voor een video van David Wood waarin 50 redenen worden genoemd waarom Mohammed geen profeet was.

 

De hele geschiedenis door heeft de islam zich verspreid via het zwaard. De islamitische horden als IS(IS), Al-Qaeda, Al Nusra, Hamas, Boko Haram en Al Shabaab, beroepen zich bij hun daden op de koran en laten bij de meest gruwelijke moordpartijen luidruchtig weten dat hoe groot hun god is. Maar uiteindelijk zal de islam van het wereldtoneel verdwijnen want wij weten vanuit de Bijbel dat wat kwam met het zwaard, zal vergaan met het zwaard. Dat is wat Jesus zei. De islam is gekomen met het zwaard dus  hun dagen zijn geteld. Jezus zal de macht van de islam breken.

hamas-isis Is Washington nauw betrokken bij de terreur?

Toen Abu Bakr al-Baghdadi halverwege 2013 zijn complete strijdmacht van Syrië naar Irak verplaatste, deed het Witte Huis helemaal niets. Toen IS(IS) in januari van dit jaar de Iraakse provincie Anbar en een aantal belangrijke steden zoals Falluja en Tikrit overnamen, zag Obama nog steeds geen enkele reden om in te grijpen. Volgens de Amerikaanse senator Rand Paul is dat logisch omdat Obama IS(IS) als een partner ziet in de strijd tegen de Syrische dictator Basahr al-Assad. Sinds Baghdadi zijn troepen naar Irak heeft verplaatst voelt Obama er daarom bijzonder weinig voor hem daar te bestrijden. Onder druk van de wereldopinie besloot hij echter een aantal bombardementen op doelen van IS(IS) in Irak uit te voeren. De terreurgroep dreigde onmiddellijk met wraakacties en slechts een dag later werd er een filmpje vrijgegeven waarin James Foley, een Amerikaanse journalist die in november 2012 in Syrië werd ontvoerd, wordt onthoofd. Voordat hij wordt onthoofd, geeft de man de Amerikaanse overheid de schuld van zijn dood. Daarna onthoofdt hij de gijzelaar met een mes. In het filmpje, dat korte tijd op YouTube stond, is nog een gijzelaar te zien. Het gaat om de Amerikaanse journalist Steven Joel Sotloff die later ook is onthoofd.

Ook onderhoud Obama goede banden met Al Qaeda want hij gebruikte deze terreurgroep om Muammer Gadhaffi in Libië weg te werken met daarbij als argument: “het is in ons nationale belang dat wij ons niet afzijdig kunnen houden en moeten helpen deze tiran te verwijderen gelijk Bush dat heeft gedaan in Irak.” Hij gebruikte de Moslimbroederschap om Hosni Mubarak in Egypte onder de bus te duwen en gebruikt Al-Qaeda en andere terreurgroepen om Bashar al-Assad in Syrië van de troon te stoten. Ook heeft hij een dikke vinger in de pap m.b.t. de huidige crisis in de Oekraïne. De zogenaamde 'revolutie' in Oekraïne is niets anders dan een door het Westen georganiseerde en door de NAVO gesteunde fascistische coup om het land te annexeren en binnen de Westerse invloedssfeer te brengen. In werkelijkheid werd met hulp van Washington en Brussel een democratisch gekozen regering in Kiev omver geworpen, zodat die kon worden vervangen door een anti-Russisch, pro-globalistisch marionettenregime.

islam-bloodxxOngekende wreedheden

De demonen van IS(IS) deinzen nergens voor terug. Ze zetten de oorlogen van Mohammed voort –massamoord in naam van Allah. Ze onthoofden vrouwen en kinderen nadat ze deze eerst van hun kleren hebben ontdaan. Seksualiteit is een sterke gedrevenheid van de jihadbarbaren.Velen hebben zich bij de Islamitische staat aangesloten vanwege hun seksuele driften. De praktijk heeft laten zien dat ze in Syrië en Irak ongestraft vrouwen hebben verkracht.

Verkrachtingen en onthoofdingen waren al een traditie in de vroege islam, de profeet zelf liet in 627 een kleine duizend Joodse mannen van de Beni Quraiza-stam op deze wijze executeren en het is duidelijk dat ISIS zijn voorbeeld aan het volgen is. De barbaarsheid van dit tuig kent werkelijk geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, kregen christelijke kinderen van nog geen vijftien, de opdracht zich te bekeren tot de islam.  De kinderen wilden zich echter niet bekeren. Ze zeiden van Jezus te houden en niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier door het IS(IS) tuig onthoofd.  Wie het niet met ze eens is of wie niet precies doet wat er van ze wordt verlangd, wordt zonder pardon onthoofd. Het gevolg is dat christenen massaal vluchten uit de gebieden waar ISIS de macht heeft gegrepen.

Tegenstanders worden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar als het even kan door het afsnijden van hoofden. Steeds opnieuw ontdekken ze nieuwe methoden hun slachtpartijen te demonstreren. Ze blazen zelfs baby’s op voor trainingdoeleinden om te demonstreren hoe met explosieven om te gaan. De baby wordt opgeblazen voor het oog van tientallen gewapende IS(IS) barbaren. Mensen worden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. De overname door IS(IS) van Irak verraste de wereld als een storm, maar zowel de VS als Groot-Brittannië waren al in januari op de hoogte van de bedoelingen van de terreurgroep maar deden niets. “We hadden deze informatie toen al en we gaven het door aan de (Britse) overheid en de Amerikaanse regering”, vertelde Rooz Bahjat, een senior hoofd van de Koerdische inlichtingendienst aan de Britse verslaggevers. “We wisten precies welke strategie ze zouden gaan gebruiken, we kenden de militaire planners”, voegde hij eraan toe. “Het was tegen dovemans oren”.

Mosoel onder de voet gelopen

Mosoel, de tweede grootste stad van Irak werd binnen de kortste keren volledig door IS(IS) onder de voet gelopen. De door de VS getrainde en uitgeruste Iraakse legereenheden die tot taak hadden de stad te verdedigen, sloegen op de vlucht met achterlating van hun militaire kleding, evenals geavanceerde Amerikaanse militaire apparatuur, waaronder helikopters, hummers, vrachtvliegtuigen, zware machinegeweren, samen met kogelvrije vesten en uniformen, een luchthaven, ziekenhuizen en gevangenissen. Zij die niet wisten te vluchten, werden gevangen genomen en massaal geëxecuteerd. Vaak moesten zij voor hun dood deelnemen aan een islamquiz. Werd een vraag niet naar volle tevredenheid beantwoord, dan volgde onmiddellijk executie. Op deze video worden maar liefst 1500 Iraakse militairen in vrachtwagens afgevoerd hun dood tegemoet.

 

massaexecuties2.jpg

Satans moordende troetelkinderen executeren Iraakse soldaten.

IS(IS) heeft posters opgehangen waarin ze de bewoners van Mosoel oproepen hun ongehuwde meisjes te overhandigen zodat deze kunnen deelnemen in de “Jihad al-nikah” ofwel de seks-jihadHet is een terugkerend patroon van ongekende gruwelijkheden.

Ze hersenspoelen duizenden kinderen om ze klaar te stomen voor de jihad. Deze kinderen worden gedwongen deel te nemen aan traningskampen, waar ze continu worden blootsgesteld aan onthoofdingen, stenigingen en kruisigingen. Zowel ‘live’als op video. Ook leren ze de kinderen brute gevechtstechnieken, haat tegen het Westen en liefde voor de middeleeuwse islam. Op school krijgen ze les in onthoofdingen waarbij ze het gezicht van een ‘westerse’pop moeten bedekken en vervolgens het hoofd er af te snijden. Ouders worden gedwongen hun kinderen voor dit soort opleidingen af te staan. Indien men zich afvraagt hoe het de moslims lukt om met de gebruikelijke richtlijnen van hun geloof niet alleen de jonge, seksgeile mannen te misleiden en af te richten tot de zelfmoord-Jihad, maar ook nog de kinderen en de vrouwen, dan geeft deze video daarover uitsluitsel. Eenvoudig is het niet, want waarom zou een kind, dat nog geen idee heeft van seks, of zelfs een jonge vrouw, die er zeker geen zin in heeft om met 72 maagden te rollebollen, in de Jihad trekken? Maar luister goed naar de tekst van de kindprediker in de video. Die weet het zo te draaien, dat ook kinderen zin krijgen in de hemelse maagden.

De Iraakse premier Haider al-Abadi vertelde in een interview op de Iraakse staatstelevisie dat bij de val van Mosoel de op de vlucht geslagen Iraakse militairen maar liefst 2300 gepantserde Humvee-jeeps hebben achtergelaten. Die wagens vertegenwoordigen een waarde van ruim één miljard dollar. Daarnaast zijn antitankraketten buitgemaakt, Scudraketten, tanks en Rayteon FIM-92 Stingers schouderafvuurbare luchtdoelraketten waarmee vliegtuigen van de coalitie uit de lucht kunnen worden geschoten. Ook in de door IS(IS) veroverde stad Ramadi zijn honderden zwaarbewapende militaire voertuigen achter gebleven en andere buitgemaakte militaire uitrustingen waaronder Amerikaanse M-16 machinegeweren, tanks, artillerie en eveneens Humvee-jeeps. IS(IS) dus tot de tanden bewapend met Amerikaanse wapens.

 

Humvee-jeep

Christenvervolging is onvoorstelbaar

Christenen worden overal waar de hellehonden van IS(IS) binnentrekken, uit hun huizen gejaagd en berooft van alle bezittingen die ze hebben. De gruwelijkste moordpartijen zijn deze barbaren niet gruwelijk genoeg. Kinderen van christenen worden bij de haren gegrepen en door midden gesneden of onthoofd. Ook daar hebben ze beelden van op YouTube gezet. Hun moeders worden verkracht en gedood en hun hoofden op stokken te kijk gezet in parken en langs wegen. Is dit wat de moslims de “religie van vrede” noemen? De islamitische wereldterreur verbreidt zich met de snelheid van de middeleeuwse pest over de hele aarde. Van de Filippijnen tot China, van Afghanistan tot Gaza, en van Soedan tot aan Kameroen, in Syrië en Irak: overal hetzelfde beeld van de door de media en de politiek als “religie van de vrede”geprezen, maar in werkelijkheid een genocidale, dodelijke en racistische islam.

Een christelijke vluchteling vertelde dat toen IS(IS) de stad Mosoel naderde, hun Soenitische buren, waar ze jaren in vriendschap mee hadden samengeleefd, zich plotseling tegen hen keerden en door hen uit hun huizen werden gejaagd met als argument, dit land is van de moslims. Achtergebleven christenen kregen de opdracht zich tot de islam te bekeren of de stad onmiddellijk te verlaten. Hun huizen kregen bij de voordeur een Arabische letter N voor Nazarene (Christen). Mannen werden zonder pardon massaal op het centrale plein in de stad geëxecuteerd en vrouwen en meisjes als sekslaaf afgevoerd. Volgens  Mark Arabo, een zakenman uit Californië en leider van Chaldese christenen “is het christendom in Mosoel dood. Maar volgens de voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Frans Timmermans zijn de “Christenen in Irak grondwettelijk beschermd”.Dus als wij hem moeten geloven is er geen sprake van een echt probleem voor de christenen in dat land. Dat de christenen al sinds de verdrijving van Saddam Hoessein in groten getale het land ontvluchten vanwege gruwelijke moordpartijen, is kennelijk nog niet tot deze ‘deskundige’ PvdA’er doorgedrongen.

Het onbetwiste doel van IS(IS) is het vernietigen van christenen en andere “ongelovigen”. De beelden zijn afschuwelijk. Rijen aan elkaar geketende vrouwen worden als seksslaven te koop aangeboden. Mannen moeten in massagraven gaan liggen, waarin ze met een kopschot gedood worden. Kruisen, waaraan bloedende menselijke lichamen hangen. Niet alleen soldaten, maar ook kleine kinderen worden onthoofd. De afgesneden hoofden worden op palen tentoongesteld – die de daders daarna fotograferen en trots op internet zetten.De beelden worden begeleid door vreselijke verhalen door vluchtelingen die nog op tijd wisten weg te komen. De politiek, de media en zelfs de kerken laten de door de slachters van IS(IS) vervolgde christenen in Irak schandelijk in de steek. Geschokt vertellen vluchtelingen hoe ze kort na het verlaten van hun geboortestad bij straatblokkades aangehouden en van hun laatste spullen beroofd werden: “Ze pakten alles van ons af. Onze auto´s, ons geld, onze persoonsbewijzen, paspoorten, zelfs luiers van baby´s en de medicijnen van een chronisch ziek meisje.” Ze trokken de oorbellen uit de oren van een zes maanden oud meisje. “Velen van ons werden in elkaar geslagen”, is er te horen. En daarna dreigde de radicale islamieten: “Kom nooit meer naar dit land terug. Dit is ons land. Als jullie terugkomen, zullen we jullie met het zwaard doden.”

Screenshot_12Zelfs met kinderen kennen de schoften van IS(IS) geen genade: onthoofd christelijk meisje.

Sinds Saddam Hoessein is verdwenen worden christenen en andere gelovigen in Irak op een afschuwelijke manier door fanatieke moslims vervolgd en massaal Irak uitgetreiterd. Ze noemen kerken "een smerige plaats van ongelovigen die als basis dient om de islam te bestrijden" en zeggen dat christenen "legitieme doelwitten" zijn en dat het "moordende zwaard" niet van hun nek zal worden weggenomen." Duizenden christenen zijn gedwongen om huizen, buurten en plaatsen van eredienst te ontvluchten. Bij de val van Saddam Hoessein leefden er nog ongeveer anderhalf miljoen christenen in Irak. Eind 2013 waren er nog maar 330.000 over en sinds de komst van IS(IS) in loopt dit aantal in sneltreinvaart terug.

De dagelijkse gruweldaden van de “Islamitische Staat” (IS) tegen christenen in Syrië en Irak,  worden door de christenen in toenemende mate niet meer passief geaccepteerd. In Syrië is enkele tijd geleden al een eigen christelijke militie gevormd, de militaire tak van de “Syriac Military Council (SMC)”, om de lokale christenen militair te verdedigen tegen gewelddadige overvallen. De overkoepelende christelijke organisatie “Syriac Military Council” maakt op internet een golf van solidariteit mee voor haar dappere strijd. Veel christenen uit de hele wereld willen geld schenken aan de organisatie of zelfs voor haar vechten.In Libanon, grijpt de grote christelijke gemeenschap eveneens naar de wapens om zich tegen aanvallen door moslims te beschermen. Vooral in het grensgebied is men bang voor aanvallen van IS. Op talrijke kerken staat “De Islamitische Staat komt” geschreven, een deel van de psychologische oorlogvoering. Als de terroristen over de christelijke dorpen heen vallen, dan rest de bewoners alleen nog de mogelijkheid zich te bekeren, te vluchten of te sterven.

Bij de verovering van Mosoel verwierf IS(IS) ook een enorme hoeveelheid contant geld door de Centrale Bank van de stad te beroven. Het zou gaan om een bedrag van 400 miljoen dollar. Ook hebben ze een grote hoeveelheid goud in beslag genomen. ISIS controleert inmiddels elf olievelden in Noord-Irak en in de Syrische provincie Raqqa en produceert dagelijks tussen de 25.000 en 40.000 barrel olie. De Amerikaanse geheime dienst schat dat ISIS hiermee meer dan drie miljoen dollar per dag verdient door de verkoop van deze olie, aan onder meer Europa. Het grootste deel wordt door het door ISIS gecontroleerde gebied in Syrië en het Koerdische gebied van Turkije gesmokkeld. Iedere vrachtwagen kan ongeveer 2000 barrel aardolie transporteren, bericht de “Washington Post”.

Naast de verwoesting van talloze kerken, kloosters, Shi’itische moskeeën en het roven van onbetaalbare archeologische schatten, hebben ze in Mosoel ook het graf van de Oudtestamentische profeet Jonas in puin geslagen. Bij de verovering van de centrale Iraakse stad Tikrit, melden lokale overheden dat er sprake was van massale onthoofdingen door de hele stad.

Hoe zei Obama dat ook alweer: “Onze militairen kunnen met opgeheven hoofden Irak verlaten nu hun taak succesvol is beëindigd” en sprak van een „buitengewone prestatie”. „We laten een soeverein, stabiel en zelfstandig Irak achter, met een regering die door het volk is gekozen”, aldus Obama in een vlaag van totale verstandsverbijstering. In werkelijkheid hebben ze de oudste beschaving van de wereld in een gigantische chaos achtergelaten en zijn ze mede verantwoordelijk voor de vervolging van het 2000 jaar oud Mesopotamisch christendom. Honderdduizenden doden verder, is Irak in een hel veranderd. De Amerikaanse aanwezigheid is op een ongekende ramp uitgelopen. Obama stelde dat het door de Amerikanen getrainde leger in staat zou zijn voor de veiligheid van Irak te zorgen. De hele wereld kan thans zien wat daar van terecht gekomen is.

Tariq Aziz, Saddams voormalige christelijke minister van Buitenlandse zaken zei in december 2011: “Er is niets meer over van ons welvarende Irak. Alles wat Saddam Hoessein heeft opgebouwd is verwoest. Er zijn meer zieken en honger lijdende Irakezen dan ooit tevoren. Velen hebben geen werk en ieder dag vallen er doden. Irak is het slachtoffer van Amerika en Groot-Brittannië. Zij hebben ons land vermoord”.

Er zijn sinds het vertrek van de Amerikanen jaarlijks duizenden slachtoffers te betreuren vanwege zelfmoordaanslagen door verschillende terreurgroepen waarbij voornamelijk onschuldige burgers slachtoffer zijn. En het wordt alleen nog maar gruwelijker nu de demonen van IS(IS) aan hun opmars bezig zijn. Satan heeft volledig bezit van deze bende genomen en ze op pad gestuurd om te verwoesten en te vermoorden, alles wat ze op hun weg tegenkomen.

 

Shock and awe: An ISIS propaganda video shows militants blindfolding a Sunni police major in his home before cutting off his headHier staat een koppensneller van IS(IS) klaar om een Iraakse politieman te onthoofden.

Het hoofd van de politieman werd vervolgens tussen zijn benen gelegd met de boodschap: 'This is our ball. It is made of skin’.

In augustus 2014 onthoofdde ISIS meer dan 100 gevangen genomen Syrische soldaten. De slachtpartij werd door de jihadisten op video opgenomen. In de portemonnee van een christelijke soldaat werd een kruisje gevonden. Op de video werd daar de tekst ‘De ongelovigen zijn allemaal hetzelfde’ bijgezet. De camera laat vervolgens zien hoe een Shi’itische moslim wordt doodgeschoten, en een christen een laatste kans krijgt om zich voor zijn executie te bekeren tot de islam. Hij weigert, en wordt vervolgens eveneens vermoord.

Men zou mogen verwachten dat geen zinnig mens het voor IS(IS) opneemt, gezien de gruwelijke moordpartijen. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn want ze blijken een enorme aantrekkingskracht te hebben op hele horden moslimjongeren wereldwijd en dat duizenden van plan zijn hun gelederen te komen versterken. Een internetonderzoek van de Arabische afdeling van de tv-zender al-Jazeera toont aan dat 81 procent van de mensen die reageerden de Islamitische Staat (IS) steunt. In totaal reageerden meer dan 38.000 mensen. De vraag werd gesteld of de opmars van IS in Irak en Syrië wordt gesteund.Het overgrote deel van de kijkers naar al-Jazeera bestaat uit Soennieten. Al-Jazeera claimt zelf 40 miljoen kijkers te hebben. De zender wordt geleid door de voormalige kamelendrijvers van Qatar. Uit het Motivaction onderzoek in november 2014, blijkt dat maar liefst 80% van de Turkse jongeren in Nederland sympathiek staan t.o.v. IS(IS).

Uit een ander onderzoek blijkt dat 42 miljoen moslims in de hele wereld IS(IS) ondersteunen. Het onderzoek is gebaseerd op vier uitgevoerde opiniepeilingen, die de schokkende mate van de ondersteuning voor satans barbaren in de hele wereld aantonen. Meer dan 8.5 miljoen mensen beoordeelden de IS(IS) als “positief” en ongeveer 42 miljoen mensen als “over het algemeen positief”.In Groot-Brittannië bleek uit een peiling door de Britse krant “Daily Mirror” dat 1.5 miljoen Britten zichzelf ondersteuners van IS(IS) noemen. Dit resultaat heeft onmiddellijk tot reacties bij islamitische leiders geleid.Zij antwoordden op de verontrustende peiling van de “Daily Mirror” dat de moslims zich door de nieuwe conservatieve regering rechteloos gemaakt voelen en dat zij daarom zouden kiezen voor de IS(IS) en zijn geloofssysteem.

Het is een volslagen raadsel waarom onder meer duizenden jonge Europese moslims naar Syrië en Irak vertrekken om daar te willen vechten voor de stichting van een kalifaat, ofwel een religieuze tirannie en bereid te zijn de meest gruwelijke misdaden te plegen. Ook Nederlandse moslims melden zich massaal aan. Demonstraties in de Schilderswijk, in Den Haag tonen haatbaarden met IS(IS) vlaggen.  Uit een onderzoek is gebleken dat maar liefst 72 procent van de moslims in Nederland achter de jihad in Syrië staat en het prima vinden dat Jihadisten vertrekken om tegen het bewind van Bashar al-Assad te vechten. 

Ze jubelen bij het zien van filmpjes van onthoofdingen en dromen van deelname aan deze moordpartijen. De gruwelijkste video’s op YouTube doen hen besluiten zich in Syrië of Irak aan te sluiten bij de moordmachine van islamfascistische zwartjurken van IS(IS) om vervolgens de afschuwelijkste misdaden te begaan. Er zijn geen grenzen aan de perversiteit van deze barbaren. Ook de horrorverhalen over de manier waarop IS(IS) omgaat met Yezidische Koerden blijven binnenkomen.

Schrikbarende vervolging Yezidi’s door de barbaren van IS(IS)

Het Britse nieuwsagentschap de Independent maakte op 6 juni 2016 bekend dat IS(IS) bij de verovering van Sinjar in 2014 Yezidische vrouwen massaal gevangen hebben genomen en 19 van hen op een gruwelijke wijze hebben vermoord. Omdat de vrouwen weigerden seks te hebben met dit tuig werden ze in de Iraakse stad Mosoel opgesloten in een kooi en levend verbrand. De gruwelijke terechtstelling vond in het openbaar plaats. Volgens een ooggetuige keken honderden toe hoe de vrouwen verbrand werden. Er gaat een vloedgolf van onmenselijkheid uit van deze barbaren die volslagen wars zijn van enige beschaving. Af en toe verschijnen er horrorverhalen van Yezidische vrouwen die gevlucht zijn uit Noord-Irak. Verhalen over vrouwen en kinderen die levend zijn begraven. IS(IS) beschouwd  vrouwen als legitieme oorlogsbuit waar je naar believen mee kan doen wat je wilt; verkrachten, in slavernij houden, verkopen of vermoorden.  

Screenshot 9In augustus 2014 vielen de barbaren van IS(IS) Sinjar binnen, waar meer dan 400.000 Yezidi’s leefden. De Verenigde Naties bevestigden dat 5.000 mannen zijn geëxecuteerd, en maar liefst 7.000 vrouwen en meisjes tot seksslaven zijn gemaakt. Nadat Koerdische troepen het gebied heroverden, werden ten oosten van Sinjar massagraven ontdekt met wat men geloofde, de overblijfselen van Yezidi-vrouwen. Hoeveel vrouwelijke slaven nog door IS(IS) worden vastgehouden, is onduidelijk. Deskundigen schatten dat het nog steeds honderden zouden kunnen zijn.

Genocide op de Yezidi’s

"De Duitse televisiezender ARD publiceerde beeldmateriaal in een documentaire over de slavenhandel die wordt uitgevoerd door (ISIS), via een kantoor in de provincie Gaziantep (ook bekend als Antep) in Turkije, in de buurt van de grens met Syrië.

Vanuit dit kantoor heeft IS(IS) ontvoerde vrouwen en kinderen voor hoge bedragen verkocht. Sommige gevangen genomen vrouwen en meisjes moesten toekijken hoe 7, 8 en 9 jaar oude kinderen doodbloedden voor hun ogen, na te zijn verkracht door IS(IS)-barbaren meerdere keren op een dag, aldus Mirza Ismail, voorzitter van de Yezidi Mensenrechten Organisatie Internationaal. Ook Yezidi vrouwen vertellen over hun ervaringen.

Vrouwen worden massaal verkracht en verkocht aan onder meer Sjeiks in het Midden-Oosten. De meisjes worden verhandeld alsof het vaten olie zijn. Bij de inname van dorpen worden alle vrouwen gescheiden van de mannen. Jongens en mannen ouder dan veertien worden simpelweg vermoord. De jonge meisjes worden daarna apart genomen en onderworpen aan een vleeskeuring: ze worden uitgekleed, hun maagdelijkheid wordt gecontroleerd en daarna worden ze “getaxeerd” op schoonheid en cupmaat. De jongste maagden die als "de mooiste" worden beschouwd, gaan voor hoge prijzen de deur uit en worden meteen naar Raqqa, het grootste bolwerk van IS(IS), gebracht. De rest van de meisjes wordt gewoon geveild op de slavenmarkt alsof het kamelen zijn. Zij die flink wat geld op zak hebben gaan soms met wel drie tot vier meisjes naar huis. Wanneer ze de meisjes zat zijn gaan ze terug naar de slavenmarkt om verkocht te worden aan de hoogste bieder. De enige manier voor de meisjes om vrij te komen is vrijgekocht te worden door hun familie die daarvoor 5000 dollar op tafel moet leggen.

Jezidi vrouwen worden als sex slaven afgevoerd.

Tenminste 150 vrouwen en meisjes hebben zelfmoord gepleegd nadat ze gedwongen werden om als seksslavinnen te dienen. Irifan Mahdi, een vrouw die druk doende is om overlevende vrouwen te helpen, vertelde het verhaal van Jilan Barjess-Naif, een 17 jaar oud meisje. Zij werd apart gezet bij de minder aantrekkelijke meisjes en verkracht, voordat  ze publiekelijk op de markt voor slavinnen werd verkocht. Zij sneed haar polsen door in een openbare badgelegenheid in een plaats dicht bij Mosoel. Nadat ze zelfmoord had gepleegd, werd haar lichaam bij de vuilcontainers bij de openbare badgelegenheid gegooid. De lichamen van sommige van hen werden voor de honden geworpen als voer, zegt een Jezidische verpleegster, Amal Hasou, die in een vluchtelingenkamp werkt. De zus van Jilan pleegde ook zelfmoord enkele dagen nadat ze gevangen was genomen en met andere meisjes op transport werd gezet naar Raqqa, om daar op de markt voor slavinnen verkocht te worden. Ze geven de dood de voorkeur boven het leven als seksslavin en gruwelijk verkracht te worden door het satanische tuig van IS(IS).

De Yazidi’s behoren tot de meest vreedzame mensen op aarde, en zij vechten om een nieuwe moslimgenocide te overleven voor de ogen van de hele wereld. Ze zijn een historisch vervolgde gemeenschap en vormen een Koerdische religieuze minderheid in Irak. Het zijn geen moslims; hun inheemse godsdienst van Yazidism is gekoppeld aan Mesopotamische religie. IS(IS) beschouwt hen als duivelaanbidders.

De Yazidi's zijn inheems in Noord-Mesopotamië en Anatolië; een deel van het vaderland van de Yazidi’s is gelegen in wat het moderne Turkije is; andere delen zijn gelegen in Syrië en Irak. Foto’s bewijzen dat ISIS gevangenen als seksslavinnen verkoopt in Saudi Arabië Op een smartphone van een gedode ISIS terrorist zijn foto’s gevonden van gevangen genomen jonge vrouwen en meisjes die in Saudi Arabië als seksslavinnen worden verkocht. Dit is het zoveelste bewijs dat ISIS in werkelijkheid wordt gesteund door zijn Saudische, Turkse en Amerikaanse (CIA) oprichters. Over de islamofascistische Shariastaat Saudi Arabië, dat steevast in de top 10 staat van landen met de ergste mensenrechtenschendingen, mag in zowel Europa als Amerika echter geen kwaad woord worden gesproken. Op één van de vrijgegeven foto’s is een jonge –volgens de Britse autoriteiten Iraakse- vrouw te zien, die op de grond geknield zit voor een publiek van Arabische mannen, die haar ‘keuren’ en een bod op haar kunnen uitbrengen. De foto, die in Saudi Arabië zou zijn genomen, werd aangetroffen op het mobieltje van een jihadist die werd gedood in de Iraakse stad Al-Ahirqat, dat in 2014 door ISIS werd veroverd. De telefoon kwam in het bezit van het Iraakse leger toen ze de stad bevrijdden. Eerder zijn er ook video’s die het bestaan van ISIS seksslavinnenmarkten bewijzen verschenen. Het Westen weet dit al jaren van het bestaan van deze barbaarse middeleeuwse praktijken, maar doet er vanwege de directe connectie met de islam en met bondgenoot Saudi Arabië helemaal niets aan. In plaats daarvan concentreert men zich in Europa en Amerika liever op het leveren van aan racistische haat grenzende kritiek op het bouwen van Joodse huizen in een gebied dat oorspronkelijk bij Israël hoort, maar dat tot een nieuwe Palestijnse moslim terreurstaat moet worden omgetoverd.

Vrouwen worden massaal verkracht en verkocht aan onder meer Sjeiks in het Midden-Oosten. De prijs van een kind niet ouder dan negen jaar is 150 euro. De meisjes worden verhandeld alsof het vaten olie zijn. Wanneer een dorp door IS(IS) wordt ingenomen worden alle vrouwen gescheiden van de mannen. Jongens en mannen ouder dan veertien worden simpelweg vermoord. De jonge meisjes worden daarna apart genomen en onderworpen aan een vleeskeuring: ze worden uitgekleed, hun maagdelijkheid wordt gecontroleerd en daarna krijgen ze een "rating" voor schoonheid en cupmaat. De jongste maagden die als "de mooiste" worden beschouwd, gaan voor hoge prijzen de deur uit en worden meteen naar Raqqa, het grootste bolwerk van IS(IS), verscheept. De rest van de meisjes wordt gewoon geveild op de slavenmarkt alsof het kamelen zijn. Op zo'n veiling wordt er duchtig afgedongen en proberen kopers "korting" te krijgen door meisjes uit te maken voor "lelijk" of te zeggen dat ze "te platte borsten" hebben. Er is zelfs een hele hiërarchie op die slavenmarkten: sjeiks krijgen de eerste keus, dan de emirs en als laatste de koppensnellers. Zij die flink wat geld op zak hebben gaan soms met wel drie tot vier meisjes naar huis. Wanneer ze de meisjes zat zijn gaan ze terug naar de slavenmarkt om verkocht te worden aan de hoogste bieder. Soms verkopen de barbaren de meisjes door aan hun familie in ruil voor duizenden dollars. De prijs van jonge volwassenen is ongeveer 110 euro. Vrouwen die de 20 zijn gepasseerd, zijn niet veel meer waard. De enige manier voor de meisjes om vrij te komen is vrijgekocht te worden door hun familie die daarvoor 5000 dollar op tafel moet leggen.

Syrische vluchtelingen verkopen massaal hun dochters aan Turkse prostitutiebendes. Meisjes tussen 12 en 16 worden pistacchio’s genoemd, die tussen 17 en 20 zijn kersen, 20 tot 22 zijn appels, en alle ouderen zijn watermeloenen. Op de ‘markt’ worden ze vervolgens voor 20 tot 50 lira’s (€ 6,25 tot € 15,65) ‘verhuurd’ aan iedere willekeurige man. Soms laten ze zich ook met voedsel of andere goederen betalen. Anderen worden verkocht aan rijke moslims uit Saudi Arabië of andere Arabische Golfstaten. In de stad Antep zijn zelfs letterlijke markten voor seksslavinnen.

Volgens diverse mensenrechtenorganisaties verkopen Syrische moslim‘vluchtelingen’ in Turkije massaal hun dochters aan prostitutiebendes. Die geven tussen de 2000 en 5000 Turkse lira’s voor een meisje. Hoe jonger ze is, des te hoger het bedrag, omgerekend € 625 tot € 1565, dat voor een gemiddeld Syrisch gezin enorm veel geld is. Uzay Bulut schrijft voor het Gatestone Institute dat veel moslimmigranten die naar Europa gaan een aversie hebben tegen de Westerse cultuur, en hun eigen islamitische cultuur van intimidatie, misbruik, discriminatie en verkrachting meenemen.Tal van jonge Syrische meisjes zijn het slachtoffer van het islamitische uithuwelijken van kinderen. Erger nog: vaak worden de meisjes door hun eigen ouders verkocht aan Turkse prostitutiebendes, zo bevestigt ook de Association for Human Rights & Solidarity with the Oppressed (in Turkije bekend als Mazlumder). Anderen worden ontvoerd uit de vluchtelingenkampen of zelfs ‘op besteling’ uit Syrië gehaald, en voor hetzelfde doel misbruikt.Economische ontberingen zijn een grote factor in dit lijden, maar het is ook een religieus en cultureel fenomeen, omdat in de (islamitische) religie jonge huwelijken zijn toegestaan.

Meisjes worden door Turkse prostitutiebendes ingedeeld in de smaakjes pistache, kersen, appel of meloen.

Natuurlijk ontkennen de Turkse autoriteiten alle beschuldigingen, maar dat zijn we inmiddels gewend van het land waar de EU, -met Duitsland en Nederland voorop-, een diepe knieval voor gemaakt heeft. De Turkse president Erdogan komt werkelijk met àlles weg; het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, en nu dus ook het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen.

Voor velen is het geen verassing dat Washingtons bondgenoten Turkije, Koeweit, Saoedi-Arabië en de voormalige kamelendrijvers in Qatar, betrokken zijn bij de horror die zich afspeelt in Syrië en Irak. Al deze landen zijn handelspartners en bondgenoten van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Het zijn de drijvende krachten achter IS(IS) met het leveren van financiële middelen en wapens. Van heinde en verre komen supporters van de moordende bendes naar Turkije om in dit soort kampen te worden opgeleid tot meedogenloze islamitische terroristen. ‘Vernietig en blaas onze vijanden op, de overwinning is nabij...’ De kampen zijn opgezet door het dictatoriale  bewind van Erdogan om terroristen te trainen voor de strijd tegen de Syrische president Assad.Val met jullie wapens aan en win... verspreid jullie over de aarde en maak de bolwerken van de ongelovigen met de grond gelijk.’ De bewijzen dat de Turkse dictator Erdogan IS(IS) steunt zijn overvloedig. Toen IS(IS) in 2014 Kobane veroverd had, hield Turkije de grens dicht voor Koerden. Troepen, wapens, olie, alles gaat over de Turkse grens, mits het van IS(IS) is.

IS(IS) jihadist verteld in Turkije te zijn opgeleid.

Een door Koerdische soldaten gevangen genomen koppensneller van IS(IS) heeft in een interview met het persbureau “Sputnik Türkiye” verteld waar en hoe hij samen met andere nieuwelingen werd opgeleid. De 20-jarige Abdurrahman Abdulhadi werd in december 2015 in Syrië door Koerdische soldaten gevangen genomen. Samen met andere bendeleden zit hij in een gevangenis van de zogenaamde YPG (Koerdische Volksverdediging eenheden). Abdulhadi had zich naar eigen zeggen in het jaar 2013 bij IS(IS) aangesloten en tegen Syrische regeringstroepen gevochten. In augustus 2014 zou hij in Adana (de op vier na grootste stad van Turkije) zijn opgeleid. Eenmaal per week zou een groep van 60 personen schietoefeningen hebben gedaan. Hen werd geleerd hoe om te gaan met Kalasjnikov´s en andere machinegeweren.“De opleiding vond plaats in Turkije, omdat de terreurleiders van IS(IS) dachten dat het hier veiliger is dan in Syrië. Een opleiding in Syrië was vanwege de luchtaanvallen onmogelijk”, aldus Abdulhadi. Het was zijn belangrijkste taak om de in Turkije aankomende Syriërs op te vangen. Hij had via internet contact opgenomen met Syriërs en hen geholpen Turkije binnen te komen en opgeleid te worden. “Na de opleiding hebben we ze naar Urfa en later naar Raqqa gestuurd. Vanuit Raqqa werden ze dan over verschillende regio´s in Syrië verdeeld”, aldus Abdulhadi. Abdulhadi zegt spijt te hebben gekregen van zijn toegetreden tot IS(IS). “Wat ik over IS(IS) had gelezen en wat ik in werkelijkheid tegenkwam, waren twee absoluut verschillende dingen”, zei hij.

Officials hebben het Turkse parlement laten weten dat ook minstens 1000 Turken voor IS(IS) in Irak en Syrië vechten. Ze verklaarden dat deze Turken lucratieve salarissen wordt aangeboden en in moskeeën, scholen en zelfs onder de veiligheidstroepen worden geworven.’ Volgens andere bronnen zou het om 5000 Turken gaan die zich bij IS(IS) hebben gevoegd. De Turkse inlichtingendienst zorgt ervoor dat strijders van IS en andere islamitische terreurgroepen van nieuwe strijders en wapens worden voorzien.

Brussel zegt hier helemaal niets over en al evenmin over de betrokkenheid van Qatar, bij de terreur van IS(IS),maar de Duitse minister Gerd Mueller beschuldigde Qatar ervan deze slachters te financieren. Het zal niemand verbazen dat dit werkelijk het geval is want Qatar is de thuisbasis van de islamitische haatzender al-Jazeera. Ook de moslimbroederschap extremist Sheikh Yusuf al-Qaradawi vond bescherming van de daar heersende Sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani, tevens een fel supporter van de terreurbeweging Hamas. Qaradawi wist niet alleen vanuit Qatar zijn fatwa-imperium over de hele moslimwereld te verspreiden, maar ook in Europa en de Verenigde Staten waar Obama hem ongestoord zijn gang liet gaan.

Dat Washington zich bezig houdt met het trainen van jihadisten in onder meer Turkije, Qatar en Jordanië is al lang geen geheim meer. Jordaanse officials hebben bevestigd dat er in Safawi, in de noordelijke woestijnregio van Jordanië, al in 2012 een basis is ingericht waar Amerikaanse instructeurs inmiddels honderden Jihadisten heeft klaargestoomd voor de strijd tegen de Syrische dictator Bashar al Assad. Het Duitse blad Der Spiegel berichtte in maart 2014 ook dat Jihadisten in Jordanië door Amerikanen worden getraind in onder andere het gebruik van anti-tankwapens. De Britse Guardian newspaper meldde in maart dat naast Amerikaanse ook Britse en Franse instructeurs mee doen aan de trainingen. Een onbekend aantal van deze opgeleide Jihadisten hebben zich vervolgens bij IS(IS) aangesloten. 

De Europese overheden houden er ernstig rekening mee dat honderden uit Europa afkomstige haatbaarden naar huis zullen terugkeren als potentiële tijdbommen.

In grote delen van de door IS(IS) veroverde gebieden in Syrië en Irak mogen kinderen geen wiskunde of maatschappijleer meer leren. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor sport. Het is de leerlingen bijvoorbeeld verboden iets te weten te komen over verkiezingen of democratie. Dat verkondigde IS(IS) op pamfletten, die zij aanbrachten op reclameborden en palen. In plaats daarvan moeten alleen nog de leerstellingen van IS(IS)onderwezen worden. Boeken mogen niet verwijzen naar de evolutie. Leraren moeten met onmiddellijke ingang verkondigen dat alle natuurkundige en chemische processen berusten op “Allahs regels en wetten”. Iedere leraar die zich hier niet aan houdt, kan rekenen op een bestraffing. Ook de officiële naam van het land, “Arabische Republiek Syrië”, mag niet meer gebruikt worden. Vanaf nu heet het “Islamitische Staat”. “De bekendmaking is bindend. Een ieder die zich hier niet aan houdt, wordt bestraft”, dreigen de IS(IS)-slachters.

In het noordoosten van de Syrische stad Raqqa, heeft de Islamitische Staat een kinderkamp opgericht voor jongens onder de 16 jaar. Ze worden er geïndoctrineerd en krijgen militaire training om onder meer zelfmoordaanslagen te plegen. Ouders krijgen te horen dat hun kinderen er over de islam leren en de koran bestuderen, maar zodra ze zijn gearriveerd, begint hun militaire training en worden ze gehersenspoeld. Sommige jongens in het kamp zijn de zonen van buitenlandse jihadisten die naar Raqqa verhuisd zijn of van lokale IS(IS)-aanhangers. In andere gevallen zou het echter gaan om gekidnapte kinderen. Het gaat om een nieuwe generatie van volgelingen die zonder nadenken bevelen zullen opvolgen. Dat is te zien op een door IS(IS) verspreidde video waarin een 10-jarige jongen is te zien, met een volwassen barbaar naast zich, die twee vermeende Russische spionnen executeert. De twee zouden zijn opgepakt om IS(IS) te bespioneren en in het bijzonder terreurleider Abu Bakr al-Baghdadi. De jongen is al eerder te zien geweest in een clip van IS(IS) waarin kinderen van vijf en zes jaar oud getraind en geïndoctrineerd worden en waarin ze “dood aan alle ongelovigen” roepen.

Ten-year-old boy executing two prisoners for ISIS. (Source: Twitter)De tien-jarige jongen executeerd hier de twee Russische spionnen.  

Jomah, een 17-jarige Syriër die in 2013 tot IS(IS) toetrad, zat in een kring van stagiaires voor lessen in onthoofding, een cursus die jongens vanaf 8 jaar onderwijst. Leraren brachten hen drie bange Syrische soldaten, die gedwongen werden op hun knieën te gaan liggen. Een leraar vroeg voor vrijwilligers en zei: “Degenen die de ongelovigen onthoofd zal gaven van God ontvangen”, herinnerde Jomah zich. Daarna bevalen de leraren de studenten over de afgehakte hoofden te lopen. De inschrijving van honderden jongens in dergelijke terroristische trainingskampen kunnen problemen in het Midden-Oosten veroorzaken voor veel komende jaren.

De Engelse krant “Daily Mail” publiceerde op 17 juli 2015 een bericht dat IS(IS) een baby heeft laten ontploffen in een traningskamp om leerling-Jihadisten te leren hoe met explosieven om te gaan. Deze gruwelijke moord zou hebben plaatsgevonden in Shargat in de provincie Salahuddin in Irak. De baby werd met een afstandbediening tot ontploffing gebracht, aldus Sadiq al Husseini, hoofd van de veiligheidsdienst in de provincie Diyala..In een rapport van de VN wordt op de barbaarsheid gewezen waarmee kinderen en gehandicapten worden vermoord. De VN geeft in dit rapport aan dat er kinderen uit minderheden en mentaal gehandicapten worden gebruikt om de rol van “zelfmoordenaar” te vervullen. Volgens Renate Winter, een van de 18 onafhankelijke experts van de afdeling CRC van de VN, zijn deze kinderen zich totaal niet bewust voor welke barbaarse doeleinden ze worden gebruikt. Een video, die op internet is verspreid, laat  kinderen zien van ongeveer 8 jaar en jonger, die hiervoor worden getraind.

Abu Baker Al-Baghdadi is niet tevreden met het grondgebied dat zijn hellehonden inmiddels hebben veroverd en heeft gezworen om de islam met geweld te verspreiden naar de vier hoeken van de wereld. Tot één van zijn volgende doelen is het veroveren van Jordanië en het verwijderen van het Hasjemitische Koninkrijk. Ook heeft hij aangekondigd te willen optrekken tegen Israël. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu, die de ontwikkelingen nauwgezet volgt, heeft beloofd om Jordanië te helpen bij het terugdringen van de toenemende dreiging. Volgens militaire deskundigen kan het in het belang van Israël zijn om deze dreiging militair aan te pakken, voordat deze een kans heeft om een ​​voet aan de grond te krijgen ten westen van de Jordaan.

Inmiddels zijn de volgelingen van Al-Baghdadi niet overal meer aan de winnende hand. Bij een aanval op de plaats Kobani, om de Koerden daar voorgoed te verdrijven, leden ze zware verliezen. Klik hier voor meer informatie.

Filmmaker Ami Horowitz bezocht in november 2014 de Universiteit van California in Berkeley om eens na te gaan bij de studenten aan welke vlag zij bij het zien ervan zich het meeste zouden ergeren: de vlag van IS(IS) of de vlag van Israël? Kortom: wat vinden de Amerikaanse studenten meer bedreigend: de vlag van Islamitische Staat of Israël? Om dat uit te vinden nam Ami Horowitz zijn camera ter hand en toog naar de bewuste universiteit.In het eerste deel van de videobeelden doet hij de test met de gekende zwarte vlag van Islamitische staat. Al zwaaiend met deze vlag en ondertussen de zegeningen van deze terreurorganisatie van koppensnellers verkondigend, zien we tientallen studenten voorbij sloffen die niet de minste notie aan hem besteden. Maar kijk wanneer Ami hetzelfde doet met de Israëlische vlag en zwaaiend over de democratische staat de voorbij wandelende studenten aanspreekt. Een storm van reacties breekt los.

Uit de opmars van IS(IS) en allerlei andere islamitische terreurbendes, is te zien dat onze wereld volledig onder invloed staat van de duivel ‘de god van deze wereld’, de geest die nu werkzaam is in hen die God ongehoorzaam zijn. De duivel is de grote heerser op aarde. Alle huidige onvoorstelbare wreedheden, zoals dagelijks te zien zijn, zijn het werk van de duivel. De hele wereld is aan hem onderworpen. Het boek Openbaring verteld dat er een dag komt, dat God satan volledig zal onttronen en hem al zijn macht zal afnemen. Al die moordende bendes zullen het nog heel zwaar te verduren krijgen.

Op zondag 14 december 2014 werden negentien Iraakse politieagenten door de barbaren onthoofd. De moorden zijn gepleegd in de westelijke provincie al-Anbar, ten zuidwesten van de hoofdstad Ramadi. IS(IS) zou daar op 13 december na dagen van zware gevechten terrein hebben veroverd op het Iraakse leger.

Op 15 januari 2015 publiceerde IS(IS) een serie foto´s betreffende de uitvoering van de “hudud” (straffen uit de koran) in Ninawa in de Iraakse provincie Nineveh, Irak. De foto´s laten de executie zien van twee mannen, die veroordeeld werden wegens homoseksualiteit en van een hoog gebouw worden gegooid; de kruisiging van twee veroordeelde dieven; en het stenigen van een vrouw die werd veroordeeld voor overspel. Op het plein staan tientallen toeschouwers die de publieke executie bijwonen. Onder de sharia, die ISIS opgelegd heeft in Irak en Syrië, valt homoseksualiteit onder een ernstig misdrijf. De executies onderbouwen het schrikbeleid dat het kalifaat in de contreien voert. Zware straffen moeten de bevolking in het gareel houden. 

In dit artikel is een video te zien hoe barbaren van IS(IS) vier homo’s een voor een van een flatgebouw gooien en triomfantelijk roepen hoe groot hun god is. Wanneer deze video is opgenomen is niet helemaal duidelijk maar men denkt dat het in de zomer van 2015 gebeurt moet in de plaats Mosul.

Het Iraakse ministerie van Mensenrechten maakte op 17 december bekend dat ene Abu Anas al-Libi, een barbaar van IS(IS) 150 vrouwen zou hebben geëxecuteerd omdat ze niet met een jihadist wilden trouwen. De moordpartijen zouden in de eerste weken van december hebben plaatsgevonden bij Fallujah in de provincie al-Anbar, waarvan een deel in handen is van IS(IS). Enkele vermoorde vrouwen waren zwanger. De lichamen van de vrouwen werden in massagraven gestopt. Ook op 17 december werd bovendien in het oosten van Syrië, in de stad Deir al-Zor nog een ander massagraf ontdekt, met daarin 230 vermoedelijke slachtoffers van de gruweldaden van de terreurgroep. Het ging om lichamen van leden van de Sheitaat-stam die zich had verzet tegen de overheersing van IS(IS). De terreurgroep zou inmiddels al negenhonderd mensen van deze stam hebben gedood, meldde het Syrische Observatorium voor Mensenrechten.

In een ander geval wordt een geblinddoekte man op beschuldiging ‘homo’ te zijn van een zeven verdiepingen hoog gebouw geduwd in de plaats Tal Abyad in Raqqa. Wonder boven wonder overleeft hij de val echter, maar wordt daarna onder toeziend oog van een groot aantal toeschouwers dood gestenigd.

Een van de favoriete bezigheden van IS(IS) is ook zich met een bomgordel op te blazen, het liefst tussen zoveel mogelijk onschuldigen. Het gaat bij het demonstreren van deze bomgordels ook wel eens flink mis zoals in een trainingskamp ten noorden van Bagdad. Hier bracht een instructeur van IS(IS) per ongelijk een bomgordel tot ontploffing. De explosie kostte hemzelf en 21 toekijkende “studenten”het leven.Daarnaast raakten er nog 15 gewond. Klik hier voor het zien van de video. (Scroll iets naar beneden).

De Duitse journalist Juergen Todenhoefer reisde diep in IS(IS) grondgebied en bracht bezoeken aan Raqqa en Deir Ezzor in Syrië, alsmede aan Mosul in Irak. “In Mosul”, zei Todenhoefer, “werden 130.000 christenen verdreven uit de stad, de sjiieten zijn gevlucht, en er zijn veel mensen vermoord”. Todenhoefer interviewde een Duitse terrorist die namens het leiderschap van IS(IS) sprak. Deze man zei: “Het is niet een kwestie van of we Europa overwinnen maar gewoon een kwestie van wanneer dat zal gebeuren. Maar het zal zeker gebeuren. Onze expansie zal eeuwig zijn. En de Europeanen moeten weten dat als we komen zal het niet op een voor hen leuke manier zijn. Het zal met onze wapens gebeuren. En degenen die zich niet bekeren tot de islam of de islamitische belasting betalen zullen worden gedood”. Hij voegde eraan toe: “We zullen doorgaan met de slavernij en onthoofdingen want het is een deel van onze godsdienst. Vele slaven hebben zich bekeerd tot de islam en zijn vervolgens bevrijd”. Todenhoefer concludeerde: “De Islamitische Staat is veel gevaarlijker dan de Westerse leiders beseffen omdat ze geloven in waarvoor ze vechten en ze bereiden de grootste religieuze zuiveringscampagne voor die de wereld ooit heeft gezien”.

De barbaren van IS(IS) hebben op 3 februari 2015 foto’s vrijgegeven waarop de executie van de krijgsgevangen genomen Jordaanse F-16 piloot Maaz al-Kassasbeh te zien is.  Kennelijk was onthoofden niet schokkend genoeg meer. Te zien is hoe de piloot in een kooi wordt gezet, overgoten wordt met iets licht ontvlambaars en vervolgens in brand wordt gestoken en uiteindelijk volledig in brand staat. De 26-jarige luitenant stortte neer, vlak voor kerst, tijdens het bombarderen van het Kalifaat en werd gevangen genomen door de haatbaarden van IS(IS) toen zijn straaljager neerstortte bij de Syrische stad Raqqa. Jordanië onderhandelde de afgelopen tijd met de terreurorganisatie over een mogelijke gevangenenruil. In eerste instantie was Japan ook betrokken bij de onderhandelingen, aangezien IS(IS) ook twee Japanners gijzelde. IS(IS) onthoofdde de beide gevangenen echter.Jordanië heeft als reactie het ter dood veroordeelde Al Qaeda-vrouwtje Sajida al-Rishawi, die in 2005 een mislukte zelfmoordaanslag pleegde op een hotel in Amman en enkele andere IS(IS)-gevangenen opgehangen. Dat is op 4 februari door de Jordaanse autoriteiten bekend gemaakt. Bij de aanslag in Amman kwamen destijds 57 burgers om het leven. Achteraf blijkt dat de piloot al op 3 januari 2015 te zijn vermoord. Dat laat zien dat de barbaren van IS(IS) een gruwelijk spelletje met de Jordaanse autotiteiten hebben gespeeld.

ISIS babaren geven moeder maaltijd waar haar eigen vermoorde zoon in verwerkt is.

De Brit Yasir Abdulla hoorde in Irak het gruwelijk verhaal van een moeder die haar ontvoerde zoon zocht in een IS(IS)-kamp waar zij een maaltijd voorgeschoteld kreeg waar de vermoorde zoon in verwerkt was. De moeder was via via te weten gekomen waar het hoofdkwartier van IS(IS) zich bevond. Die terreurorganisatie had haar zoon ontvoerd, en de vrouw hoopte hem te vinden. Ze hoopte dat ze de gijzelnemers met geld kon overtuigen om hem vrij te laten', vertelt Abdulla het verhaal na in de Engelse krant The Mirror. Dat leek aanvankelijk ook te lukken. Toen ze aankwam waren de IS(IS)-barbaren bijzonder hoffelijk. Ze boden haar een kopje thee aan en gaven haar zelfs een maaltijd ‘omdat ze zo ver gereisd had’. Maar dat was allemaal maar schijn. Want toen de vrouw na de maaltijd vroeg of ze haar zoon nu eindelijk mocht zien, barstten de IS(IS)-militanten in lachen uit. ‘Zien? Je hebt hem net opgegeten, die zoon van jou', klonk het antwoord volgens het verhaal.

In een ander geval laten ze een Jezidische slavin haar eigen kind opeten. In een interview met het Egyptische kanaal ‘Extra News’ vertelt Vian Dakhil, een prominente Yezidi-politicus een weerzinwekkend verhaal over terreurgroep IS(IS). Het verhaal is vertaald door MEMRI. Zo zou een moeder haar eigen baby hebben moeten opeten en werd een tienjarig meisje voor de ogen van haar eigen familie verkracht tot ze overleed.“Een van de vrouwen zei dat ze drie dagen in een kelder zat opgesloten zonder eten en drinken. Daarna brachten ze haar een bord met rijst en eten. Toen ze het op had, zeiden ze tegen haar: we hebben je eenjarige zoon meegenomen en gekookt. En dat is wat je zo juist hebt opgegeten.”Dakhil vertelde ook over een andere Yezidi-vrouw. “Een van de meisjes vertelde dat ze zes van haar zussen hadden meegenomen. Haar jongere zus, een meisje van tien jaar oud, werd net zo lang verkracht tot ze dood was, terwijl haar vader en zussen moesten toekijken.”

Woedende vader schiet 7 IS(IS) barbaren dood na executie zoon

De Iraakse vader was zo woest na de executie van zijn zoon Ahmed Basil Ramadan door de barbaren van IS(IS), dat hij zijn eigen leven gaf om wraak te nemen. Basil Ramadan opende bij een checkpunt in Tikrit, een stad ten noordwesten van Bagdad, het vuur met een AK-47 op het moordende islamitische tuig, en doodde er uiteindelijk zeven. Na de daad werd de 60-jarige Ramadan zelf neergeschoten.

2547AC4D00000578-0-image-a-2_1422908448844.jpgIS(IS) stuurde foto's de wereld in van een video met de executie van Ahmed Basil Ramadan en nog zeven anderen. Op de foto's is te zien hoe de acht mannen in oranje jumpsuits geknield op de grond zitten in een afgelegen gebied onder een brug. Achter hen staan gewapende IS(IS) beulen klaar. Enkele namen worden afgeroepen, waaronder die van Ahmed Basil Ramadan. De leider van de gevangenen was Kapitein Hossam Salah Bnosh. De groep gevangenen was lid van de Irakese politie. Ze sloten zich later aan bij het kalifaat, maar werden er door IS(IS) van beschuldigd voor de Iraakse overheid te spioneren. Na de executie poseerde het tuig nog even voor de foto met hun wapens.

Er gaat bijna geen dag meer voorbij of er duikt een nieuwe gruwelvideo op van IS(IS). Tegenstanders worden in auto’s opgesloten en vervolgens met raketten bestookt. Via een mediakanaal van ISIS verschenen beelden hoe ‘spionnen’ worden geëxecuteerd door ze gevangen in kooien te verdrinken. Op de video worden verder personen geëxecuteerd in een auto en mannen onthoofd doormiddel van een slagsnoer (springstof). Pas op: schokkende beelden. Hoe diep deze slachters zijn gezonken mag ook blijken uit een filmpje van een peuter dat volop wordt gedeeld door jihadisten wereldwijd via Youtube, Twitter en Facebook. De peuter ‘onthoofdt’ met een gevechtsmes zijn eigen teddybeer  voor een vlag van IS(IS).Sommige jihadisten merken op dat het hier om een nieuwe generatie strijders gaat.De video start als de peuter de kamer binnenstormt met een scherp mes. Terwijl de teddy wordt opengesneden roept een volwassene, achter de camera ‘Takbir’, ‘Allah is groot’.

Hoe inventief het IS(IS) satansgebroed is mag ook blijken uit het feit dat ze gevangenen op landmijnen plaatsen en deze vervolgens gelijktijdig tot ontploffing brengen. Zoals gewoonlijk werd ook deze moordpartij weer in detail op film vast gelegd.

De Israëlische krant Haaretz meldde op 7 juli 2015 dat Koerdische strijders 45 barbaren van IS(IS) hebben vergiftigd. Zij zouden om het leven zijn gebracht tijdens een zogeheten ‘Iftar-maaltijd’. Volgens een Koerdische woordvoerder zouden er 145 aanhangers van de moorddadige club aan een maaltijd hebben deelgenomen waarvan éénderde het niet heeft kunnen navertellen.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft op 22 juni 2015, bevestigt dat IS(IS) genoeg radioactief materiaal gestolen heeft om een zogenaamde “vuile bom” te maken. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse autoriteiten bevestigen dat IS(IS) genoeg radioactief materiaal bezit om een “vuile bom” te maken.  Eerder claimde terreurbeweging IS(IS) in haar eigen tijdschrift genaamd Dabiq al dat ze genoeg radioactief materiaal hadden gestolen uit Iraakse ziekenhuizen en onderzoekscentra om hier bommen van te maken. Als een dergelijke bom ontploft dan ontstaat er radioactieve straling die een gebied jarenlang onbewoonbaar kan maken.

In het boek ‘Empire of Fear: Inside the Islamic State’ (Het rijk van angst: binnen de Islamistische Staat) van BBC-verslaggever Andrew Hoskens, staat een kaart van het gebied dat IS(IS) wil inlijven.

IS(IS) beperkt haar activiteiten echter niet alleen met uitbreiding van grondgebied maar heeft eveneens verklaart de Europese Unie tussen 2017 en 2020 te zullen overspoelen met miljoenen aanhangers om oorlog tegen Europese bevolking te voeren. De Europese Unie kan zich dus de komende maanden en jaren opmaken voor een ware invasie van vele honderdduizenden moslims waaronder grote aantallen IS(IS) aanhangers. De terreurbewging kwam met de verklaring dat deze honderdduizenden moslims nog maar het begin zijn, en het Kalifaat tussen nu en 2020 vele miljoenen als vluchtelingen vermomde aanhangers naar de EU zal sturen. Over het doel maken ze geen geheim: terreur en oorlog voeren tegen de ‘ongelovige’ en christelijke Europese bevolking, zodat ons continent wordt onderworpen aan de islam. Iedere Europeaan die weigert zich te bekeren moet worden vermoord.Het bijzondere is dat  de leiders in Brussel hen geen strobreed in de weg legt. Het lijkt er dus op dat de aanstaande totale chaos in Europa door de politieke elite in Brussel doelbewust wordt uitgelokt.

Inmiddels lijkt deze kaart alweer achterhaald want IS(IS) heeft in een 32 pagina’s tellend document een zes stappenplan gepresenteerd om de hele wereld onder hun controle te krijgen. Ook roept men op tot een open oorlog tegen alle ongelovigen. Het document is gebaseerd op Adolf Hitler’s “Mein Kampf”, het politieke manifest waarin de Nazi leider zijn plannen uiteenzet over de toekomst van Duitsland en het Joodse volk. Volgens IS(IS) zijn inmiddels 4 van de zes stappen gemaakt en is men nu met fase 5 bezig.

IS(IS) barbaren verbranden vier piloten levend

De ene gruwelijke moordpartij van dit satansgebroed volgt de andere op. In een op 31 augustus 2015 vrijgegeven video is te zien hoe de barbaren van IS(IS)  vier gevangenen genomen piloten doodt door ze aan handen en voeten gebonden aan een stellage op te hangen boven een vuur.De executie zou een wraakactie zijn geweest voor de dood van vier IS(IS)-leden zei een lid van de terreurbeweging op de video die van de terechtstelling is verschenen. De video toont ook de beelden die sjiitische milities hebben gepubliceerd waarop is te zien hoe een IS(IS) barbaar zelf levend wordt verbrand en in stukken wordt gesneden. De vier piloten werden gedwongen deze video te bekijken voordat ze zelf de dood tegemoet gingen.Klik hier voor de schokkende beelden van de moordpartij.

Het satansgebroed van IS(IS) is inmiddels ook zeer populair onder de Palestijnen in zowel de gebieden die onder controle van het bewind in Ramallah staan als in Gaza. Dat is op zich natuurlijk niet zo raar gezien de door hen gepleegde gruwelijke moordpartijen op onschuldige Israëlische burgers. Vier recente opinie onderzoeken laten zien dat tenminste een miljoen Palestijnen supporter zijn van IS(IS). Uit het onderzoek blijkt dat zo’n 100 Palestijnen zich inmiddels bij IS(IS) hebben aangesloten. Allemaal hopen op een plekje in Allah’s niet bestaande paradijs. Andere rapporten zeggen dat het aantal al vele malen hoger ligt. Er zouden tenminste nog 1000 Palestijnen klaarstaan om de gelederen van IS(IS) te komen versterken om hun droom daarmee in vervulling te laten gaan.

Terwijl ze de locatie van maar liefst 60 trainingskampen van IS(IS) weten, laat Obama ze volledig ongemoeid. Logisch nietwaar! Ze hebben deze bende zelf in het leven geroepen om zoveel mogelijk chaos te creeëren. Om de boel te misleiden gooien ze af en toe een paar bommetjes. De Russische president Poetin maakte daar de volgende spottende opmerking over: “De Verenigde Staten hebben in vier dagen Irak ingenomen, 600.000 mensen gedood en het hele Irakese leger tot staan gebracht! En nu zijn ze niet in staat een horde moordenaars, drugsverslaafden en pedofielen, die zichzelf ´IS(IS)´ noemt, uit te schakelen?” Poetin heeft het bombarderen van de verschillende islamitische terreurgroepen heel wat voortvarender opgepakt dan de moslimbroederschap fanaat in het Witte Huis.

Dat de gruwelijke inventiviteit van IS(IS) geen grenzen kent blijkt ook uit de volgende video’s. De IS(IS) afdeling in Jemen heeft een serie uiterst walgelijke executievideo’s op internet gezet waarin gevangenen op een gruwelijke manier worden vermoord. Gehult in oranje overals worden ze in bootjes gezet en vervolgens de zee op geduwd en vervolgens opgeblazen. De schokkende video is slechts één van de vier even absurde als walgelijke executies die IS(IS) in Jemen uitgevoerd heeft. De groep blies namelijk andere gevangenen in de woestijn op met een raketwerper en negen anderen worden – zoals de IS(IS)-traditie dat dicteert – onthoofd. Vier andere kregen bommen om hun nek gebonden, die vervolgens van een afstond tot ontploffen werden gebracht.

IS-training-campsIn de genoemde kampen worden nieuwe barbaren opgeleid om vervolgens hun moordende opdrachten uit te voeren. De kampen zijn verspreid over door IS(IS) gecontroleerde gebieden in Syrië en Irak. Klik hier voor een video over zo’n kamp in Irak. De opleiding in de kampen is gezien de voortdurende moordpartijen zo succesvol dat IS(IS) heeft besloten deze kampen eveneens  op te zetten in Libië en Yemen. Zoals bekend is Libië na de verdwijning van Gadhaffi veranderd in een terreurnest van elkaar bestrijdende islamitische bendes. Op termijn zal dit tuig ook in het Westen hun barbaarse methoden gaan toepassen.

Velen vragen zich ook af waarom de Verenigde Staten heeft nagelaten de door IS(IS) gecontroleerde olievelden te bombarderen? U zult het niet geloven maar volgens Obama wilde hij hiermee luchtvervuiling voorkomen. Iedereen weet dat IS(IS) honderden miljoenen dollars verdiend aan de verkoop van olie aan Turkije en dat dit gebeurt met volledig medeweten van de Obama-administratie. Dit is één van Obama’s grootste schandalen tijdens zijn ambtsperiode. Hij geeft de islamitische hellehonden van IS(IS) alle ruimte tot verkoop (diefstal van Iraakse olie) aan de maffia bende in Turkije. Rusland heeft harde bewijzen getoond dat de Turkse dictator Tayyip Recep Erdogan en zijn familie persoonlijk betrokken zijn bij de illegale oliehandel met IS(IS).Turkije is de grootste consument van de door IS(IS) gestolen olie en er bestaat overvloedig bewijs dat de Turkse leiders verbonden zijn aan die handel, aldus onderminister Anatoli Antonov. Rusland beschikt over satellietbeelden van tankwagens die de Syrisch-Turkse grens oversteken.

'IS(IS) doodt kinderen met handicaps'

IS(IS) heeft een bevel uitgevaardigd om pasgeborenen en kinderen met het syndroom van Down of andere handicaps te doden. Dat beweert de Iraakse activistengroepering Mosul Eye. IS zou inmiddels al 38 baby's hebben gedood die een afwijking hadden. De kinderen zouden tussen één week en drie maanden oud zijn geweest.Volgens de activisten is het bevel uitgevaardigd door een van de shariarechters van IS(IS), Abu Said Aljazrawi. "Ze werden vermoord met een dodelijke injectie of door verstikking. De moorden gebeurden onder meer in Syrië en in Mosul", stelt Mosul Eye op Facebook. "IS(IS)is een barbaarse bende, onmenselijk en terroristisch. Ze hebben al eigen leden gedood die geen medische behandeling konden krijgen", reageerde een inwoner van Mosul, Omar Aliraqi.

ISIS kindsoldaten

De hellehonden van IS(IS)  hebben opnieuw een gruwelijke video gepost. Op de beelden is onder meer te zien hoe zes van hun kindsoldaten gevangengenomen leden van de Syrische veiligheidsdiensten vermoorden.De video die de titel, 'Aan De Zonen Van Joden' kreeg, toont hoe jongens van amper tien religieuze teksten bestuderen en getraind worden in lijf-aan-lijf-gevechten. Zes van de jonge strijders worden daarna door hun instructeur 'uitverkoren' om een duidelijke boodschap te sturen aan de vijanden van IS(IS): de executie van gevangengenomen 'vijanden' van de moslimterroristen.

Het beeldmateriaal toont hoe zes gewapende jongens in de ruïnes van een versterkte burcht gestuurd worden op zoek naar een gevangene. Daarna worden de namen en geboortedatums van de gevangenen bekendgemaakt en wordt duidelijk gemaakt wat hun aandeel was in de strijd tegen IS(IS). Even later verschijnen de jongens opnieuw in beeld en worden vijf van de zes gevangenen door de kinderen doodgeschoten, een zesde wordt door een jongen gekeeld. Volgens het Syrische Observatorium voor Mensenrechten hebben de terroristen van IS(IS) nu al meer dan 1.100 kinderen ingelijfd.

IS(IS) toont video waarin Britse jongen drie gevangenen opblaast.

Een Britse jongen, waarvan geloofd wordt dat hij vier jaar oud is, werd gefilmd bij het opblazen van drie gevangenen in een video die is vrijgegeven door de terroristische groepering ISIS. Isa Dare, wiens moeder Grace ‘Khadija’ Dare een bekeerling tot de islam is die trouw gezworen heeft aan ISIS, is te zien bij het indrukken van een knop op een afstandsbediening enkele seconden voordat een auto met daarin de gevangenen de lucht in vliegt in een grote bal van vuur. Onder het dragen van een zwarte ISIS hoofdband en militaire stijl kleding kondigt de jongen eerst aan dat “we de kuffars (niet-gelovigen) daar gaan doden”. Later is hij te zien als hij naast de uitgebrande resten van de auto staat, en triomfantelijk de vuisten in de lucht steekt en schreeuwde: “Allahu akbar”.

Moeder die borstvoeding gaf gemarteld en vermoord door vrouwenpolitie IS(IS)

Ze zat tegen een boom met haar kind onder haar boerka aan de borst toen de vrouwenpolitie van IS(IS) (Al-Khansaa) haar oppakte. Ze werd vervolgens gemarteld en vermoord. "Een lid van Al-Khansaa pakte de baby af, gaf het kind aan een andere vrouw en vermoordde daarna de moeder", vertelt Aisha, een voormalige inwoonster van de Syrische stad Raqqa aan de krant Sunday Times. Op websites die IS(IS) steunen, stond te lezen dat de vrouw zich schuldig gemaakt had aan openbare zedenschennis en dat ze eerst gemarteld werd voor ze door de brigade vermoord werd. De Al-Khansaabrigade doet dienst als een politiemacht die toezicht houdt op het doen en laten van vrouwen in het IS(IS)-kalifaat. De afdeling bestaat uit geradicaliseerde moslima's uit Noord-Afrika, de Golfstaten, Irak en West-Europa. Intussen hebben ook al meer dan zestig Britse vrouwen zich bij de horde aangesloten.

IS(IS) barbaar executeert eigen moeder in Raqqa

Waarnemers van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR) melden op vrijdag 8 januari 2016 dat een IS(IS) barbaar publiekelijk zijn eigen moeder heeft geëxecuteerd omdat die hem had gevraagd de terreurbeweging de rug toe te keren. De SOHR noemt de naam van de jihadist niet. De gek bracht zijn moeder donderdag in aanwezigheid van honderden toeschouwers in Raqqa om het leven. Ze zou haar 20-jarige zoon hebben gezegd dat hij IS(IS) de rug moest toekeren en dat ze samen uit Raqqa moesten vluchten. Volgens de moeder zouden de tegenstanders van IS(IS) alle leden van de beweging doden. De zoon meldde dit bij IS(IS) die de moeder arresteerde waarna hij kennelijk de opdracht kreeg zijn eigen moeder te executeren.

Op een andere ziekmakende video van IS(IS) is te zien hoe een uit Groot-Brittannië afkomstige jongen  een auto opblaast met daarin vier mannen die van spionage zijn beschuldigd. De jongen was ook al eens te zien in een film van (IS(IS) waarin hij zei: “Wij zullen alle kuffar (ongelovigen) uitroeien. Zijn 24 jaar oude moeder Grace – afkomstig uit de plaats Deptford, in het zuidoosten van London, reisde naar het Midden-Oosten waar zij trouwde met een Zweedse IS(IS) terrorist in 2012. De vier mannen zijn te zien in de auto voordat de jongen de auto opblaasd. Nadien is de jongen triomfantelijk te zien naast de wrakstukken van de auto luid schreeuwend  “Allahu Akhbar”.

In mei 2016 heeft IS(IS) in de Iraakse stad Mosoel 25 “spionnen” gevangen genomen en op beestachtige wijze vermoord. De slachtoffers werden door de islamitische barbaren beschuldigd van samenwerking met de Irakese veiligheidstroepen en in levenden lijve in een bad met salpeterzuur gedompeld, bericht IraqiNews. Salpeterzuur is een sterk bijtende vloeistof met een scherpe geur. Het wordt gebruikt bij de productie van ammoniumnitraat voor meststoffen en explosieven evenals voor het afbijten van staal en kan metalen (behalve edelmetalen) oplossen. De effecten op het menselijk lichaam, de onvoorstelbare pijn, kun je je helemaal niet voorstellen.

In een nieuwe gruwelijke executievideo heeft ISIS een vijftal medewerkers van mediakanalen geëxecuteerd. De mannen werkten aan reportages over de terroristische groepering. In de video worden mannen onthoofd, een andere geëlektrocuteerd en weer twee anderen opgeblazen met hun eigen laptop en camera. De video werd verspreid onder de naam “Inspirations of Satan” door de ISIS factie Deir Ez-Zor. De journalisten worden er van beschuldigd te spioneren. Een camera en de laptop van twee van de mannen wordt gevuld met explosieven en gebruikt om ze op te blazen. Een op krukken lopende man wordt geëlektrocuteerd aan een hek. Let op, schokkende beelden.

In de laatste week van juni 2016 werden opnieuw 4 homo’s van een hoog flatgebouw gesmeten. Honderden toeschouwers zouden deze gruweldaad hebben aanschouwd waaronder kinderen. De beelden waren zo gruwelijk dat YouTube de video heeft verwijderd.

Ninevah_ISIS_Gay_Execution-1200x700_cTen zuiden van de Irakese stad Mosul is een gigantisch massagraf ontdekt. IS(IS) zou daar de lijken van 4000 geëxecuteerde mensen hebben gedumpt.Volgens de Zweedse buitenlandcorrespondente Magda Gad van de krant “Expressen” gaat het om een natuurlijk zinkgat, dat door ISIS werd gebruikt als massagraf. Er zouden zich tussen de 2.400 en 4.000 lijken in bevinden. Exacte cijfers zijn er niet, omdat de plek van landmijnen is voorzien en er daarom nog geen nader onderzoek plaatsvond. De lijken werden er met auto´s naartoe gebracht en daarna in het reusachtige gat gegooid, bericht Magda Gad.Ten zuiden van Mosul in de stad Haman al-Alil zou zich nog een massagraf met 400 gemartelde, verminkte en onthoofde lichamen bevinden, zegt ze. “Daar liggen afgesneden hoofden zomaar in het rond als op een vuilnisbelt”,aldus  schrijft Gad. Magda Gad bezocht ook massagraven rondom Sinjar in het noordwesten van Irak. Deze zouden al oud zijn, daarom zouden zich daar alleen nog maar de skeletten van mannen vrouwen en kinderen te vinden zijn. De lijken “komen uit de woestijn tevoorschijn als het regent en waait”, zegt ze.

Zie hier hoe de barbaren van IS(IS) ca. 100 Iraakse burgers verzamelt om ze vervolgens één voor één te executeren. Zie hier hoe IS(IS) het “Offerfeest” viert. (pas op: gruwelijke beelden!)

IS(IS) test dodelijk gif op levende mensen

Islamitische Staat heeft dodelijke chemische stoffen uitgetest op levende mensen. De terreurgroep voerde haar gruwelijke experimenten uit op gevangenen, zoals de nazi's dat tijdens de Tweede Wereldoorlog deden. Bij de tests zijn verscheidene menselijke proefkonijnen om het leven gekomen. Dat blijkt uit documenten waarop The Times de hand kon leggen. Thalliumsulfaat is "het ideale dodelijke gif" omdat het moeilijk op te sporen is en de symptomen met vertraging optreden. Iraakse special forces hebben deze documenten gevonden in de universiteit van Mosoel nadat die recent werd heroverd op de jihadisten. Specialisten van de Britse en Amerikaanse militaire inlichtingendiensten hebben de documenten als 'echt' bestempeld. De geallieerden vrezen dat de experimenten met de chemische stoffen tot doel hebben substanties te ontwikkelen waarmee in het Westen massaal individuen kunnen vergiftigd en gedood worden.

De ontdekte verslagen van de experimenten, opgesteld in het Arabisch, zijn al even onthutsend als gruwelijk. Er wordt gewag gemaakt van tests met twee producten: thalliumsulfaat en een stof op basis van nicotine. Bij een van de proeven werd een gevangene, een man van ruim 100 kilogram zwaar, thalliumsulfaat toegediend in zijn voedsel en drinkwater. Na twee dagen begon werd het 'proefkonijn' ernstig ziek. Hij werd misselijk, kreeg koorts en zijn maag en hersenen begonnen op te zwellen. Tien dagen later stierf hij. In de rapporten staat ook te lezen dat IS(IS) "voldoende thalliumsulfaat in voorraad heeft om aan de vraag te voldoen". Het product wordt omschreven als "het ideale dodelijke gif" omdat het moeilijk op te sporen is en de symptomen met vertraging optreden. Voorts wordt geadviseerd om het middel via water of voedsel toe te dienen. "Door er hun water- en voedselvoorraad mee te besmetten, is thalliumsulfaat een ideaal middel om paniek en dood te zaaien in het Westen", luidt de conclusie.

Terug naar: Inhoud